Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Nalam is hasonlo van, azzal a kivetellel, hogy az istennek sem tudom a visszanyilat athelyezni a balrol a masodik helyrol a jobboldalra.
Ugy vettem eszre, hogy csak az egy db. ujonnan hozzadott gomb poziciojat tudom tologatni.
Viszont az eleve altala felajanlott gombelrendezesek kozott nincs olyan, amin nem balra hanem jobbra van a visszgomb.
Azt hogy tetted balra? -
-
devil8012
csendes tag
Igen az insta féle boomerang.
A gondom az, hogy más Android 10-es telefonokon megy rendesen csak az A70-en nem megy ill. menteni nem tudja a videót. Rollback Android 9-re? Vodás, garis nem root-olt telefon. Mondjuk én voltam a hülye amikor azt mondtam a páromnak, hogy nyugodtan frissítsen. :( Ilyenekre nem gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget! -
bul07
nagyúr
(#3478) attilaxxxx
Hiba bennem volt túl sokáig nyomtam
Na szóval csináltam képet és biztos látjátok egyből hogy miért nem láttam azt a részt amit (#3467) apeelme bekarikázott a képen
De amúgy azzal tényleg nem sokra megyek ha napi számláló az, mert van hogy két három naponta töltöm főleg ha 100%-ra töltöm és utána
-
Nordik
őstag
-
tkomlosi
aktív tag
-
Imi1981
veterán
Közben megtaláltam tegnap csak már késő volt. Eddig tetszik ez a 10-es droid! Az ujjlenyomat olvasó eddig szuper pedig fólia van a telón. Igaz hydrogel fólia amivel azért 9-en is működött de 10-en sokkal pontosabb és gyorsabb! Amúgy sebességre kb ugyan az mint a 9 csak mások az animációk. Eddig elégedett vagyok.
-
Imi1981
veterán
Nekem jelenleg kettő bajom van a telefonnal . Az egyik ami a legjobban zavar a gyenge 4g térerő és ezáltal mobilnet az előző telefonomhoz képest meg asszony s10+-hoz képest is. Ahol s10+-al vígan netezek ez csak teker teker de nem tölti be az oldalakat . Persze ahol jó a térerő ott az A70 is jó. A másik gondom az általam használt üvegfóliával borzalmas ujjlenyomat olvasó . De az ujjlenyomat olvasó nem zavar már annyira mert üvegfólia nélkül tudom, hogy jól működik .
-
-
-
balinlin
senior tag
SamFirm-el vagy updato-n is érdemes megnézni, gyorsabb is a letöltés tudtommal.
S6-ra 4fájlos verziót mindig SamFirm-mel szedtem le.
Most updaton-n megnéztem, de csak a TMH-t találtam, mint magyar romot mai dátummal. -
Huroq
senior tag
Nem, én a téma áruházat elfelejtettem teljesen. Az én véleményem is az, hogy elég gagyik.
Az ilyen és ehhez hasonló képeket a Zedge appban találtam. Csak beírtam a keresőjébe, hogy "notch".Hozzáadtan a fizetési módot a Beállítások->jobb felül kis fejecske->legalul Fizetési módok.
-
AthlonXP
őstag
Nézegettem a képeket. Összehasonlítottam a P8 képeivel. Bele nagyítva a képekbe, mindkettőnél látszik a elmosódottság, szemcsézettség, de a P8-on sokkal inkább észrevehető ez.
Összességében azt tudom róla mondani, hogy az A70 szebb képeket készít, szóval érdemes váltani rá!Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
Múlt nyár óta kinti macskákkal vagyok jelen ott
-
bul07
nagyúr
Ilyen képek ide is jöhetnek
-
Bobó_20
aktív tag
Ezt csak úgy halkan idesúgnám exszervizesként, bár nem csak erre a készülékre igaz, hanem az új A szériára szinte kivétel nélkül:
iszonyat könnyen hajlik, deformálódik a készülékház, extrém esetben akár a megjelenítőnek is annyi mindenféle látható törés nélkül, kiválóan átvitte ezt a Samsung a J szériából. -
saca23
aktív tag
Szerintem de elég gagyi hatása van ,itt van két a50 is elöttem tokban hordva egy hónap után tele hajszálkarcokkal ,hogy fognak ezek kinézni fél év után? Ráadásul erősebb fogásra már nyöszörög is az egyik a kamerához eső szélen . Szerintem elég komoly minőség romlás az elmúlt évek a szériáihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest