- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
Imi1981 #5097 üzenetére
Nekem is fent van az aod. De mintha az indokoltnálsűrűbben kapcsolna be a kijelző. Most is felvillan, hogy a telefont feloldotta a smart lock, közbe itt van az asztalon 15 perce hozzá se nyúltam. Eddig ilyen nem volt. Illetve ha messenger chat fej aktív, akkor se tűnik el az aod...
-
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
Imi1981 #5030 üzenetére
Én ezeket simán kikapcsoltam, nem vettem észre semmi müködésbeli hátrányt a használhatoságban illetve a felhasználoi élményben. Holkéne látszolag jelentkezni ennek a müködési látványban, érzésben?
Más, kicsit fontosabb:
Pontosan melyik android auto verziot használjátok, ami jo és hogyan.
Nekem még egyet sem sikerült müködésre birni kocsiban, mégcsak a csatlakozásig sem jutottam el velük, többet is probálva.
Kellene valakitöl egy support Suzuki Sx4 cross cégesben kellene használnom,és az auto tudná, de a telommal nem boldogulok, se a céges A50-el, sem a privát A70-el.
Söt ezeknek állitolag nemcsak kábeles feldugással, hanem vezetékmentesen is kellene müködni.
Melyik verzio a tuti és mi a módszer? -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
mcs
veterán
válasz
Imi1981 #4750 üzenetére
Térerőben az A50 sem a legerősebb, mert árnyékoltabb helyeken nagyon nehezen vagy nem is tudja tartani a 4G-t, és emiatt levált 2G-re, de a hétköznapokban ez sosem okozott különösebb gondot. Annak idején az A50et 85ért vettem, az A70 pedig csak 75be fájt egy kis okoskodással. Szerencsétlen több mint egy éve penészedett már a raktárban...
-
mcs
veterán
válasz
Imi1981 #4747 üzenetére
Na be is kapcsoltam, és lefrissítettem 10es droidra. Szerencsére nem volt annyira tökig lemerülve az akksi, így a töltőre rakás után 5 másodperccel kapott életjelet. A 25 wattos gyorstöltés adja ám bele rendesen a szuflát, pedig az A50 is gyorsan töltődött 15el. Itt is vannak néha kisebb mikro lagok, de érezhetően jobban pörög az A50nél. Ma szerzek rá tokot és üveget, és ezután kezdem meg a belakást.
-
bul07
nagyúr
-
Luissimo
veterán
válasz
Imi1981 #4615 üzenetére
Sajnos nem
Engemis rohadtul zavar, hogy küzd a majdnem nulla térerejü wifin miközben ott virit mellette egy erös másik wifi.
De qrva erdekes, ha mobilhálozaton megy handover az erössebb cellára viszont a wifin erre nem képes.
Vajon miert nem fontos ez a fejlesztöknek.
Hasonlo másjellegü gondom, hogy seholsem tudok állitani pl. Win alatt a szövegszerkesztöben, word v excell vagy bármi, hogy a véletlenül Caps Lockal irt hosszabb szöveget egy gombnyomással kicserélje és kisbetüsitse.
Miért ilyen lehetetlen kérések ezek vajjon -
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4592 üzenetére
Valamelyik telefonos fórumba képpel linkelték hogy volt ilyen eset
Ugye ez olyan telefonoknál gond ami nem vízállóFekete keretes nagyobb pont annyira ér ki hogy a tok még ne nyomja fel, és az is rendesen rátapad a széleire, mivel amúgy is csak a szélén van ragasztó anyag
-
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4590 üzenetére
Kép nem igazán jó nem egy vonalba vannak , a mért érték a mérvadó, az üvegfóliák nagy többsége a kisebb méretet képviseli A70-re valók között
Rákeresel itt a nevemre láthatod hogy nagyon sokat vettem márJelenleg egy sima van fent a szélein nem fekszik fel és én nem vagyok hajlandó semmilyen folyékony dolgot a kijelzőre kenni, adattak mellé is kitöltő folyadékot
Egy rossz mozdulat és a keret meg a kijelző között be is megy, nem egy esetről van már beszámoló hogy így ment tönkre a kijelzőÉs drága üvegfóliákat se veszek
Most eset meg nemrégen hogy egy hét alatt kettő is megreccsent, fekete keretes, és ezét is kerül fel sima, mert 1db fekete keretesem maradt és azt nem akartam felrakni míg nincs pótlás
Valószínűleg a slussz kulcs miatt, véletlen ugyan abba a zsebe tettem -
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4552 üzenetére
Igen az amoled hiánya nálam is gond, de akkor nem 200$-os ára lenne
Én majd jövőre döntök akkor lesz 2éves a A70
Ha meg munkám se lesz akkor meg tuti telefon csere se leszAmúgy én csináltam egy olyat hogy havonta 2000Ft-ot dobok egy telefon feliratú dobozba és ha majd eljön az ideje feltöröm és akkor nem fog annyira megvágni
A70-est is így vettem igaz ép megtelt a persely így is úgyis fel kellet törni de pont kifutotta anno
Kép, egy stóc 10db -
bul07
nagyúr
-
apaszka
veterán
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Imi1981 #4480 üzenetére
"Szóval az üvegfólia vagy véd vagy nem de inkább nem ."
Lehet. Nálam szerintem többször is a "vagy véd" volt. Leejtettem (minimum) háromszor, amióta megvan, mindháromszor az üvegfólia szélénél kapta el, el is repedt a fólia mindháromszor. Utána cseréltem le újra. Szerintem fólia nélkül megjárta volna a kijelző, legalább egyszer a háromból.
-
bul07
nagyúr
válasz
Imi1981 #4471 üzenetére
Vannak ott is bajok, nem kicsit
Pont most volt téma a BB fórumba [link]xiaomi 1.5éves telefon és nincs hozzá csere akkumulátor még úgy se ha fizetne érte az ember
Samsung megoldása is pofátlan hogy 1év és csók, na de legalább azért pénzért van csere
Én amúgy úgy gondolkodok hogy ha nem lesz nagyobb baja akkor olyan 22hónapos korában befizetek egy akkumulátor cserére és használom tovább akár 4éves koráigNem látok már semmifajta fejlődést ami engem érdekelne
Nem csinálok művészi fotókat sőt majd semmilyent, így hogy hiper szuper zoom kamera meg mit tudom én nem érint
A kijelző is kitölti már a telefon elejét, ebben se tudnak mit fejlődni, az meg hogy az előlapi kamera hogy van megoldva, így is úgyis kivesz a képből
Újlenyomat feloldást se használom, pofa van meg minta nekem, kényelmetlen nekem a kijelzős megoldás egyszerűen nem úgy fogom meg a telefont
Rendszer sebessége megfelelő már ha majd szándékosan nem lassítják le majdAmúgy lenne gond hogy milyet vegyek
Nálam egy kitétel van amoled kijelző
-Samsung, kicsit túlárazott és a A70-es utódai meg főleg, nem fogok 140-160e Ft-ot telefonért kiadni, a A70-es 99.990Ft-os ára is határ esett volt
-Xiaomi, 100e magasságában van amoled kijelző, na de ha 1.5évesen már nincs mondjuk csere akkumulátor akkor hosszú távra nem jó üzlet
-HUAWEI, szankciók kinyírták, ha marad a szankció akkor annyi ki vesz meg egy +100e Ft-os telefont úgy hogy nincs rajta Google szolgáltatás (Tudom hogy most még rá lehet varázsolni de semmi nem garantálja hogy egy holnapi frissítés ne vágná haza a kiskaput, na meg ugye sok banki alkalmazás így se szereti)Na de akkor mi marad?
-
Luissimo
veterán
-
gjoco1
addikt
válasz
Imi1981 #4185 üzenetére
Igen,ilyen munkát végeznek.És legalábbis itt Nálunk még a hozzáállásuk is nagyon durva.Nagyon rosz hozzáálás,már mondhatni azt,hogy egyáltalán hogy hogy oda mer az ember menni.
Nem is beszélve arról,hogy a szervizelési hozzálás is kritikán aluli.Volt egy estem(nem garanciális),amikor simán majdhogynem elhajtottak,de felajánlottak egy alaplap cserét,amit megoldottam 12e ft.-ért(Ők 30e cseréltek volna).
Nekem nagyon rosz tapasztalatom van.Isten mentsen,hogy hozzájuk keljen menni.Tiszta idegroham. -
n2066
tag
válasz
Imi1981 #4154 üzenetére
Eddig nálam sem volt és 9-en is kab egyszer fordult elő. Most 1-2szer 10 elő elő jön, de nem sűrűn. csak javítják, már nem babrálok, hagyom a 10-en, mivel unom már nagyon hogy újra "belakjam" a telefont és 5-6 óra megy rá a beállításokra.... elveszetegetett felesleges idő már ez nekem.Használni fogom így ahogy van és kész.
Vagy veszek egy butafont és az legalább biztonságos... -
n2066
tag
válasz
Imi1981 #4090 üzenetére
Szia!
Sokszor töröltem adb-vel korábbi telókon is bloatware-t, soha nem okozott gondot. Persze gyári, ill. samu vagy huawei cuccot nem töröltem, csak 3rd party appokat, ami felesleges volt és nem lehetett eltávolítani. A letiltás nem tünteti el, és akkor is fogyaszt némi akkut. de ez egyéni ízlés kérdése is. A game-es cuccal az a baj, tiltani se lehet, lehet letörlöm őket. -
n2066
tag
válasz
Imi1981 #4087 üzenetére
Összességében jobb a rendszer amúgy és gyorsaság érzése is, mint 9-en, nálam sem jöttek elő a korábbi hibák, gépelés elugrás stb.... eddig nem bántam meg a frissítést. Merülés gyorsabb mint 9-en, de nem vészes. Szerintem majd 3-4 nap múlva beáll. Meg leszedtem adb-vel (debloatoltam) 4-5 appot, amit nem használok...(facebúk, netflix, duo stb....) Gondolkodom, hogy a game- cuccokat is leszedem, mivel soha nem játszok telefonon. Feleslegesen ne zabálják az akksimat...
Arcfelismerés és ujjlenyomatolvasó pöpec lett a 10-en...örülök neki, csak el ne rontsák. -
n2066
tag
válasz
Imi1981 #4085 üzenetére
Szia! Ok, eddig pattogósabbnak tűnik nekem a rendszer, viszont töltöttem az akksit 4%-ról 100-ra majdnem 2 óra volt. közben a töltő erősen langyosodott, viszont 50% körül után lismét kihült és az telefon sem volt enyhén meleg, hanem hideg. A lassabb töltés kíméli az akksit, lehet ezért vette vissza samu a gyorstöltés "gyors" sebességét. 9-en a 0-100% - ig kb 70-80 perc volt.
-
Csocsesz75
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest