Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Volt már?
dev beta a régi SE-n
[link] -
Gondoltam benézek....
Látom az ovisok összecsaptak megint.
-
törölt tag
Nem. Az van, hogy a userek azért használják az adott rendszert, mert tetszik és kész. Ennyi, nem kell túlbonyolítani. Én pl. megszoktam, szeretem az iOS-t, úgyhogy nem szeretnék váltani. Ettől függetlenül nem vagyok annyira csökött agyú, hogy ha valaki az ismeretségi körömből telefont keres és hozzám fordul, ne ajánljak Androidos készüléket ismerve az illető felhasználói szokásait,, ergo senkit nem akarok meggyőzni, hogy csakazájfón, miközben ti ide meg a többi iPhone topicba jártok igét hirdetni. És bocs már, de rohadtul unom - és ezzel szerintem nem vagyok egyedül -, hogy száz fröcsögő fikakommenten kell átrágnom magam, hogy olvashassak két mondatnyi érdemi infót a saját készülékemről. Szóval ja... lécci hadd csináljuk úgy, ahogy jólesik, ti meg foglalkozzatok szintén a saját dolgotokkal, köszi.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
pecccccccca #193 üzenetére
Azért csak megmagyaráztad magadnak, hogy miért jobb.
Nekem aztán mindegy, legyen neked így jobb. De ettől még a választás hiányát nehéz indokolni.
Tudnék még érvelni, de felesleges, mert magadat már meggyőzted. Nincs ezzel baj.vicze1
Ennyi. -
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #192 üzenetére
Ha majd bekerül az lesz a tuti megoldás.
Widgetek is 10évig nem voltak jók semmire, de majd az Apple megmutatja hogy kell...
Amúgy nem használod úgyhogy nem tudod mit beszélsz. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #193 üzenetére
Erre van ott az Always On Display pl. a Samsungokon, emelgetni sem kell a telefont az idő miatt, így feloldani sincs lehetősége akaratlanul.
Szerintem a felhasználói szokások mindenkinél eltérnek, kinek így, kinek úgy kényelmes.
Én továbbra is sajnálom, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség rá IOS-en. -
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #191 üzenetére
Nem kell ezt magyarázni. Nincs mit. Így működik. Én pl nagyon sokszor csak az idő miatt emelem fel illetve az értesítések miatt. Ha azonnal belépne a főképernyőre akkor plusz érintéseket kéne tennem ilyen dolgok miatt. Így nem kell.
Szerintem tökéletesen van megoldva ez a dolog így ahogy van. Milyen fura mi? Hogy valakinek ez tök természetes, hogy így használja a telefont... -
Juhaszatti
addikt
Samsungokon is választható hogy a főképernyőre lépjen-e egyből, vagy maradjon a zárképernyőn. Valószínűleg a legtöbb gyártónál így van ez. Apróság ugyan, megszokható hogy kell még egy plusz mozdulat, de tény hogy kényelmesebb, ha nem.
Lehet hogy majd egy későbbi iOS verzióval bekerül ez is. -
hangyász2
aktív tag
válasz
pecccccccca #189 üzenetére
Teljesen mindegy, miért "csinálja". A lényeg, hogy sokkal kényelmesebb úgy feloldani egy telefont, hogy nem kell felfelé suhintani feleslegesen. Oda jutni egyből, ahol éppen hagytad.
Ezt azért nehéz megmagyarázni. Kb. pont annyira, mint hogy widgetre sincs szükség. Hát van, akinek van, van, akinek meg nincs.
-
Patrik17
csendes tag
Igen, a másik telefonom nem alma, és ott ez tökéletesen működik.
Attól még, hogy belépett a főmenübe, az értesítéseket ugyanúgy letudom húzni fentről, ha szükséges számomra.
Kerestem ezt a beállítási lehetőséget itt is, de sehol nem találtam, ezek szerint nem véletlen, mert nem lehetséges beállítani (még). Talán majd az IOS 15 vagy 16 elhozza a lehetőségét.
Én nem bánnám, számomra sokat adna a felhasználói élményhez ez a feature. -
Tewe013
őstag
válasz
pecccccccca #184 üzenetére
Pixeleken pl. ez egy válaszható opció, ha szeretnéd átugrik a lockscreenen, ha szeretnéd akkor nem és kell még a plusz mozdulat. Az Apple is simán betehetne egy on-off gombot ehhez, de nem teszi mert ő szeretné megmondani, h használd a telefont.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #163 üzenetére
így legyen.
-
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #184 üzenetére
Szerintem sokkal kényelmesebb lenne, ha felemelés után már nem kéne semmit csinálnom, hanem egyből tudnék a főképernyőn csinálni, amit épp szeretnék.
De ez csak egy meglátás, amit én személy szerint nem tudok megszokni.
Azt hittem, itt is van lehetőség valahol a beállításokban rá, hogy feloldás után azonnal a főképernyőre lépjen, automatikusan.
Ezek szerint erre még várni kell. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Nekem abban segítsetek kérlek, hogy mit kell tegyek ahhoz, ha felemelem mondjuk az asztalról a telefont, a FaceID működésbe lép, látom, hogy a lakat kinyílik, de nem történik semmi, nem lép be magától,csak ha felfele pöccintek a kijelzőn.
Sehogy nem lehet megoldani, hogyha a giroszkóp már érzékeli, hogy felemeltem a telefont, felvillan a kijelző, működésbe lép a FaceID, lakat felold, akkor ezek után minek kell még egyszer hozzáérnem a telefonhoz ahhoz (felfele húzással), hogy belépjen a ,,menübe''... -
vicze
félisten
válasz
aujjobba #178 üzenetére
Ezeket amiket leírsz 2012 óta használom, még ApplePay de létezett, mert volt 3rd party támogatás. Te meg vártál ApplePay-re 5évet... Ez a különbség a lockin és a NFC támogatása között. Pont azért lett itthon is olyan későn mert nem akartak tejelni a bankok, csak hát Apple nem ad választást.
Akkor válozatatod az alapértelmezett apoot amikor akarod és 90%-ban csak egyet használsz. Amúgy a Revolut+Visa révén támogatott a Google Pay is. A Google-nek meg végképp nem akarnak fizetni a bankok ha nem muszáj. Soha semmilyen hibába vagy korlátozásba nem futottam egy 3rd partyval sem.
-
david233
csendes tag
Szerintem nem az a megoldás hogy kiemeljük melyik gyártó mit mikor csinált nem csinált, hanem értékelni kellene a fejlesztéseket. Legyen szó Samsung Apple vagy bármelyik Kínai gyártóról. Minden platform sokat fejlődött és igyekeznek a lehető legtöbb usert megnyerni maguknak a gyártók.
mindenki el tudja dönteni melyik tábort választja. Szerintem bármelyik mellett dönt itt bárki is mindegyikben fog találni olyasmit ami tetszik és olyat is ami nem.
Én is azt mondom mint páran előttem jobb később mint soha. Ezen felül viszont több dolgot tudok itt az apple mellé tenni pozitívumként:
• nem kapkodnak aminek az az eredménye hogy működő stabil dolgokat kínálnak a usereknek. Ezzel nem azt állítom hogy hibátlan de megbízhatóbb.
• Az Apple eszközök szoftveres támogatása messze túlmutat akármelyik android készüléket gyártó cég filozófiáján. (6s készülék megkapja az iOS 14-et. 5 éves készülék...)
• Adatbiztonság terén élen járnak, és rengeteg időt szánnak rá.
Engem az emoji meg társai nem tudnak vonzani, és szerintem sem kellene ezekre fókuszálni ennyire, de biztos vannak olyanok is akiket érdekelhet.
Érdemes kivárni mik a tapasztalatok. -
szabi820
tag
Letöltöttem XS-re a 14 bétát. Sorolom ami nagyon jó: a Safari és a Chrome az nagyon gyors lett.
Ennyi.
-
aujjobba
addikt
Az egyedi fizetési megoldások szerintem nem jó irány, és veszélyes is lehet.
Ezzel szemben az applepay egy teljesen integrált megoldás, ami droidon a Google pay lenne, ha itthon elérhető lenne.
Nekem van többféle kártyám, a watch-on duplán megnyomom a gombot aztán választhatok az erste, revolut, Raiffeisen és a Curve közül melyikkel akarok fizetni.
Offline működik az egész, nem kell tokeneket letölteni időnként.Droidon meg, van egy alapértelmezett, ha a másikkal akarok fizetni indítsam el a banki appot, stb stb.
-
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #176 üzenetére
Nem azt ecstelem, azt ecstelem miben korlátozott még mindig a legújabb verzióval is.
Neked felel meg, nem hinném hogy te vagy az iPhone felhasználók hivatalos szószólója...
-
pecccccccca
őstag
Tegyük fel sok mindenben igazad van. Biztos.
DE!
Azt kell ecsetelni egy iOS hír alatt, hogy miben jobb az android? De most komolyan?Mi akik ezt a rendszert használjuk nekünk valószínűleg megfelel az ami ezzel az OS-el jár! Ha nem felelne meg mennénk androidra! Ennyi a lényeg.
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki. Hasznosnak tartanám, ha lenne SMS kézbesítési jelentés, (mert nem mindenkinek van imessage) nagyon hasznos, hogy rezzen a telefon mikor fogadják a hívást, és mikor leteszik. Én nem láttam ezeket a funkciókat, vagy elsiklottam felette?
-
vicze
félisten
válasz
aujjobba #150 üzenetére
Ez továbbra is borzasztóan korlátozott az Androidhoz képest, ahol konkrétan bármire használható. Androidot simán integrálhatnám a beléptető rendszebe a iPhone meg néz bután 14-gyel is. Továbbra se tudod 3. féltől való fizetésre használni és a tejelésre kényszerít minden bankot Apple.
Ha engedné az NFC nagyon hasznos lenne nagyon sok esetben, de amíg a legnagyobb részesetésű készülék blokkolja addig nincs értelme fejleszteni rá.
-
válasz
Ujfelhasznal #169 üzenetére
A koreai, mandarin stb. szintén nehezebb valószínű, viszont nagyobb piac, jobban megéri. Magyar siri szerintem nem lesz hosszabb távon se.
-
catroot
veterán
válasz
Ujfelhasznal #169 üzenetére
Gyanítom nagyobb piac, jobban megéri fejleszteni.
-
Noukoum
veterán
válasz
Parallaxis #165 üzenetére
És akkor ki fogja megvenni a macet, ha elég lesz egy iphone?
-
viera
őstag
válasz
Többek között ezért is váltok iPhone-ra,aztán lassan mindent lecserélek Apple-re.
De szerintem akkor lesz teljes ha meglesz az iMac is. -
Noukoum
veterán
válasz
Mondták azt hogy két év múlva rákötöd a telefonodat egy monitorra, megy rá egér bill és futni fognak rajta azok a szoftverek amik macen vagy az ipad pro-n? Mert tényleg lehet hogy ez lesz, de biztos megcsinálják ezt 2022-re?
-
Parallaxis
addikt
Az iOS/iPadOS csak parasztvakítás volt tegnap, az igazi durranás a MacOS volt és az, hogy 2 év múlva az összes OS/hardver egyetlen ARM alapú platformba olvad be.
Vagyis a 2 év múlva kiadott iPhone-t bedokkolod és a monitoron a desktop MacOS-t fogod látni és használni, arról nem beszélve, hogy a virtualizációt és a Rosetta 2-t kihasználva bármilyen alkalmazást tudsz innentől futtatni (Linux, Windows, OSX, MacOS, iOS, iPadOS stb. nem akadály) és nem olyan lebutított módon, mint a Samsung DEX, hanem teljesértékű desktop gépként (aki kételkedik nézze meg a tegnapi bemutatót, hogy a Photoshop és a FinalCut milyen sebességgel futott azon a vason, ami jelenleg az iPad Pro-ban található). Két év múlva ennél jóval durvább SOC-al fognak ezek az eszközök debütálni, ami azt jelenti, hogy a mobilod szó szerint egy kis munkaállomást fog kiváltani, dokkolva, vagy akár vezeték nélkül csatlakozva egy külső kijelzőhöz és billentyűzet/egér/touchpad kombóhoz.Tegnap nem csak a Google-nél anyázhattak, hanem az Intelnél is
Itt érik be az, hogy egy kézben fejlesztik a szoftvert és a hardvert, mivel ezt egyetlen más cég sem képes utánuk csinálni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm... azért az ilyen dolgokat meg a droid vehetné át...
-
_flamer
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #155 üzenetére
Biztos nagy mértékben. A facebook és társaid a végtelen tartalomfolyam végett kerülöm és csak applikációval használom. Nem vallom magam egy hardcore felhasználónak ezért fordulhat elő, hogy én tökéletesen megvagyok vele 2GB rammal.
-
Giovan!
addikt
Esetleg próbáld ki a Safarit alkalomadtán, nálam az nem produkál ilyet. 2 lap+ facebook még sima ügy, emellé még a reddit is befér a memóriába újratöltés nélkül. Persze ha ehhez még hozzácsapom mondjuk a youtube-ot is, akkor tuti hogy újratöltés lesz a vége, dehát csodákra az Apple sem képes
-
-
aujjobba
addikt
Maps, Siri, ezeknek nem mi vagyunk a legfobb celkozonsege.
Magyarul tudo asszisztens a tobbi platformon sincs.
Az NFC-tol nincs senki elajulva, de fejlettebb orszagokban a bemutatott hasznalati eset teljesen eletkepes (pl. berelheto rolleren ott a tag, betolti az app kis szeletet, es mehet is a berles).
Itthon ettol messze vagyunk, oke, de akkor maris kanyarodhatunk vissza az elso ponthoz.
(hozzateszem amig nem tudta az iPhone az NFC-t kezelni, allando tema volt es ezzel ekezte mindenki az almat)Bongeszo tema: es ezt te latod/erzekeled kivulrol, amikor Chrome-ot hasznalsz iOS-en? Az valtozik egyebkent, hogy jelenleg amikor egy app bongeszot nyit, akkor alapbol a Safari-t nyitja. Ezentul ezt az alapertelmezest meg fogod tudni valtoztatni.
-
ro3000
tag
válasz
ShiberMonkey #64 üzenetére
maps: Ameddig van Waze és Google térkép, addig azt csinálnak amit akarnak, nem sokan használhatják. Siri még mindig nem tud magyarul, felejtős. Az NFC meg nem érdekel, nem is értem miért vannak ettől annyian elájulva. Akkor hol van az a hatalmas fejlesztés?
-
Giovan!
addikt
válasz
aujjobba #136 üzenetére
A memoriaigeny felszaladast mar evek ota mondjak, kozben meg a 6s/SE vigan elvan most is a 2GB ram-mal.
Nem is kell olyan messzire menni, én nyolcason is megvagyok a 2GB-al. Igaz a multitask nem az erőssége, de én mondjuk nem is igénylem túlzottan. Viszont ezen túlmenően semmiféle hátrányt nem tapasztaltam, ami RAM-hiánnyal lenne magyarázható. Persze ha most kéne telefont vennem, én is az idei SE-t venném inkább az időtállóság miatt, de azért a 2GB sem a világ vége.
-
vicze
félisten
A Note-okon működik elég rég óta(talán az első óta).
Egyéb készülékeken ezzel tudod a Google billentyűzetbe integrálni.De az írás felismerés minding problémás lesz, hacsak nem valami gyönyörű gyöngy betűkkel tudsz írni egy üveg felületen. De demókban minding hiper szuperül működik.
Vagy a default email és browser apprra gondolsz? Végre végre végre!!!
-
MCs88
aktív tag
Szerintem az Android és az iOS is már felnőtt és jó pár éve sokkal inkább izlés kérdése a választás, és nem technikai főlény/hátrány van (azonos árkategóriában). Nekem még mindig egy kicsit jobban tetszik az Android, de ettől függetlenül tök jó, hogy még inkább szükül a kettő között a rés most épp a widget-ekkel és PiP-el.
-
helixP
nagyúr
Kihagyva a ziccereket az Android feature-ök implementálásán való poénkodásban.
EZ nagyon cool, és nagyon kéne máshova is. Mindenhova. -
aujjobba
addikt
Szerintem videohivasoknal lesz ennek ertelme.
Most ha pl. Messenger beszelek valakivel es kozben at kell menjek masik appba, akkor ugyebar eltunik a kep, es a kameram is kikapcsol, ergo a tuloldalon se latnak engem ha nem a Messenger van eloterben.
Valoszinu erre is ad valaszt ez a PIP dolog.
Plusz lesz egy uj indikator ami mutatja hogy epp vesz a kamera, mint a MacBook-on.arn: ezt ugy szoktak megoldani mostanaban, hogy a regebbi keszulekeken nem erheto el minden uj dolog. A memoriaigeny felszaladast mar evek ota mondjak, kozben meg a 6s/SE vigan elvan most is a 2GB ram-mal.
-
arn
félisten
Hogy nem lesz vegre fapad... a memigeny is meg fog szaladni, a regi eszkozok nem fognak szaguldani azzal a szereny memmennyiseggel.
-
galaxys80
veterán
válasz
Feri bácsi #132 üzenetére
Alapvető dolgokat képtelen megtalálni, beállítani. Engedd el.
-
törölt tag
Mondjal mar egy ceget aki ertelmes ujitast tudott felmutatni az elmult evekben...ja hogy nincs ilyen. Koszi.
Bar ugye kinek mit jelent a nagy ujitas.
Amugy meg tudnanak ha nagyon akarnanak. Barmelyik nagyobb ceg. Miert nem teszik? Mert akkor mi marad kovetkezo evre. Szep lassan huzzak a fejlesztest mint a retestesztat. Ha hirtelen bejelentenenek valami hatalmas dolgot annak ara lenne. Nem keves. Amig elerunk oda, addig szep lassan felkuszik az ar es az embernek kevesbe fog szemet szurni mert nem hirtelen lesz minden draga. -
Giovan!
addikt
A privacyra pl. eléggé rámentek ahogy látom (privacy report a safariban, jelzi a telefon a status bar-on ha egy app a kamerát vagy a mikrofont használja, az App Store-ban tételesen felsorolja minden appnál milyen adatokat gyűjt rólad, változik a location data-hoz való hozzáférés, hogy ne legyen minden app számára elérhető pontosan hol vagy, illetve a sign in with Apple is meg van említve, de hogy azon mit változtattak, az nekem nem világos), de érthető módon nem erre hegyezték ki a keynote-ot.
Ja igen, egy kolléga linkelte másik topikba, hogy a telefon hátuljának kétszeri (vagy háromszori) megérintésével is elő lehet majd hívni ezentúl valami funkciókat. Szóval van itt azért változás a widgeteken túl is. -
Kasya
nagyúr
válasz
aujjobba #115 üzenetére
Nem tudom szerintem hogy kellene kineznie, mert nem latom at a fejleszteseket. Két dologra tudok gondolni: vagy probaljak a keynote-ot mindenki szamara emeszthetove tenni (ezert tesznek bele emojis reszeket pl), vagy nem tudnak erdemleges ujitasokat felmutatni (amit ketlek, mert a motorhaz alatt is biztos sok minden valtozott).
Androidnal ilyet sose lattam, de tenyleg silany. Mondjuk Vanced-et hasznalok es az ertesitesek kikapcsolva. -
jacis
nagyúr
válasz
pecccccccca #98 üzenetére
Nem kötekedésként írtam. Tényleg ezt gondolom. A kép a képben pl egy olyan dolog ami hasznos és én tényleg használom is. Az, hogy a droid után 3 évvel később jött meg az iOS-re az gáz de ez van az Apple le van maradva egy ideje de legalább igyekszik.
Én őszintén értékelem hogy próbálják ledolgozni a lemaradást. -
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Magyarázd meg a sales csoportnak akik egész nap telefonon lógnak, hogy dedosok...
Ha 50 embert kell támogass mint IT elég sok hülyeség előjön, többek közt ez is.
A "gondolom nem használod" típus emberek, meg pont azok akik a valóságban nem használják semmire a telefonjukat max a böngészőt nyitod meg azt jó napot. -
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #116 üzenetére
Nem a konkurrens gyartok vezetoi, marketingesei szoktak lebukni a Twitteren, hogy apple cuccrol posztoltak?
-
-
aujjobba
addikt
Bemutattak mi valtozik, mik az ujdonsagok.
Megis hogyan kellett volna szerinted?
Cook kiall a porondra es igy szol:
"Jon az iOS14, de csak aprosagok vannak benne, majd meglatjatok, nincs itt semmi latnivalo."
Vagy valami vilagrengeto megvalto uj funkciot kellett volna kitalalniuk?Engem inkabb az irrital amit peldaul a Google csinal amikor frissites jon valamelyik appjara, es mondjuk a YouTube-nal a leirasba beirja hogy "kivittuk a szemetet meg lemostuk az ablakot, javitottuk a felhasznaloi elmenyt", nulla informaciotartalommal arrol mi frissult/javult.
Meg lenyirtuk a fuvet... ok kosz a semmit. -
hitchins
őstag
válasz
#30610944 #109 üzenetére
Eut nem tudom megitelni. Jo ideig droidon voltam nem ritkan kovettem a keynoteot akkor is inkabb csak cikkeket mint forumot.
Egyebkent termeszetes hogy mindket fel vesz at a masiktol dolgokat. Ez nem gaz es nem is jegyeztem volna meg. Egyedul azert furcsa ez az egesz mert apple mindig odzkodott ettol a widget a kepernyon dologtol. A kommunkiacio is ellentetes iranyba mutatott. (Gondolom az is benne volt hogy ez mindig erosen droidos dolog volt)Ehhez kepest szamomra furcsa hogy bevezetik. Alapvetoen pozitiv de furcsa.
Az pedig hogy ujdonsagkent mutatjak be pont azert hat hulyen mert droidnak a widget volt mondjuk ugy az egyik vedjegye.
Az meg meg hulyebben hat hogy mindezt meg ugy relamozzak mint egy nagyon nagy ujdonsagot. -
Kasya
nagyúr
Altalanos? Ha olyan dolgokat, mint a PiP, App Gallery kepesek egy Keynote alaklmaval bejelenteni, az azt jelenti, hogy szerinteuk ez egy nagy lepes, innovativ ujitas.
Ezeknek olyan funkcioknak kellene lennie, amiket beletesznek, leirnak es kesz...nem pedig eezekre a "kis aprosagokra" kihegyezni az eloadast es a bemutatot.Az emojikat ne is emlitsuk...
Szerk: mondjuk a PiP-bol sokat kihazhatnak, az droid alatt is problemas.
-
-
joey04
titán
válasz
pecccccccca #98 üzenetére
Skippeld.
-
pecccccccca
őstag
Na, mert aztán olyan rohadt nehéz lehúzni a fenti sávot, ha kíváncsi vagy a %-os kijelzésre! Valamiért tök jól együtt lehet élni vele. Engem pl csak akkor érdekel, hogy hány %-on van az akku, ha már a vége fele közeledik. Addig minek? 67 vagy 77% nem mindegy? Ha tudod, hogy nem jutsz a közeljövőben töltőhöz akkor meg amúgy is felrakod tölteni, ha 67, ha 77%...
Szerintem a dedó kategória a folyamatos %-os akku figyelési kényszer.FaceID-ra kitérve. Használtad az iphone FaceID-ját? Gondolom még nem, mert akkor nem hiányolnád a TouchID az iphoneról.
-
vicze
félisten
Rengeteg helyzet van még amikor a face unlock kényelmetlen, és az ujjlenyomat jobb, főleg sebességeben. A legrosszabb az egészben, hogy a Google a Pixelen meg leutánozta ezt az abszolút baromságot... Mert hát szívjál ugyanúgy.
Felőlem legyen face unlock aki szeretné használja nyugodtan, de ne vegye már el a gyártó a lehetőséget a gyorsabb egyszerűbb feloldásra, csak mert alapon. -
Giovan!
addikt
A WP-ben is rohadtul bejöttek az élő csempék, itt is nagyon örülök nekik. Szóval nem igaz, hogy senkinek nem jött be, mert lám, már ismersz legalább egy embert, akinek igen
Más: Neural Engine hiánya miatt jól sejtem, hogy a régebbi (i8 előtti) készülékek nem fogják megkapni ezt a translate appot? Vagy nekik is lesz, csak nekik nem a készüléken végzi majd fordítást, hanem online?
-
markknight
veterán
A cím elég megtévesztő, mert a rengeteg szó pont nem jellemző az iOS 14-re. Persze a bétát felraktam iPadre, pöpecül fut, használható, de olyan sok dolgot nem veszek észre.
Viszont ami érdekelni fog az az, hogy az iOS 15 vélhetően megkapja a Maces redesignt, aminek örülök, ráfért az ikonokra meg úgy az egész UI-ra egy kis átszabás.
-
vicze
félisten
Az az apróságot ki is hagytam, hogy ha noch-os a iPhone-od akkor egyből ugrik a %-os aksi kijelzés, azért mert?????
Nem hogy feature-t raknak bele, de egyenesen elvesznek ezen hülyeség miatt.
Semmilyen extra használható kijelző területet nem nyersz vele, pont hogy funkcionalitást vesztesz.
Innováció = azt csinálod amit mi mondunk és tapsolsz is neki és fizetsz is érte még többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest