- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n2066
tag
Egyetértek bul07-el. A fiam járt így régi Huawei P9 plusszomat adtam neki, sokáig még bírta a teló, egyszer csak - semmit nem látni rajta, szép karcmentes, kijelző is ép - de mikor bekapcsolja, rezeg, villan a széleken a kijelző és a nagy sötétség ...basta.., tehát megolt a kijelző, pedig nem esett le. Kuka, nem éri meg javíttattni, inkább új teló sajna.
-
Cheesy
őstag
Én is Smart Switch-el költöztem át A70->A53.
A53:
Rosszabb kezelni mint az A70-et. Sokat gondolkodik, még a feladatok közötti váltás, applikációk elindítása, áttűnések is akadozással járnak. Eddig annyiszor vágtam volna földhöz, mint az A70-et összesen. Lehet visszaköltözök.
Képeket szebbeket készít, az igaz. De az egész egy lassú hulladék.
Ja és munkára használom, telefonálni. De hogy vezetés közben a Waze, telefonkönyv, híváslista közbeni váltások is kihívás neki és ha váltás közben rányomok nem tudni, hogy az előző applikációban érzékeli-e a az ujjamat, az gáz. -
hundai
aktív tag
Sajnos a feketére "hamarosan-t" a többi színere pedig "kérj készletéstesítőt" ír, így a színválasztástól tovább nem jutottam.
Szeptember 1-11 ig a beszáímított értéken(23k) felül +20k kedvezményt is adnak, -a kupon kód.
Az elmúlt időszakban nézegettem a samsung és a versenytársak készülékeit, hát nem estem térdre sem a specifikációktól, sem a hozzá társuló áraktól sem. Attól pedig rettentően elpattan az idegem, hogy a "normális" készülékeken már nincs jack kimenet.... Az nem számít hogy a kamerasziget lassan lépcsőként is funkcionál...
2020 januárjában vásároltam a telómat, az akkuja 82%. Akku cserén is filóztam már, gondolom olyan 25k körül lehet. Ettől függetlenül konkrétan semmi baja nincs a készüléknek, de az időtállóság miatt ~85k-ért ésszerű váltás lenne. -
n2066
tag
Itthon Magyarországon csak utángyártottat találtam (azt nem akartam - sok a silány minőségű), egy Szlovák telefonszereléssel foglalkozó cégnél vettem/találtam eredetit még. Megcsinálom a kalibrálást, de mindenképp jobban jártam a cserével láttamban is mondom, mivel púpos volt a régi már, alul keresztben végig. 20%-on volt a töltöttsége, de ha új telót vesz az ember, azok is általában 30%-60% között vannak már mire a boltba kerülnek. majd írok jövő héten kb.
-
n2066
tag
Igen 2020.11.27 a gyártás, az benne lévő régi: 2019.05.19 volt. Én vettem az akksit nem a srác "adta". Erdeti serviz alkatrészként vettem, nekem eredetinek tűnt és neki is; meglátom hogy muzsikál.
Igen a csúcstelók gyengék akkuidőben szerintem is. Ha nem lesz nagyobb gebasz az A70-el még tervezek vele pár évet.... de meglátjuk.. -
csabi324
tag
Hajdú-Bihari vagy?
Ha igen akkor gondolom tudod hol a Zsibi.
Ott az egyik mobilossal cseréltettem ki sógormnak a telefonjában az akksit.
Honor Play-ben.
4000 volt az akksi 2000 a munkadíj.
Utángyártott akksi volt.
Az A70-be 6-8 ezer környékén már van gyári akksi.
Én ma nézegettem videókat youtube-on hogyan kell cserélni.
Nem nehéz csak egy kis kéz ügyesség kell hozzá meg egy pár eszköz.
Az enyémen amúgy sem lesz nehéz levenni a hátlapot mert ma vettem észre hogy laza a hátlap és van egy repedés(ami bentről repedt kifelé)rajta.
Megnéztem és könnyedén jött lefelé a hátlap és akkor vettem észre hogy ahol a repedés van ott egy csavar ki van tekeredve. -
n2066
tag
Én már több mint 2 éve töröltem az ali regisztrációmat, nem rendelek semmit külföldről. Rossz tapasztalatim kezdtek lenni, 6-7 hónap mire vmi megjött, minőség egyre gyatrább lett - nem csak műszaki cuccot rendeltem, hanem játékot, matchbox-okat srácaimnak, - de egyre rosszabb lett minden, így végleg nem rendelek csak itthoni webshopokból. Az új szabályok persze jobban megerősítették, hogy nem szabad kintről rendelni... köszönöm jól vagyok
Ebay - detto/no comment, még rosszabb
-
n2066
tag
Szia! néha használok eredeti Huawei-Honor gyári kábelt is, régi telóm Huawei P9 volt, (de minden kiegészítőjét mindig megtartom a régi telóknak,) és a gyári Brand kábelekkel is jól működik adat és töltés is. A noname-ekkel ill. a nem gyári brand-ekkel van baj szerintem.
csak érdekesség: Más téma:
Olvastam a Gcam mod- appokról, hogy milyen jó szuper képeket készítenek stb... Na kipróbáltam több mod-ot is, portolt Gcam appot, de nem estem hasra tőlük. Nagy részük el se indult A70-en. Jó fényviszonyok mellett még a gyári samu app is jobb... maradtam a gyári beépített samu camera appnál. Sötétben ill. gyenge fényviszonyok mellett, meg mindegy, a gcam is elvérzett. Belenagyítva a gyári appal készült fotók szerintem részletesebbek, nem annyira elmosódottak. -
worxland
addikt
Mi meg múltkor 3 telefont próbáltunk 2 USB-C kábellal, egyik se csatlakozott az autóhoz, a harmadik kábellel sikerült. A 2 nem működő közül az egyik ikeás volt, a másikról nincs infó. Hasonló tapasztalataim voltak anno micro USB-vel is, nagyon sok csak tölteni volt jó, adatátvitelre nem.
-
n2066
tag
Árban ott vannak jól a sáomi telók, de - kolléganőmnek redmi 10-e van - én állítom be mindig neki, mert alig ismeri ki - a szoftverük "kínai" szó szerint is és átvitt értelemben is. Soká kell gondolkodni, mit hol találok meg. Illetve a bug: mindig ledobja a galaxy wear órákat, mindent kipróbáltunk akksi korlátlan engedélyezése, miui optimalizálás ki stb... továbbra sincs megoldás - példaként mondtam csak. Hardverileg jók, a szoftvert szokni kell nagyon.
-
mereteycs
csendes tag
Engem pont tegnap lepett meg ezzel
Kicsit pihent (kb 5 percet) és újra működött az érintés
Nincs fóliám, meg ilyenek
Viszont zsebben hordom, lehet, hogy valami védelem aktiválódik és az letiltja a képernyő érintés figyelést egy időre... nincs ötletem, de a békén hagyás rendbe hozta. -
n2066
tag
Szia! Szerintem ettől nem lesz lassabb a telefon, telepítsd nyugodtan. Én a telefonomat kigyomláltam szó szerint. Akksi idő nagyon jó egy több, mint 2 éves készülékhez képest (27 hónap pontosan). Minden olyan appot, amit egyáltalán nem használok, ADB shell-el töröltem a telóról. Bixby és tesói, + csomó beépített gyári és google cuccos. így új erőre kapott az akksi. Én még egyáltalán nem érzem, hogy akksit kéne cserélnem.
Apropó Xiaomi: ha most lennék arra kényszerülve, hogy vegyek telefont, akkor én is Xiaomi-t vennék. Most ők nyomják a legtöbb és aránylag (ár/érték) legolcsóbb "ipari hulladékokat". - mert a telefonok is azok, vagy azok lesznek. -
AthlonXP
őstag
Köszönöm!
Rendeltem egy edzett üveg félét, sima fóliát nem akartam. Tok nem kell, mert ez az un. "armor" tok van rajta, teljesen jó. A rendelt fólia keret nélküli, sajnos méretek nem voltak megadva ( nem is nagyon láttam olyan helyet, ahol igen..) .
Na majd kiderül, milyen lesz, jövő héten érkezik, ha minden okés.. -
n2066
tag
Korábban mindig rá voltam izgulva, hogy legyen frissítés a telefonra, legyen szó bármilyenről is. Ma már igazán engem sem érdekel, ha kell ezt a telót nyúzom 4 év múlva is, ha bírja addig. Nejem 4,5 éves honor 6x telója olyan szépen muzsikál nugáttal, mint újkorában. Meg bármit veszel, 2 év után nem támogatják már igazából, így full irreleváns, igazad van. Csak a gyártóknak jó, a júzer le van húzva.
-
n2066
tag
Én is vidéki kisvárosban lakom de van 3-4 GSM bolt is. A mostani üveg fóliám olyan sima 9h-s és pont a kijelzőt takarja, körbe nincs semmi keret vagy káva. Azt a részt ahol világít a kijelző. A fekete szélére 1-1,5 mm már nem lóg ki. Pontosan rakta fel a gyerek a boltban. Megszoktam. Így por se megy alá nagyon.
-
n2066
tag
Megcsináltam én is a tesztet az én használati szokásaimmal igaz éjjel mindig repcsi üzemmódban van a teló, szerda éjjel töltöttem fel és azóta bírja 5 napja... még kb25 % vissza van, este töltőre teszem. Tényleg az akkuidő a legjobb javulás.
Fóliákkal kapcsolatban:
Én már befejeztem a fóliák, kiegészítők Kínából való rendelését. Helyi sarki GSM boltban 1900 HUF-ért megfelelőt adnak, válogathatok is, fel is teszik gond és fejfájás nélkül passzentosan. Ami most van sima átlátszó keret nélküli. ez a 3. fóliám rajta. Az első sarka berepedt kulcs miatt, a másodikat leszedtem, mert ronda volt, és most ez vagy 3 hónapja megvan.
Frissítéssel kapcsolatban:
Úton van a április biztonsági frissítés is. Itt tényleg kivárok, nem akarom elszúrni az akkuidőt... ki tudja... Ukrajnai verzióra már kijött. -
n2066
tag
Én tapasztalatom, véleményem:
Akkuidő kb. ugyanaz, animációk letiltása ellenére is vannak kisebb, de nem zavaró átmenetek, animációk, inkább szépek, mint zavaróak... bejött a dupla koppos kijelző altatás, amit vártam. A One UI felület alapból ugyanaz szerintem, feloldás arccal, újjal gyorsabb lett, megbízhatóbb, smart lock is jól működik végre.
Digi jólét bővült alvási idővel.
Durván ennyi. Lehet másnak más is, de ez szubjektív. -
n2066
tag
Olvastam külföldi fórumokon, hogy akik megkapták a android 11-et már, nem lehet SMS-t megfelelően véglegesen törölni, túl sok bloatware-t telepít fel felhasználói beleegyezés nélkül, elvileg lehet őket törölni utólag. Igazából, mindegy, úgyis telepíti mindenki, aki "jót akar".
-
FeZ...
aktív tag
"159.000Ft Hát nem tudom mit gondoljak Rengeteg"
Eléggé.
A bemutató cikkben is írták, hogy "enyhén" erős, főleg mert hasonló tudású készülékek vannak sokkal olcsóbban is a piacon. Ha nem lehetne kifogni ezeket a készülékeket valamilyen akcióban részletre, eszembe nem jutna nekem sem 120e-140e Ft-ot adni egy telefonért. Nem nyújt annyival többet, ami ezt (és a még nagyobb) összegeket indokolná - nekem.
-
gthomma
senior tag
Az A70 nem nagyon tartja az árát.
-
n2066
tag
Osztom bul07 kolléga véleményét. Írtó drágák, annó a A50 és A70 is olcsóbban nyitott. Ha most meghalna a a70-em, maximum A52 jöhetne szóba, de az is gondolkodós lenne. Jók a speckók stb, de túlárazott. De mint írtam, jók a 50e alatti olcsóbb telók is, amire nekem kell. 5G meg kb 1000 év múlva lesz itthon... értelmetlen parasztvakítás.
Persze nekem is tetszenek, de ennyiért.... -
tonyrulez
őstag
Én Redmi Note 3 Pro majd Redmi Note 5 Pro után tértem A70-re. Nemrég jelent meg a Note 10 Pro, kíváncsi leszek a hazai árára - 3 és 5 50-70ezer forintos teló volt, ennek külföldi MSRP-ja 100ezer. Viszont összehasonlítva A72-vel ami majdnem ugyanaz a teló, a Redmi előnyei:
● Dual SIM és microSD egyszerre, Samsungban hybrid tálca van
● 120Hz AMOLED 1200 nits peak vs Samsung 90Hz 800 nits peak
● 108MP kamera, Samsungban 64MP (persze nem az MPx a lényeg, de korábbi Note telefonokra nem panaszkodok, sőt, Note 5 Pro jobb képet csinált A70-nél...)
● infrared port
● oldalsó ujjlenyomat olvasó - A70-es olvasó hulladék, lehet javítják A72-ben, mindenesetre egy rendes olvasó a telefon oldalán fényévekkel jobb
● 33W fast charging vs csak 25WMIUI-t utálom, de előző két telóra is feltettem egy AOSP ROM-ot és vígan használtam 2-3 évig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Macbook White 13" unibody
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest