- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
őstag
Normális üvegfóliát keresek. Eddig 990Ft vettem vagy a konzolvilágnál vagy iponnál, jó volt a méret és egy darab elég volt évekig. Fekete keretes, kerekített 2.5D
Viszont most problémában vagyok az A52S-el. Vettem egyet 2500-ért, 1200-ért és 900ért. Miután megérkeztek kiderült hogy mind a három ugyanaz csak rá van ragasztva egy matrica hogy márkásnak tűnjön, de ugyanaz a noname és kisebb telefonhoz lett gyártva.
Nem lehet már olcsón kapni normális fóliát?
-
tomgabor
őstag
Amúgy mennyi garancia van a mostani kuponozós készülékekre? A kupon utána ár számít(1év) vagy a kupon előtti(2év)?
-
tomgabor
őstag
Mi a különbség az EP-TA20E és EP-TA200 töltő között?
-
tomgabor
őstag
Köszönöm. Xiaomit visszaküldtem az emaghoz és megpróbálom az A52s, kuponok még szerencsére működtek a samsung oldalon, mondjuk már csak lila volt.
Viszont lenne még egy kérdésem. Mivel nem tudom mennyire fogja bírni az akku(6000mAh Poco M3 1,5 napot bír), tudom használni a Xiaomi Powerbankomat?
[link] -
tomgabor
őstag
Azért kérdem mert a mostani LCD-n tű éles a kép, viszont az Amoled-en(Xiaomi 11 Lite 5G NE) ilyen mosott pixeles volt(mint a jpeg meme). Mivel 90%-ban olvasásra használom a telefont(nem szoktam felnagyítani a képet) így ez a legfontosabb szempont és a 4G stabil legyen(mostani Poco M3 2-3 bar szokott lenni.)
-
tomgabor
őstag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy élességben mennyivel rosszabb az ebben lévő amoled and lcd-hez képest?(mennyire mosottak a kis betűk, pl prohardver olvasás) Illetve olvasom hogy vannak térerő hibák, ez mennyire elterjedt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest