- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wohme
tag
válasz
RedCactus #5367 üzenetére
Azon a részen túl vagyok, letisztítottam.
Még a következőket megtettem:
-kamera-alkalmazás gyorsítótárának és beállításainak törlése
-GCam letöltése, kipróbálása
-telefonfrissítések ellenőrzéseAmit észrevettem, hogy általában sötétben, illetve mesterséges fénynél fekete tárgyaknál okoz neki gondot.
Például a szobában felkapcsolt lámpánál a földön lévő piros doboz fehér felirataira jól fókuszál, de a fekete doboz fehér feliratára nem. -
Imi1981
veterán
válasz
RedCactus #4270 üzenetére
Azt az utolsó frissítrés óta nagyon ritkán csinálta . Most csak a gyári samsung billentyű és a google billentyűzet (amit használok ) van rajta és azóta nem fordult elő . Amúgy nem csak nálam produkálta ezt a hibát és hidd el nagyon idegesítő volt . Az utolsó frissítés azért elég jól rendberakta a 10-es droidot . A gyenge téerőn kívűl (amit frissítéssel nem lehet javítani ) most elégedett vagyok a telóval . Meg kéne próbáljam t-home vagy vodafone kártyával hátha jobb a téerő és akkor váltanék szolgáltatót (pedig amúgy elégedett vagyok a telenoral ) csak egy ismerősömnek sincs . Mindenki telenoros errefelé .
-
bul07
nagyúr
válasz
RedCactus #1735 üzenetére
Kipróbáltam
Ezzel csak azt értem el hogy nincs közvetlen jelzés az állapotsoron, de ha lehúzom már ott van, és ha törlöm ugyan úgy eltűnik a kis szám az adott alkalmazás ikonjáról
Tehát ez nem jó megoldás
(#1736) fjudors
Android 7 esetén még simán megy ez, ott törlöm az értesítést de megmarad a kis szám
Lehet átmegyek az androidos fórumba
-
nemtabo
aktív tag
válasz
RedCactus #1096 üzenetére
Akárhová másolom akár MP3 akár ogg-ba csak azt írja, hogy nem állítható ba csengőhangként. a SIM1 vagy SIM2-re érintésnél a Hangfájlok felírat alatt jelennek meg az mp3-ak és a telón lévő összes zene, de semmit nem enged betenni. Ugyanakkor nem látom itt a gyári csengőhangokat. A gyáriakat megtaláltam a system/media/audio/ringtones mappában. Ezeket átmásoltam az android/media/ringstone mappába, akkor megjelenik a Hangfájlok felírat alatt a Sim1 v. sim2 re érintve, de abból sem engedi az aktuális csengőhangot megváltoztatni. És nekem nincs + jel felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest