Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Luissimo #5042 üzenetére
Kikapcsolva ugye nincs animáció, ami túl hirtelen nekem. Windows-on is ki lehet kapcsolni az animációkat hogy például ablak lecsukás/felnyitás ne animáljon, az is elég bénán néz ki. Egyébként angolul "animation scale"-nek nevezik, meddig tartson az animáció. A 4x négyszer annyi ideig tart
-
Imi1981
veterán
válasz
Luissimo #5036 üzenetére
Ne mond már, hogy nem látod. 4szeresen már olyan lassan nyílnak meg az alkalmazások mint állat 😄 . Ha kikapcsolod akkor meg azonnal animáció (átmenet) nélkül. Nem lehet nem látni. Az alkalmazás bezárása vonatkozó animációt nem változtatja mert az a Samsung launcher külön része. Nincs hatással rá. Gondolom másik play áruházból letöltött launcherrel az is változna. A kapcsoló panel lehúzásnál is látható amúgy.
Én kikapcsolni nem szeretem de ha lassú azt sem ezért van nálam 0.5-ön mint a három a fejlesztői beállításokban. -
AthlonXP
őstag
válasz
Luissimo #5031 üzenetére
Szia! Nekem a mindig a legfrissebb van fent. Csak ugye meg kell szerezni külön az apk-t, mert nálunk hivatalosan nem letölthető az áruházból. Ha viszont már fent van a telefonon, akkor már frissül magától, nincs vele gond. Ami még nagyon fontos, az a megfelelő usb kábel. Én egy Hama usb 3-as 0.75m hosszú kábelt vettem, kb 3500ft volt. Szóval, minőségi kábel neki, tescos 4-500ft-os felejtős! És max egy méteres lehet elvileg. Kipróbáltam vagy 5 féle kábelt, mire sikerült működésre bírnom a rendszert, de ezzel a Hama kábellel sikerült. Igaz, nekem i30 van, de gondolom a Suzuki esetében is ez lesz a gond, a kábel.
-
apaszka
veterán
-
Dfc
csendes tag
-
Imi1981
veterán
válasz
Luissimo #4616 üzenetére
Routerrel lehet ezt mrgoldani. Mesh hálózatot kell kiépíteni Mesh képes routerekkel. Csak olvastam róla router fórumban. Ott elvileg valahogy úgy van, hogy nem is vált hanem mintha egy wifi lenne azthiszem. Érdeklődj az otthoni hálózat fórumban itt a pH-n ha érdekel.
Jó dolog csak azért nem kis pénz. Majd egyszer veszek olyan routereket de nem mostanában. -
Imi1981
veterán
válasz
Luissimo #4449 üzenetére
Azért mert megszakadt a kapcsolat a Lenti wifivel . Másképp nem vált egyik teló sem (legalábbis én még nem találkoztam olyannal ) . Pedig jó lenne ha érzékelnék , hogy erősebb wifi közelében vagyunk akkor átváltana arra de sajnos nem. Nem is értem ezt miért nem csinálta (fejlesztette ki ) még egyik gyártó sem.
Helyette mesh hálózatot lehet kiépíteni mesh képes routerekkel és akkor a több router wifije egyként működik (pontosan nem tudom hogyan) és akkor a telefonnak nem is kell váltani mert a routerek megoldják . Router topikban tudhatsz meg erről többet ha érdekel .
-
n2066
tag
válasz
Luissimo #4383 üzenetére
szia!
én a samu beépített billentyűjét használom. Régebben korábbi telókon a swift Key-t használtam. majd lehet visszatérek rá..., de tényleg csak a e két appnál volt ilyen elugrálás. esetleg megpróbálom kisebbre állítani a bill.magasságot, max-on van nálam. Lehet bekever vmi a más appok feletiti megjelenítés vagy hasonló rendszer beállítás, és ez okozza. 9en talán 2szer "futottam" bele, 10-en rendzeres, napi szinten van....
-
tonyrulez
őstag
válasz
Luissimo #3672 üzenetére
Úgy hogy engedi 150%-ra feltolni a hangot. Vagy 150 lépés van össz? Mindegy, a gyári lépésközt 10-ről 5-re levéve 30 lépés van.
A gond amivel szembesültem, hogy jack-en keresztül (és talán Bluetooth is), nem engedi 90 fölé vinni a hangerőt, hiába van a beállítások között korlátlan médiahangerő beállítva -
Erika69
csendes tag
válasz
Luissimo #2294 üzenetére
Luissimo!
Hát azért ne legyél szines faguriga... (aranyos vagy).Igen csináltam egy gyári visszaállítást;és utána nem tett vissza pár; azaz nagyon sok gyári alkalmazást:Pl:a google alkalmazásokból nem rakta vissza a térképet,play zenét,play filmet,drivet,youtubot,a spotifit,netflix-et,a samsung alkalmazásokból, smart things-et samsung healtot,galaxy wearabke-t,gyereksarokstb;vagy amikor alul kiírta ,hogy egyes alkalmazásokat eltávolít,de szolgáltatóval kapcsolatban vissza lehet őket telepíteni.Illetve használjam a Smart Witchet)De könyörgöm ezek mind a telefonon rajta voltak eredeti új állapotában.Miért tűntek el???Csak azért figyeltem fel rá ,mert a barátnőmé,tényleg új most bontott készülék...Tudod nem egyszer csináltam már másik telefonon is gyári visszaállitást, és soha nem volt ilyen gondom.Azért is bátorkodtam segitséget kérni..
-
Erika6921
újonc
válasz
Luissimo #2276 üzenetére
Nagyon kedves vagy,hogy leírtad a folyamatot..Köszönöm szépen!Csak tudod én a gyári alkalmazásokról írtam.Hogy egy részét azaz 32db-ot nem tett vissza!Miért csinálta ezt? Több telefonom is volt ,és amikor visszaállítottam,mindent vissza tett eredeti állapotára;mintha új lenne..(A barátom másik telefonja eredeti és azzal hasonlítottuk össze;és azért írtam pontosan,hogy 32db gyári alkalmazást nem tett vissza.Soha nem tapasztaltam ilyet.Tudnál-e segíteni??
-
Dan77
tag
válasz
Luissimo #2244 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam. De így sem alszik el ha letakarom. Igazából elméleti a kérdés, mert azt írja a Samsung:
"Intuitív beépített érzékelőjével a Galaxy A70 Flip tok automatikusan be- és kikapcsolja a telefon képernyőjét, így egyszerűen használható"
Vagy akkor a flip tokban van valami érzékelő? Nem teljesen világos... -
-FreaK-
veterán
válasz
Luissimo #1853 üzenetére
Ezt nem értem pontosan, hogy hogy két lépcsőben indul az a telefon? Bekapcsolás után nem indul el rögtön a felhasználói felület? Nekem ilyen nem volt még.
Fingerprint:
Nekem akkor sem volt jónem változott semmit, mióta megvan (nem rég óta, csak kb. három hete), azóta ugyan olyan rossz
Változni nem hiszem, hogy tudna, tényleg csak az üveg/fólia koszolódásától/karcolódásától.
Most viszont tényleg sokkal jobb mint frissítés előtt. -
szita.erno
aktív tag
-
novinyul
veterán
válasz
Luissimo #1721 üzenetére
Én többször veszem fel ugyan azt az ujjam, 1* tiszta kézzel, 1* kézmosás vagy fürdés után, 1* melóba. Na ezután már sokkal jobban felismeri az ujjamat, de a régi ujjlenyomat olvasóval nem veszi fel a versenyt pontosságban és gyorsaságban. Még kell ennek is vagy 2-3 generációs ugrás hogy elérje a megszokott sebességet.
-
rajo1911
csendes tag
válasz
Luissimo #1684 üzenetére
Természetesen én is úgy vagyok vele hogy ha gyors előkapom az A70-emet alapvetően nem csinál olyan szőrnyű képet. Sőt láttam már jó pár kínai pácienst hasonló ár kategóriában ennél rosszabb kamerával is. Így semmiképp nem kell szégyenkeznie aki ezzel a telefonnal csinál képeket.
Amúgy mennyi előnye van a 32 MP-el készült képeknek? Nem látok benne több részletet. Mint fotográfus és nagy kritikus mondom hogy attól hogy több pixel van a képen nem kimondottan teszi jobbá a képeket szerintem de érdekel kinek mi a tapasztalata ezzel a telefonnal kapcsolatban. -
Imi1981
veterán
válasz
Luissimo #881 üzenetére
Én csak otp alkalmazás miatt használom. Érdekes annál mindig működik /működött eddig. Amúgy arcfelismerést használom vagy minta ha arcfelismerés se akar reagálni (van olyan helyzet de általában jó). Ha hetente újra beolvasod az ujjad akkor nagyjából működik amúgy. Ez előtt Xiaomi redmi note 4 telóm volt, hát azon az ujjlenyomat olvasó nagyon gyors és pontos volt! Ott nem volt tévesztés. És a Xiaomi telókban a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó is sokkal jobban működik mint A50 és A70-en!
-
Black_Raven
veterán
-
B.Gaboo
tag
válasz
Luissimo #581 üzenetére
Ok, no offense. Nekem s8+ hoz volt egy supcase Beetle tokom átlátszó hátsóval, és 1 év alatt nem sárgult. Lehet h az olcsóbb darabok igen, de én tokra kisgyerek mellett nem sajnálom a pénzt. Abban igazad van, hogy vesz el a hátsó szépségéből, de mégis jobb mint egy tele fekete vagy színes hátlapú tok.
-
samujózsi
senior tag
válasz
Luissimo #481 üzenetére
Igen, a mobilnet ki van kapcsolva, a router logjában sincs nyoma, hogy leszakadna és mégis... most épp VoWifi-n van, de bármikor visszavált VoLTE-re. Mondjuk ha beszélgetés közben vált, azt sem szoktam észrevenni, csak abból, hogy amikor beszélni kezdtem, még wifis volt, mire letettem, már lte-s.
-
bul07
nagyúr
válasz
Luissimo #150 üzenetére
És elautózok 550Km a Sárkányba
Üveg fóliám már van, valami 500Ft körül vettem fekete keretes fajtát, sima még úton van
Nálam ez nem hirtelen döntés volt már pár hónapja kinéztem ezt a telefont, csak vártam hogy 100e alá essen
Csak tok még nem ért ide de már úton van jó néhány fajta, a másik fórumba linkeltem is már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest