Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zso83
tag
válasz raisen89 #5431 üzenetére
Szia!
Jól írtad, neked kell eldönteni, hogy melyiket is válaszd, de leírom azért az én véleményem. Nekem a régi A3-as van, és azért választottam, mert vásárlás előtt a mérete nagyon megfogott. Ennyire könnyű, kecses és elegáns telefont rég láttam, a kis mérete miatt zsebben sem kényelmetlen hordani. Nálam az akksival sincs probléma, 1,5-2 napot simán kibír, úgy hogy munkanapokon erősen használva van. Irodában és itthon sem mindig lóg a wifin, adatkapcsolat csak végszükség esetén van nálam bekapcsolva. GPS szintén csak akkor, ha navigálnom kell vele. Programok terén azok vannak fent, amiket használok: pár hírportálos app, skype+messenger. Ennyi! Memóriakezelés nálam szuper, egy röccenés, kifagyás vagy memóriaprobléma nem volt, mióta használom. Bátran kijelentem, hogy eddigi okostelójaim közül ez a legjobb, nem válnék meg tőle és az új 6-os rendszerrel sincs eddig bajom.
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
perge666
veterán
válasz raisen89 #5431 üzenetére
Akkor topikot tévesztettél,mert ez nem az a fórum.Sry,látom benézted.
Kérdezd meg ott,biztos többet tudnak mondani.Szemesi69 :
"Mindkettő van a családban, és kb. negyedáron vannak a samuhoz képest, és sok mindenben néha többet is tudnak Nem biztos, hogy érdemes a márka nevet megfizetni "
Én mikor 2,5 éve cseréltem az S2-t, egy LG G2-t vettem helyette,de 1 évet sem használtam mert közel sem volt olyan stabil,megbízható mint a Samsung.Ez az én saját véleményem.
S2 előtt csak Nokia telefonjaim voltak,féltem is váltani,de nagyon kellemeset csalódtam,ott csak a nagyon gyenge akkuidő volt a probléma!
Szerintem a kis A3-am ki fogja nálam húzni a 2 évet,már lassan 6 hónapja van meg,de eddig nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.