- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Azért írtam mert azt írta egyre rosszabb a samu. Azért ez így szerintem nem igaz inkább csak a csúcsmodell alattiak . Nekem az A70-el a gyenge térerő (ez zavar a legjobban) , és az ujjlenyomat pontarlansága száraz ujjnál a bajom . Amúgy egy jó üzemidejű , elég gyors és stabil rendszerű és szép kijelzőjű teló .
Bár ha most váltok én sem Samsungra fogok szerintem mert a xiaomi mi note 10 lite jobban tetszik mint a Samsung A71 . Azt lehet élőben látom őket meggondolom magam . -
-
AthlonXP
őstag
De most nem az van, hogy ha már frissítetted a telefont a 10-esre és aztán vissza rakod rá a 9-es verziót, akkor oda a garancia? Mert korábban, mintha írták volna páran...
Akkor inkább maradjon így, majd csak jön egy frissítés már a telefonra, a garanciára még szükség lehet később! Bár inkább ne kelljen... -
samujózsi
senior tag
Volt huawei p9-em. Kategóriáját tekintve kb azonos. Nagyságrendekkel szebb képeket készített.
És az ugye 2015-2016-os modell volt.
Nem kell profi kamera, csak ugye a samsung régóta a szarrágásból él.Egyébként ha valakinek még nem tűnt volna fel: normál fotónál érdemes a 3:4H formátumot választani, azzal lényegesen jobb minőséget produkál, mint a többivel, bár így is alsó kategória
-
bul07
nagyúr
Ez oké
De ha már pénzt adtunk érte akkor a hiányosságokon csak lehet bosszankodni, és le is írniAmúgy a hasonlatod nem az igazi, mert autó szalonba meg lehet nézni hogy mekkora a csomagtartó, de hogy milyen képeket készít mondjuk este utcán lámpafénynél, az még egy MM-es nyomkodás alatt se derül ki
Mondjuk a 14napos elállás ezért lenne, de bízik az ember a készítőbe hogy szoftveresen csak javítanak rajta
(#2944) balinlin
Ránéztem
Ej ha én ezt tudtam volna, ezzel is lehetett volna csörgetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest