- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
szupermacs #297 üzenetére
Inkább winamp skin lesz az
-
Giovan!
addikt
válasz
Schuler888 #287 üzenetére
Ahogy látom ők is elmozdulnak a flat desingtól a mélységek és az árnyékok irányába, ami mindenképpen üdvözlendő.
-
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #278 üzenetére
A cikkben elég jól levezetik, mit hoz az új iOS (bár pl. a privacy témára nem nagyon tértek ki, de az Apple oldalán azzal is bővebben foglalkoznak).
Én 8-asra felraktam a fejlesztői bétát, minden belengetett feature elérhető volt, leszámítva a duplakoppot, de azt mondjuk nem is reklámozták.
Ezen túlmenően a Neural Engine hiánya miatt várhatóan az offline fordítás is gyengébb eredményt fog majd produkálni a régebbi modelleken, legalábbis elvileg.
Lassulást nem tapasztaltam (merülési problémákat viszont igen), de ha te belefutottál ilyesmibe míg a bétát próbálgattad, akkor használd a feedback appot, azért van
Óh, igen, linkelt a kolléga egy videót, amiben a régi SE-n tesztelik az új iOS-t, szerintem elég szépen futtatja.
-
Giovan!
addikt
Közben MKBHD beszélgetett Craig Federighi-ve egy podcast erejéig, és egy tömörítettebb verziót felrakott Youtube-ra is. Szerintem egész jól összefoglalta Federighi, hogy miért úgy halad a fejlesztésekkel az Apple, ahogy (spoiler: a Káosztól, a nagy Ellenségtől való félelem miatt).
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
Esetleg próbáld ki a Safarit alkalomadtán, nálam az nem produkál ilyet. 2 lap+ facebook még sima ügy, emellé még a reddit is befér a memóriába újratöltés nélkül. Persze ha ehhez még hozzácsapom mondjuk a youtube-ot is, akkor tuti hogy újratöltés lesz a vége, dehát csodákra az Apple sem képes
-
Giovan!
addikt
válasz
aujjobba #136 üzenetére
A memoriaigeny felszaladast mar evek ota mondjak, kozben meg a 6s/SE vigan elvan most is a 2GB ram-mal.
Nem is kell olyan messzire menni, én nyolcason is megvagyok a 2GB-al. Igaz a multitask nem az erőssége, de én mondjuk nem is igénylem túlzottan. Viszont ezen túlmenően semmiféle hátrányt nem tapasztaltam, ami RAM-hiánnyal lenne magyarázható. Persze ha most kéne telefont vennem, én is az idei SE-t venném inkább az időtállóság miatt, de azért a 2GB sem a világ vége.
-
Giovan!
addikt
A privacyra pl. eléggé rámentek ahogy látom (privacy report a safariban, jelzi a telefon a status bar-on ha egy app a kamerát vagy a mikrofont használja, az App Store-ban tételesen felsorolja minden appnál milyen adatokat gyűjt rólad, változik a location data-hoz való hozzáférés, hogy ne legyen minden app számára elérhető pontosan hol vagy, illetve a sign in with Apple is meg van említve, de hogy azon mit változtattak, az nekem nem világos), de érthető módon nem erre hegyezték ki a keynote-ot.
Ja igen, egy kolléga linkelte másik topikba, hogy a telefon hátuljának kétszeri (vagy háromszori) megérintésével is elő lehet majd hívni ezentúl valami funkciókat. Szóval van itt azért változás a widgeteken túl is. -
Giovan!
addikt
A WP-ben is rohadtul bejöttek az élő csempék, itt is nagyon örülök nekik. Szóval nem igaz, hogy senkinek nem jött be, mert lám, már ismersz legalább egy embert, akinek igen
Más: Neural Engine hiánya miatt jól sejtem, hogy a régebbi (i8 előtti) készülékek nem fogják megkapni ezt a translate appot? Vagy nekik is lesz, csak nekik nem a készüléken végzi majd fordítást, hanem online?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest