- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
#30610944 #109 üzenetére
Eut nem tudom megitelni. Jo ideig droidon voltam nem ritkan kovettem a keynoteot akkor is inkabb csak cikkeket mint forumot.
Egyebkent termeszetes hogy mindket fel vesz at a masiktol dolgokat. Ez nem gaz es nem is jegyeztem volna meg. Egyedul azert furcsa ez az egesz mert apple mindig odzkodott ettol a widget a kepernyon dologtol. A kommunkiacio is ellentetes iranyba mutatott. (Gondolom az is benne volt hogy ez mindig erosen droidos dolog volt)Ehhez kepest szamomra furcsa hogy bevezetik. Alapvetoen pozitiv de furcsa.
Az pedig hogy ujdonsagkent mutatjak be pont azert hat hulyen mert droidnak a widget volt mondjuk ugy az egyik vedjegye.
Az meg meg hulyebben hat hogy mindezt meg ugy relamozzak mint egy nagyon nagy ujdonsagot. -
hitchins
őstag
Oszinte leszek nem neztem vegig az egeszet csak atfutottam de eezt eladni 2020-ban ujdonsagkent, hogy lesznek widgetek? Meg osszepakolja egybe az alkamazasokat? lol
Nem zavar ha van ilyen opcio, csak ne ez legyen mar a fo feature.
Nekem most is rendezve van temak szerint ahogy nekem megfelelo. Egyszer megcsinaltam az elejen aztan azota ugy van.
Megvalositasrol meg a regi windowsos nokiam ugrott be. Erdekes, hogy mennyit szamit a marketing akkor az senkinek nem jott be.
(persze tudom mas gond is volt wp-vel, de megis)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest