- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14155 üzenetére
Az a baj, hogy hatalmas mázli kell, egy banán ~menteshez. Sógornőmé 2024-es gyártás, és azt sem javította még egyik update, akárcsak itt a cégen belüli S23+ -os kollégákét sem.
Sajnos S24U is lutri, mert azok között is sok a lencse hibás. Ott random foltok vannak,... -kinél/hol... ( 2db -ot én is visszaküldtem, és elengedtem a dolgot ) .
Szóval, szvsz, akinél, ez a része leveri a biztit, az valamilyen más megoldás felé néz.Persze, ettől eltekintve remek készülék (S23), és az alap 23 -as méretei hasonlóak egy szifonhoz. Átlag használat mellett, ahol hívások adják annak gerincét ...- még praktikusabb is. Valóban kényelmesebb zsebre tenni, hordani, stb...
"Mondjuk lehet, jobb lenne, ha a topicjaban kerdeznem"
- Jó ötlet. Akárcsak a 'Fotók, videók mobillal' ,stb topik(ok) ... -
Roxbury
őstag
válasz
tvamos #14155 üzenetére
Én nyugdíjaztam az A52s-t, GPS lett belőle. S23-at vettem a simát. Annyi, hogy 256-os a 4.0-ás tárhely miatt, ami jóval gyorsabb (2x), mint ami a 128-asban van, igaz ez állítólag durván nem érződik használat közben, nagyon minimális a különbség.
Teljesen más világ nyilván, mint az A52s. Most is ezt venném. Minél kisebb kijelzőt akartam az A52s után, mert szenvedés volt zsebre tenni, meg ülni. 13 minit akartam, de újonnan sehol nem kaptam már. Így lett az S23. Tudom ajánlani. Nézzetek be a topikjába.
-
gerner1
nagyúr
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14120 üzenetére
LINK -eltél korábban egy videót . Abban bemutatja/elmodja, hogy miként teszteli azt, hogy megállnak-e? (vagy sem) a csak üveg-cseréjének feltételei. Tehát, az alapján is be tudod határolni a magadét.
Én megfontolás tárgyává tenném mindazt is (a használt eszközök/szaktudás/érdemi gyakorlat meglétén felül..), amit a videóban a folyamathoz hozzáfűz, az egészhez, úgy összességében ... -
gerner1
nagyúr
-
válasz
tvamos #14066 üzenetére
Factory reset után akkor kér mailcímet, ha úgy lett resetelve, hogy a valódi tulajdonos arról nem biztos, hogy tudott, hogy eladó a telefonja. Pont a minap kellett egyik kolléga céges telefonját resetelnem, mert elfelejtette a belépőkódot (
régi LG valamihülyeséget beszélek Samu A3 volt), ezer év nemhasználat után. Ilyenkor viszont az utolsó user Google accountjával lehet csak bejelentkezni rá reset után is. Mondjuk kolléga annak is elfelejtette a jelszavát. Nem egy agytröszt, na. -
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14056 üzenetére
Ez, a komponens szintű display javítás.
Ami, (például a link -elt hirdetőnél) egyébként 17.9e Ft, az A52s -nél (a listában...) + az oda-vissza szállítás díja, ha nem Szeged környéki vagy.
-
-
kmarci25
veterán
válasz
tvamos #14045 üzenetére
Nekem még anno egy Xiaomi tört hasonlóan. Vettem hozzá új kijelzőt, beszereltettem, de onnantól az ujjlenyomat érzékelő nem működött. Persze lehet anélkül is élni, csak azért írom, hogy ha úgy döntesz, hogy javíttatod, akkor ne lepődj meg, ha azt követően nem lesz 100%-os a készülék.
-
gerner1
nagyúr
válasz
tvamos #14045 üzenetére
Egy 'új' ... - az mindenhonnan gtk. Kis szerencsével, esetleg egy alaplaphibás donorból kedvezőbb lehet, de tokkal-vonóval az is súrolni fogja a gtk -t. Szervizben, még a komponens szintű display javítás is húzós, az aktuális forgalmi értékéhez viszonyítva.
Részvétem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest