Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
Felment, majd hisztizek ha valami nem ok.
Navstar update kellett eddig, de minden fasza. -
Nerd
aktív tag
Nem hiszem hogy app hiba, mert akkor masok is panaszkodnanak, vagy talalkoztal ezzel mas telonal is? Engem is kezd idegesiteni es nem vagyok benne biztos hogy billhez kotheto. Olyan mintha a maszatos kijelzo ott is erintest erzekelne ahol maszatos, de pl a gyari fules is kepes feleleszteni a kijelzot ha hozzaer.
-
Nerd
aktív tag
Frissites siman felment:
- gcamot nekem ujat kellett felrakni mert a fent levo azt irta ki hogy nincs eleg tarhely
- nicelock navbart ujra kellett rakni, mert a fentlevo nem volt android 10 kompatibilis.- ujjlenyomat olvaso ujrafelvetel nelkul is megint sokat javult.
tapasztalat nyilvan nincs
-
Nerd
aktív tag
válasz
Alteran-IT #2907 üzenetére
Nem lehet
-
Nerd
aktív tag
En xiaomirol (MI A1) jottem, nekem majdnem minden honapban volt valami baj a frissites miatt. Kenyszerbol kellett valtanom es a sok bosszusag vezetett oda, hogy egyelore tiltolistara tettem a xiamoit.
Eddig Samsung sokkal jobb, bar legutobbi frissites azert picit rontott az ujjlenyomat olvason.
-
Nerd
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #2259 üzenetére
+1
-
Nerd
aktív tag
válasz
Wallenberg #2152 üzenetére
Nem, en ezert vettem keket.
-
Nerd
aktív tag
válasz
fortnight8 #2007 üzenetére
Igen, lehet hallani. A kameranak van ilyen hangja. Mas telefonomnal is volt ilyen, ez nem gond, teljesen normalis.
-
Nerd
aktív tag
kegyetlen jo lett a fingerprit olvasas a szeptemberi frissitessel.
-
Nerd
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1521 üzenetére
annyira nincs eldugva...
Settings/Display/Screen saver
-
Nerd
aktív tag
nekem ilyen van. Mielott megjott a telefonom feltem,hogy vehetek uj tartot, de siman belefer: https://edigital.hu/tarto-konzol/hadron-univerzalis-tapadokorongos-autos-tarto-szelvedore-4-55-mobiltelefonokhoz-fekete-p482189
Ne zavarjon hogy 4"-5.5"-re irjak, mert az uj telefonok mar nagyon vekonyak es a 6.7" kijelzo kb megfelel egy regi 5.5"-s telo meretnek. Ennek ellenere olyat vegyel emihez megadjak normalisan cm-ben vagy mm-ben a telefon meretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest