Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriska413
tag
válasz
benece6 #3044 üzenetére
Megjött a tok.
Tapasztalat a "kis" kezemhez, rövid ujjaimhoz mérve a következő.
Kinézetre, záródásra tökéletes és a színe is szebb mint a képen, tehát nagyon tetszik. A minősége is nagyon jó.
Ennek a belső szilikon része vékonyabb mint a kék tokomé, tehát, ha véletlenül ledobnám, szerintem ez a sarkát nem védi annyira, de remélem nem dobom el. (Bár így nehezebben fogom át amikor nyitva van)
Ezt bizony egy kézzel nem veszem fel, ha csörög és tele a másik kezem és hívást kezdeményezni vagy bármi mást sem tudok egy kézzel, mert visszahajlik lassan a fedelePróbálom majd a telefon alá hajtva is , de úgy is vastagabb, tehát vigyáznom kell rá.
Nem volt még nyitogatós tokom, szerintem ezután sem lesz, nekem furcsa. Megpróbálom megszokni, egyenlőre marad rajta, ha nemtudom megszokni, legfeljebb eladom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest