- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
hogabesz #4561 üzenetére
Igen erre gondoltam
Egyszerre jelezte a wifit meg hogy a 4G-n is rajta van
Wifit ki és bekapcsoltam akkor tűnt el a 4G jelzésHa jól sejtem ennek így nem szabadna megtörténnie, mármint hogy mindkettő aktív legyen, bár szerintem valami bug lehetett, csak a kijelzés volt ott nem hiszem hogy mindkettő ment volna
Amúgy remélem ez nem mindennapos dolog
Bárkinek volt már ilyen?(#4560) n2066
Téma miatt ilyen a navigáló ikonok, meg másik ikonkészletet is használok
..........................
Az alkalmazás meg a Douyin, ami a TikTok Kínai verziója, mert ugye Kínának külön verziója van ebből ez az eredeti amúgy
[link] -
Csocsesz75
őstag
-
TaRka94
senior tag
-
toto0569
addikt
válasz
hogabesz #3843 üzenetére
Személyre szabva beállítani egyenként nem lehet.
Az autó ülését is magadnak állítod be,de ha átülsz egy másikba nem biztos,hogy kényelmes lesz számodra az ami a másiknak jó...
Ugyan ez a helyzet a rendszernél is,egy álltalánosan ,mindenkinek "elviekben" működőképes androidot adnak a kezébe.
A maradék az már üzletpolitika. Másnak is legyen munkája...
Ha nem értesz hozzá,akkor viszed szervizbe vagy egy kereskedésbe ahol egy kis forintért cserébe rendbehozzák a telefonod. -
toto0569
addikt
válasz
hogabesz #3841 üzenetére
Szerintem bármilyen operációs rendszerből többet kilehet hozni...csak foglalkozni kell vele.
Lehet gyorsabb ,lehet szebb az animáció,Fogyaszthat kevesebb mobilnetet,kevesebb memóriát,kevesebb akkut...
Nem akarom ragozni...
Mindenki saját maga dönti el,hogy milyen beállításokat használ...
Vagy éppen hagyja úgy ahogy feltelepült...
Android 9-ről 10-re váltáshoz tiszta telepítést ,Factory Resetet, és a használt programok egyenkénti újra telepítésével ajánlott elvégezni...
Részemről ennyi,nem akarok vitát generálni (öreg vagyok már hozzá)
ez mind-mind csak jó tanács lett volna részemről...
A support szintén ilyen beállítás változtatásokra gondolt(tiltás,háttérben futás,engedély megadások)
Ahogy egyszer mondták nekem:
"-nem elég feltelepíteni egy rendszert,azzal foglalkozni is kell!" -
-
bul07
nagyúr
válasz
hogabesz #3487 üzenetére
Azért írja Kínaiul mert nekem a Kínai is fel van telepítve (Magyar nem tudom miért soha nem nézem
)
Amúgy sokkal szórakoztatóbb mint a magyar, mert a Kínain nem csak mamamutogatás megy hanem gyártósorokról, érdekes dolgokról is, meg macskákról is, meg nagyon sok mindenről
Amúgy is a magyar nyelven túlsúlyban vannak a hogy is fogalmazzak, Magyarországon élő egyik etnikum tagjai és a videóiktól én kiütést kapok, meg főként másolják a Kínai Japán öteleteket
Amúgy ha valaki rá akarna nézni innen le tudja tölteni az app-ot, Kínai verziót
Amúgy volt egy idő hogy a bilibili.com-ot is sokat néztem
Amúgy most meg egy jó Challenge a Tik Tok-on, nem ilyen öntsük le magunkat hideg vízzel színvonal hanem tényleg jó így bezártság idején, youtube-on vannak összegyűjtések
-
bul07
nagyúr
válasz
hogabesz #3444 üzenetére
Majd számolj be róla hogy mi lett a vége, és esetleg szervizbe mit csináltak vele
Esetleg ha nincs egy éves a telefon akkor kicsit túlozhatsz is hogy mostanában nagyon hamar merült nem bírta úgy az akkumulátor, akkor hátha jobban foglalkoznak vele és cserélik könnyebben az akkumulátorát
Én mindig több hibát mondok mint ami van mert akkor szerintem átfogóbban teszteli nézik át cserélik a cuccokatHa már elmúlt egy éves(bár ez lehet kizárt mert áprilisba még nem is volt kapható) akkor mindegy mert akkumulátorra 1év garancia van
Tényleg ha szervizben jársz kérdez már á hogy mennyi egy akkumulátor csere ehhez a készülékhez
-
bul07
nagyúr
válasz
hogabesz #3442 üzenetére
Nekem ilyet a laptopom csinált
Hol 5perc alatt 100%-ra töltött hol be se kapcsolt csak ha töltőre dugtamAz akkumulátor töltés vezérlője hibásodott meg, és mivel így használtam vitte magával az alaplapot is
Szerintem irány a szerviz, de mindenképpen mentsd le a adatokat a telefon tárhelyéről, nehogy elvesszenek mondjuk a képek
-
-
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #2472 üzenetére
Mert sokan nem értenek a miuihoz . Nekem xiaomi volt és jól be kell állítani és van értesítés . Azt tényleg baromságnak tartom benne hogy alapból szinte tiltva vannak az alkalmazás értesítések de ez beállítható . Nem hibátlan persze az sem de az A70 sem ! És abban azért egy csúcs hardver van! Nem rossz a miui szerintem. Nekem nem volt vele gondom főleg a miui 10-el nem . Miui 9-en volt pár furcsa dolog de miui 10-nél megszűnt. Igazából szokni kell mindegyik rendszert mert mindegyiknek van hülyesége. A70-en sem működik minden (pl színhőmérséklet állítás) pedig már jött jópár frissítés. Az ujjlenyomat olvasót az utolsó frissítéssel javították,előtte egy rakás sz@r volt! Úgyhogy itt is ott is vannak hibák. Ki melyikkel hogy tud együtt élni az dönt.
vlesi69
Most már nekem sincs gondom a telóval de a térerő attól még gyengébb mint xiaomin. De azért ahol lakom ott jó a térerő úgyhogy nem szenvednek miatta csak munkahelyre menet kocsiban veszem észre hogy néha nincs net ott ahol xiaomival van. De nem vészes amúgy. -
Mr.RiK
tag
válasz
hogabesz #2191 üzenetére
Az a baj, hogy én se nagyon ismerem, csak olyat találtam a rendeléseim között, hogy "Ügyfélszolgálat" ott pedig egy robot tett fel kérdéseket, azokra válaszoltam, majd bírtam üzenni az ügyfélszolgálatnak, oda be írtam, hogy "Szeretnem ha a rendelesemet semmisnek tekintenek es a penzemet visszakuldenek" valami ilyesmit, aztán kaptam egy üzenetet szerintem szintén robottól, hogy két nap múlva válaszolnak.
TaRka94: De csak az ügyfélszolgálaton bírom ezt megtenni, nem? Mert megrendeléseim között találtam olyat, hogy ügyfélszolgálat és csak ott bírtam írni, más elérhetősséget nem láttam ami magyar lenne.
bul07: Nem láttam Cancel vagy bármi más törlési opciót a rendelésemnél. Csomagot pedig szerintem még biztos nem küldték el, mert valami olyasmi volt oda írva, hogy Feldolgozási idő November 25-ig. -
Mr.RiK
tag
válasz
hogabesz #2187 üzenetére
Sajnos nem. Hirtelen ugrottam bele a dologba (pedig nem szokásom) így nem néztem előtte utána a telefonnak meg a weboldalnak sem. Viszont úgy tudom, hogy egy hónapon belül még vissza lehet kérni a pénzt, vagy ezt is rosszul tudom?
Mondjuk így eléggé nehéz, hogy semmi magyar telefonszámot vagy elérhetősséget nem látok, csak ügyfélszolgálatnak lehet írni ahol egy robot teszi fel a kérdéseket és arra kell válaszolni, majd utána bírok írni az ügyfélszolgálatnak akik állítólag 2 nap múlva válaszolnak.. -
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #1889 üzenetére
Néha használom de nekem is volt olyan, hogy befagyott az élőkép. Amúgy természetesebb színeket használ a gcam és az élesítés se olyan durva mint a gyárinál de mégsem életlen. Éjszakai módja is jobb talán mint a gyarié de az egyik sem jó minőségű. Viszont a gcam-ban nincs széles látószög ami sokszor jól jön és akkor át kell váltani a gyárira.
-
-
noezmegmi
tag
válasz
hogabesz #1839 üzenetére
Most beszéltem az ingyenes Samsung vonalon és ott azt mondták a kamera felbontása 32MP és ezen nem lehet állítani. Jobbrol a második ikon a megjelenitést állítod és nem a felbontást! Ezt mondta a ügyfélszolgálat.
több videót nézek amin ennek ellent mondanak, de már nem tudom.
Köszönöm! -
ben11
őstag
válasz
hogabesz #1581 üzenetére
Ezt én is szívesen használnám, csak az a nagy bánatom, hogy vagy látszanak a nav gombok (így kb felesleges a gesztusvezérlése) vagy elrejted a gombokat, ekkor viszont a gyári gesztusvezérlés is aktív, amit nem lehet kikapcsolni. A kettő együtt már megint sok
@PZoli76
Én a nav gombok közé tettem, így mindig elérhető. -
PZoli76
csendes tag
-
fjudors
aktív tag
-
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #1463 üzenetére
Én is az Aod notify-t használom és nálam mindig jelez. Igaz én csak úgy állítottam be, hogy ha jön értesítés csak az Aod-ot kapcsolja be és az aod meg mutatja milyen értesítés /értesítések jöttek . A kemera körüli jelzés és edge lighting nem érdekel de próbáltam régebben és az is működött (igaz aod-al együtt ment).
-
-
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #472 üzenetére
Na akkor végre használhatjuk! Vigyázz rá te is! Hát én nem samsung szervizben csináltattam mert errefelé 53 ezer lett volna és személyesen kellett volna bevinni és elhozni, ami nekem nem megoldható. Messze van csak szervíz. Így a kingtelnél csináltattam és azt kell mondjam szépen megcsinálták és természetesen gyári kijelzőt raktak bele. Így gari ugrott de leszarom. Majd most vigyázok rá rendesen.
Más téma. Ez az [link] üvegfólia viszont elég jó! Képpel ellentétben csak a tetején és az alján van fekete keret az oldalán nincs. Oldalt picit eláll (kb fél mm mindkét oldalán) de még mindig jobb mint ami betakart a képbe. Ha valaki tálal olyat ami nem takar be a képbe és a két oldalán a szélen is tökéletesen tapad akkor linkelje be légyszíves ! Amúgy eddig ez a legjobb de ez sem tökéletes. Nehézjót találni.
(#474) Luissimo ??
-
Grawens
senior tag
válasz
hogabesz #429 üzenetére
Máig folyamatosan követem a másik topic eseményeit is, így emlékeztem is a hozzászólásodra.
A sérülékenység sajnos egyre jobban fokozódik a kijelző-kávák elvékonyodásával, ezen az sem segít, hogy műanyag a készülékház, nem beszélve arról hogy a kijelző vezérlő pont alul van a kép szerint.
A felháborodás mindenki részéről teljesen jogos, de ugye a kisebb-nagyobb mértékű fizikai behatás nem a rendeltetésszerű használat része. Persze készíthették volna strapabíróbbra is, de a dizájn győzött. -
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #429 üzenetére
Hát mert nem tudja, hogy milyen kis eséstől halt meg a teljes kijelző! Azért ez nem normális. Nem szoktam telefont leejteni bár már megesett párszor és nem volt probléma pedig ennél nagyobb esés volt. Nálam még lehet azzal magyarázni, hogy nem volt rajta tok de nálad volt és neked se esett nagyot. Szerintem tény, hogy érzékenyebb az átlagosnál és nem árt ha ezt tudják mások is. Ez nem sírás csak figyelmeztetés!
Természetesen nagyon elkeserít, hogy nem jó a telóm pedig most vettem de ebbe már beletörődtem és elvileg jövő héten kész lesz (remélem). Addig már csak kibírom.
-
Imi1981
veterán
válasz
hogabesz #421 üzenetére
Hát igen nagyon érzékeny az biztos! Épphogy elrepedt a kijelző nekem ami alig látszik csak ha erős fény felé fordítom akkor és mégis meghalt az oled panel. Más telefon polókhálósra törik de még működik ez meg fél méteres eséstől telejesen tönkre megy. Én is csalódott vagyok emiatt de amúgy meg tetszik a teló. Ha vissza jön a szervízből nagyon vigyázok rá az biztos.
Amúgy tök jól néz ki az a tok amit linkeltél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest