- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
david233
csendes tag
Szerintem túl kéne már lépni minden tábornak azon hogy melyik rendszer/platform a jobb.
Azt én sem értem hogy ha van egy cikk akkor utána miért kell ennyire nyomni ezt az erőfitogtatást meg hogy kinek a készüléke mekkora meg milyen erős meg társai. Rá kellene már jönni hogy nem ugyan az a kettő, és nem ugyan az a célközönség sem.Ennyi rosszindulatú kommentet régen olvastam már mint amennyi itt van. Jó hogy nem egymás torkának estek mert az egyiknek Android a másiknak iOS alapú készüléke van. Nem teljesen tök mindegy?
Fel kéne már nőni.
Szerintem egy fórumnak nem az acsarkodásról meg a másik ember bántásáról kellene hogy szóljon, hanem az információk és a tapasztalatok megosztásáról, valamint a segítségnyújtásról. -
david233
csendes tag
Szerintem nem az a megoldás hogy kiemeljük melyik gyártó mit mikor csinált nem csinált, hanem értékelni kellene a fejlesztéseket. Legyen szó Samsung Apple vagy bármelyik Kínai gyártóról. Minden platform sokat fejlődött és igyekeznek a lehető legtöbb usert megnyerni maguknak a gyártók.
mindenki el tudja dönteni melyik tábort választja. Szerintem bármelyik mellett dönt itt bárki is mindegyikben fog találni olyasmit ami tetszik és olyat is ami nem.
Én is azt mondom mint páran előttem jobb később mint soha. Ezen felül viszont több dolgot tudok itt az apple mellé tenni pozitívumként:
• nem kapkodnak aminek az az eredménye hogy működő stabil dolgokat kínálnak a usereknek. Ezzel nem azt állítom hogy hibátlan de megbízhatóbb.
• Az Apple eszközök szoftveres támogatása messze túlmutat akármelyik android készüléket gyártó cég filozófiáján. (6s készülék megkapja az iOS 14-et. 5 éves készülék...)
• Adatbiztonság terén élen járnak, és rengeteg időt szánnak rá.
Engem az emoji meg társai nem tudnak vonzani, és szerintem sem kellene ezekre fókuszálni ennyire, de biztos vannak olyanok is akiket érdekelhet.
Érdemes kivárni mik a tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest