- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekete.puma
aktív tag
Nekem az A40 esetén az AMOLED és a kompakt méret volt a legfontosabb. Proci erőben amire én használom nekem elég és a kamera minőség nem volt fontos. Az A40 szoftveresen is rendben van ,és ár/ érték arányban sem akartam feleslegesen többlet költséget kiadni.
Mi 9 SE Kb 30K többe került volna.
Izmozni akarnák és költenék is rá akkor egy Mi 9T Pr-t vennék és tesztelném a Xiaomi rendszert. Nem biztos, hogy annyira kell azt cserélni mint ahogyan egyesek siralmaikban előadják, de ha igen akkor menne rá a Lineage OS. Engem nem zavarna a rom csere és az se, hogy ki mit hisz vagy hinni vél. -
fjudors
aktív tag
a xiaomi is használható gyárilag.
minden telefonnak van előnye és hátránya.
és minden felhasználónak van szempontja,ami alapján dönt.
neked meg demagógiád. tapasztalat nélkül formálsz véleményt, és nyilatkoztatsz ki.nyáron két s8 lett lecserélve, az egyik a70-re, a másik mi9se-re.mindkettő gyári rendszerrel tesz a dolgát.egyik se jobb a másiknál.van, amelyik ebben jobb, van ami abban.
-
tt_to
tag
Elnézést érte ha a tyúkszemedre tapostam, nem volt szándékos.
A "vélemény" mint ahogyan írtad, az viszont nem az én véleményem, hanem ha figyelmesen elolvastad volna a cikket, akkor láthatod hogy ez 70.000 ember véleménye a világ minden tájáról egy FÜGGETLEN (GSM Arena) portál felmérése alapján (de lehet a gsmarénát is megvette a xia-miau, hogy rohadnának megbár ennek picit ellentmond, hogy a felső és az alsó szegmensben viszont a samsung vitte el a pálmát
)
Az általam írt kifejezés lehet hogy tényleg nem túl jó hogy "kenterbe veri", na de akkor mondj egy jobb kifejezést az 51% vs. 16% arányú szavazási eredményre? (ja, akkor 70.000 ember az mind hülye és retardált szerinted). Az antutu-t is nem értem hogyan keverted bele? Sem a cikk, sem én nem írtam antutu pontszámról.
De hogy a telefonomról is szót ejtsek így pár nap távlatából, amire nekem kell arra teljesen megfelel, ha meg majd pár hónap múlva kibuknak a hiányosságai, vagy az igényeim lesznek másfélék, akkor megválunk egymástól, én nem vagyok ilyen szolgáltató, meg gyártói-fan sem, ami nekem megfelelőbb és ár/érték arányban jobb arra váltok
Béke -
Imi1981
veterán
Hát nem tudom mik azok a nagy szenvedések a xiaomival de nekem nem volt komoly gondom vele. Persze ott is van hiba de valljuk be itt is . Térerőben és wifi jelerősségben pl jobb a xiaomi redmi note 4-em ! Én simán elcserélném egy komolyabb xiaomira ( pl mi9t pro-ra ) ami árban nagyjából egy szinten van az A70-el de amúgy sokkal erősebb/gyorsabb . Amúgy nekem még megvan a xiaomi redmi note 4 és még mindig használható gyorsaságú és jól működő teló pedig az 48 ezer volt függetlenül ! Mostanában megy ez a xiaomi lehúzás aminek lehet van alapja csak kicsit rá pakolnak pár lapáttal a problémára. Egy árban lévő telókat kell hasonlítani és úgy levonni a következtetéseket.
Én szeretem az A70-et de azért nem vagyok vele teljesen megelégedve mert sok dologban gyenge az árához képest. Mégsem húzom le . -
-
-
Nerd
aktív tag
En xiaomirol (MI A1) jottem, nekem majdnem minden honapban volt valami baj a frissites miatt. Kenyszerbol kellett valtanom es a sok bosszusag vezetett oda, hogy egyelore tiltolistara tettem a xiamoit.
Eddig Samsung sokkal jobb, bar legutobbi frissites azert picit rontott az ujjlenyomat olvason.
-
Imi1981
veterán
Nekem xiaomi redmi note 4-em volt és semmivel sem volt több probléma a szoftverrel mint most az A70-el . Sőt nagyon jó Kis teló volt. Anyagminőség még talán jobb is volt mint ennél az A70-nél . De azért sebességben már nem veszi fel a versenyt az A70-nel meg kijelzőben is jobb az A70. De egyáltalán nem szar telók a xiaomik hiába akarják úgy beállítani páran.
-
zsolesz967
aktív tag
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Szerintem is valamit elcsesztek. Ha sikerül regisztrálni utána jó de az ujjlenyomat regisztrálása borzalom. Meg ha nagyon száraz az ujjam akkor nem old fel hüvelykujjra csak mutató ujjamra. És nincs semmilyen fólia jelenleg a telómon.
Amúgy elég jól működik de mostmár azt mondom jobb volt frissítés előtt . Maga a feloldás gyorsabb lett de a felismerés nem lett jobb. -
johann83
csendes újonc
Kolléganőmnek szintén A50 van. Az ujjlenyomat leolvasója szintén nem ér semmit. Akku időben a reggeli maxról este már töltenie kell, pedig elhiheted, hogy nem arról szól a munkánk, hogy telefont nyomkodunk.
Én P20-ról váltottam, ami közel sem csúcskategória! Az a P20 Pro ami csúcs. Az ujjlenyomat leolvasó elöl van, de nem is ez a lényeg, hanem hogy pl a régi Mate 10 lite(!)-ban is villámgyors a leolvasó ami ugyanúgy középkategória volt.
Egyébként az, hogy a kijelzőbe épített leolvasó nem tökéletes az lényegtelen. Van valamim, amiért pénzt adtam ki és rossz, de ez nem baj, mert más gyártónál is rossz?? Engem ez nem vígasztal.
Igazából a mondandóm lényege az lett volna, hogy kiad az ember 100-120 ezer forintot valamiért, ami ilyen kompromisszumokkal jár... (és alap dolgokról beszélünk!!)... mindezt 2019-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest