- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #219 üzenetére
Mert peldaul benez egy veletlenszeruen valasztott droid topikba itt oldalt amiket sorol, es az elso hsz amit meglat
"Nem raktam volna fel főzött romot, ha nem lettek volna ilyen anomáliák.." - [link]
xiaomi mi note 10 108mpixel topik pl.Mindegy, ezt vagjatok ki, nagyon troll es flame
-
aujjobba
addikt
válasz
Patrik17 #194 üzenetére
Az AoD tényleg jó lenne, az OLED iPhone-ok simán tudhatnák.
Én watch-ot használok, az szól ha értesítés jött, a legújabb watch5 tudja az AoD-t is.Azt én se szeretném ha azonnal a főoldal nyílna amint felold a telefon, mert általában az értesítéseket akarom megnézni amikor felemelem a telefont.
A faceid feloldás és a felfele húzás egyébként egyszerre működik, nem kell megvárni a feloldást.
Ráadásul a zárképernyőn van a kamera és a zseblámpa gyorsindító, mi értelme lenne ezeknek ha azonnal átugrod. -
aujjobba
addikt
Az egyedi fizetési megoldások szerintem nem jó irány, és veszélyes is lehet.
Ezzel szemben az applepay egy teljesen integrált megoldás, ami droidon a Google pay lenne, ha itthon elérhető lenne.
Nekem van többféle kártyám, a watch-on duplán megnyomom a gombot aztán választhatok az erste, revolut, Raiffeisen és a Curve közül melyikkel akarok fizetni.
Offline működik az egész, nem kell tokeneket letölteni időnként.Droidon meg, van egy alapértelmezett, ha a másikkal akarok fizetni indítsam el a banki appot, stb stb.
-
aujjobba
addikt
Maps, Siri, ezeknek nem mi vagyunk a legfobb celkozonsege.
Magyarul tudo asszisztens a tobbi platformon sincs.
Az NFC-tol nincs senki elajulva, de fejlettebb orszagokban a bemutatott hasznalati eset teljesen eletkepes (pl. berelheto rolleren ott a tag, betolti az app kis szeletet, es mehet is a berles).
Itthon ettol messze vagyunk, oke, de akkor maris kanyarodhatunk vissza az elso ponthoz.
(hozzateszem amig nem tudta az iPhone az NFC-t kezelni, allando tema volt es ezzel ekezte mindenki az almat)Bongeszo tema: es ezt te latod/erzekeled kivulrol, amikor Chrome-ot hasznalsz iOS-en? Az valtozik egyebkent, hogy jelenleg amikor egy app bongeszot nyit, akkor alapbol a Safari-t nyitja. Ezentul ezt az alapertelmezest meg fogod tudni valtoztatni.
-
aujjobba
addikt
Szerintem videohivasoknal lesz ennek ertelme.
Most ha pl. Messenger beszelek valakivel es kozben at kell menjek masik appba, akkor ugyebar eltunik a kep, es a kameram is kikapcsol, ergo a tuloldalon se latnak engem ha nem a Messenger van eloterben.
Valoszinu erre is ad valaszt ez a PIP dolog.
Plusz lesz egy uj indikator ami mutatja hogy epp vesz a kamera, mint a MacBook-on.arn: ezt ugy szoktak megoldani mostanaban, hogy a regebbi keszulekeken nem erheto el minden uj dolog. A memoriaigeny felszaladast mar evek ota mondjak, kozben meg a 6s/SE vigan elvan most is a 2GB ram-mal.
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #116 üzenetére
Nem a konkurrens gyartok vezetoi, marketingesei szoktak lebukni a Twitteren, hogy apple cuccrol posztoltak?
-
aujjobba
addikt
Bemutattak mi valtozik, mik az ujdonsagok.
Megis hogyan kellett volna szerinted?
Cook kiall a porondra es igy szol:
"Jon az iOS14, de csak aprosagok vannak benne, majd meglatjatok, nincs itt semmi latnivalo."
Vagy valami vilagrengeto megvalto uj funkciot kellett volna kitalalniuk?Engem inkabb az irrital amit peldaul a Google csinal amikor frissites jon valamelyik appjara, es mondjuk a YouTube-nal a leirasba beirja hogy "kivittuk a szemetet meg lemostuk az ablakot, javitottuk a felhasznaloi elmenyt", nulla informaciotartalommal arrol mi frissult/javult.
Meg lenyirtuk a fuvet... ok kosz a semmit. -
aujjobba
addikt
"Az iOS 14-gyel kezdődően már harmadik fél által fejlesztett email klienst és böngészőt is megadhatsz alapértelmezettként, rendszerszinten."
Ergo nem fogja eroltetni a rendszer a Safari-t, ennek szerintem sokan orulnek akik inkabb a Chrome-ot preferaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest