Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CartmanLand0 #4274 üzenetére
Akkor lehet hogy találkozunk ott. Én is a P30 Pro-ra váltottam.
-
válasz
zsolesz967 #3077 üzenetére
A piacon így lehet fent maradni ha minél több kategóriában képviseli magát a gyártó, pl a Samsung, Huawei, Xiaomi, rengeteg készüléket vonultat fel a kategóriákban, és mindenkinek az igénye és a pénztárcája szab határt, és már a középkategóriában is lehet találni olyan telefont amik már lekörözik a két évvel ezelőtti csúcs készülékeket.
-
Lehet hogy az lesz, és csak a laptopon hagyom fent, és csak a messenger marad azis csak azért hogy a fiamat utol tudjam érni mert hiába beszélünk ingyen b@szik visszahívni, és csak a messengeren szokott válaszolni. Bár én nem élek olyan életet hogy félnivalóm legyen bár kitől, meg a munkám miatt nem is tehetném.
-
Az én tapasztalatom az fecevel kapcsolatban amit a meghallgatásnál is tagadott zuckerberg hogy a face nem hallgat le senkit és a helyadatokat sem használja. Többször volt beszélgettünk, párommal, kollégámmal bizonyos dolgokról hogy ezt meg kéne venni, meg hogy melyiket lenne érdemes, és nem voltam a neten, sem a facen, de mikor felmentem a facere amikről beszélgettünk azokat a reklámokat adta be legalább két napon keresztül. A másik meg ha itthon vagyok Budapesten nézem a marketpalcot, a Budapesti hirdetéseket adja be, és legutóbb Szolnok megyébe voltunk nézegettem a marketpalcot a Szolnok megyei hirdetéseket adta be. Pedig az alkalmazás beállításoknál le van tiltva a mikrofon, helyadatok!
-
válasz
krisz727 #2869 üzenetére
Ezt már én is tapasztaltam a facebooknál, olyankor az eszközkarbantartónál ürítek mindent és megjavul begyorsul. Pedig 6 gb ram van benne és nem kellene ezt csinálnia. A másik telefonom Mate 20 és abba 4 gb ram van, sokkal gördülékenyek az appok, a facebbok is azon semmi ilyet nem tapasztaltam, és mind a két telefonon ugyan azok az alkalmazások vannak amiket használok és ugyan úgy van minden beállítva, kivéve egy két alkalmazás ami a M 20 vagy az A 70 gyárija.
-
válasz
zsolesz967 #2807 üzenetére
Plusz az alkalmazások amik még foglalnak a memóriából.
-
válasz
headhunter86 #2487 üzenetére
Én egy 2A 2 usb kimenetes töltőt használok évek óta a telefonokhoz és a tabokhoz és semmi problémám nem volt.
-
Nekem eddig semmi gond nincs a telefonnal.... most kopogtam le háromszor, Digi kártya van benne az első sim helyen 4g-be megosztva is tökéletesen működik, hotszpotba megosztva 2 nap amúgy meg 3 napot is elmegy, wifi is jó, és mint említettem már az ujlenyomat olvasó is a legutobbi frissítés óta 10/10.
-
Nekem nem így néz ki mikor hozzászólást írok. Meg nem vagyok nagy számítógép zseni, nálunk a fiam a mindent tudó. Csak használom a telefont is, ha valamit nem tudok akkor itt a fórumon megkérdezem, ha sikerül választ kapni és meg is tudom csinálni siker, ha nem várok a fiamra.
-
válasz
zsolesz967 #2203 üzenetére
A wifin nincs semmi elállítva vagy lekódolva? Az otthoni wifinket a fiam úgy állította be hogy a telefonnak, laptopnak, tabletnak van valami száma a fiam azt beírja és más nem fér a wifihez csak azok a gépek amiknek be vannak regisztrálva. Ne kérdezd hogyan kell csinálni a fiam ért hozzá ezekhez.
-
válasz
golfvariant #2176 üzenetére
Az én véleményem igen, nagy kijelző, nagy akku, a kamera meg jó, most már az ujjlenyomat olvasó is.
-
válasz
fortnight8 #2007 üzenetére
Megráztam, nincs semmi hang.
-
Úgy látom mindenki legjobban az újlenyomat pontosságának örül a legjobban.
-
válasz
noezmegmi #1838 üzenetére
A következő hozzászólásnál ott a válasz. A képarány 4:3, 16:9 stb, csak valami oknál fogva a Samsungnál fordítva jelzik. Ha ezeket állítod és fényképezel vele, a képek visszanézésnél a részleteknél írja a felbontás részleteit. Pl. a 4:3 képarány az 32 megapixel, a 16:9 csak 9 megapixel körül van. Ennél sajnos nem lehet a felbontást állítani képarányonként mint egy két mobilnál, az S9 Plus-on ha jól emlékszem 16:9 képaránynál két felbontásban is lehet fényképezni.
-
-
válasz
gyuri2008 #1438 üzenetére
Jé és tényleg. Megnéztem és valóban c-c mind a két vége. Én nem használom egyik telefonomhoz sem a kábelt sem a töltőt, van külön egy hosszú kábel és egy 2A töltőm, azt használom minden telefonomhoz és a tabhoz is. Mondjuk a laptopomon van usb, usb 3, és c bemenet is.
-
válasz
toto0569 #1362 üzenetére
Azt tudom hogy lehet állítani a képarány, a felbontást nem lehet. 32 mpx fő kamera, 8 mpx széles látószög és ennél mért nem lehet a villanó ledet használni?, 5 mpx mélység. A Mate 20-asom lehet kisseb felbontásba is vissza venni, meg a többi telefonnál is ennél mért nem?
-
A kamerán nem lehet állítani a felbontást csak a képarányt? Meg ha átteszem széles látószögre nem tudom kapcsolni a villanó ledet.
-
Köszi! A Mate 20 ból is kihozok 2-3 napot, két kártyám van benne a privát flottás meg egy céges, de a Digi kártyának keresek egy olyan telefont ami nagy kijelző, nagy akku. Még az Asus Zenfone Max Pro M2 néztem annak 5000 az akkuja, vagy az Ulefone Power 5 az 13000. Tetszik az A70 de még válogatok rengeteg a választék. Az értesítésekre visszatérve nekem sem jelez mindig lezárt kijelzőnél csak akkor ha feloldom a telefont pedig be van kapcsolva minden. Ez nem biztos hogy a telefon hibája, más fórumokon is írták más telefonoknál is ezt a hibát.
-
Sziasztok! Olvastam hogy valaki szidja, valaki meg isteníti. Ez egy középkategoriás szinten van, ár érték arányba jó, nagy kijelző, nagy akku, az ujlenyomat olvasót meg mindenki szidja és jogosan. Én Mate 20-at használok de kinéztem egy A70-et mert kértem Digi kártyát és másod készüléknek gondoltam, netezni meg megosztani. A kérdésem az lenne állandó bekapcsolt nettel, és nyomkodom napi kb 3-4 órát mennyit bír az akku, 2-3 napot ki lehet hozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest