Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Totheground
üzenetére
én mást írtam? na jó, valóban mást. nem azt, hogy egyénfüggő, hanem hogy ízlések és pofonok.
-
joey04
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
A flat design működik, nem giccses, egyszerű és ez nem csak a jelen, hanem marad még a design trendek között egy ideig.
Remélem nem lesz igazad

-
joey04
titán
válasz
szupermacs
üzenetére
ízlések és pofonok. én ios 7 óta bámulom ezt a szar flat designt, emiatt még droidra is átmentem, de (meglepő módon...) ott is betört majdnem minden gyártónál. Most végre úgy változtatnak, hogy tetszik.

-
joey04
titán
válasz
Schuler888
üzenetére
színeket, formákat, stb-t lehet tekergetni, csak a flat menjen a kukába végre. nekem a "kedvencem" a fotók ikon. de legalább gyorsan ráakadok, mert a legrondább ikonra kell csak nyomnom.

-
joey04
titán
Na a widgetek meg stb helyett sokkal jobban érdekel, ha majd áttérnek végre a neumorf dizájnra. Sajnos ez most még nincs jelen, de a mac os-ben már vannak jelei: [link]
Jó lenne elszakadni a flat dizájntól, nagyon nem szerettem, hogy az apple meg a ms együttesen beleugrottak, aztán így elterjedt.
-
joey04
titán
válasz
Patrik17
üzenetére
Az Apple az egyszerűségre ment rá. Minél kevesebb opció és kapcsoló. Ezt értelemszerűen a személyre szabhatóság, és a szabadság sínyli meg. Cserébe nem lehet elveszni a beállításokban. Igen, lehet mondani, hogy ez csak 1 kapcsoló lenne, de ezt a vitát le lehetne folytatni még sok ilyen kis apróságnál. Az utóbbi pár évben rámentek arra is, hogy szépen lassan oldanak fel korlátozásokat, adnak új lehetőségeket, amiket igen, akár sok éve láttunk droidon. Pont azért, hogy 1-1 frissítésnél csak pár új funkció legyen, amit aztán 1 év alatt szépen megtanulnak használni a userek, beépül a mindennapi szokásaikba, és jöhet a következő. A balansz nem lehet tökéletes mindenkinek. Most pl ha jön valóban a 120hz kijelző, nekem kellemetlen lesz, ha igazak lesznek a pletykák, és nem lehet majd kikapcsolni, hanem fixen dinamikusan fog váltogatni, mert nekem nem ad annyi pluszt, és inkább az üzemidő lenne fontosabb. Ez van, ez a koncepció. Nyilván semmi nem azért nem elérhető (a mostani widgetek a legjobb példa, az Apple sok-sok éve alkalmazza őket, semmibe nem tartott volna évekkel korábban betenni), vagy nem állítható a rendszerben, mert nem képesek megoldani, hanem mert a fentieket követik.
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis
üzenetére
így legyen.
-
joey04
titán
válasz
pecccccccca
üzenetére
Skippeld.
-
joey04
titán
Szerintem a leírtakkal ellentétben tök jó az ios 13, a bemutatott újdonságok meg nem mozgatnak meg, ha ezek kellenének, droidot használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Netflix
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest