Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Az a baj, hogy hatalmas mázli kell, egy banán ~menteshez. Sógornőmé 2024-es gyártás, és azt sem javította még egyik update, akárcsak itt a cégen belüli S23+ -os kollégákét sem.
Sajnos S24U is lutri, mert azok között is sok a lencse hibás. Ott random foltok vannak,... -kinél/hol... ( 2db -ot én is visszaküldtem, és elengedtem a dolgot ) .
Szóval, szvsz, akinél, ez a része leveri a biztit, az valamilyen más megoldás felé néz.Persze, ettől eltekintve remek készülék (S23), és az alap 23 -as méretei hasonlóak egy szifonhoz. Átlag használat mellett, ahol hívások adják annak gerincét ...- még praktikusabb is. Valóban kényelmesebb zsebre tenni, hordani, stb...
"Mondjuk lehet, jobb lenne, ha a topicjaban kerdeznem"
- Jó ötlet. Akárcsak a 'Fotók, videók mobillal' ,stb topik(ok) ... -
Roxbury
őstag
válasz
tvamos
üzenetére
Én nyugdíjaztam az A52s-t, GPS lett belőle. S23-at vettem a simát. Annyi, hogy 256-os a 4.0-ás tárhely miatt, ami jóval gyorsabb (2x), mint ami a 128-asban van, igaz ez állítólag durván nem érződik használat közben, nagyon minimális a különbség.
Teljesen más világ nyilván, mint az A52s. Most is ezt venném. Minél kisebb kijelzőt akartam az A52s után, mert szenvedés volt zsebre tenni, meg ülni. 13 minit akartam, de újonnan sehol nem kaptam már. Így lett az S23. Tudom ajánlani. Nézzetek be a topikjába.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo