- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
sajnos nem vagyok már elég fiatal, abban a világban amikor még floppyról ment az OS még nem vettem részt de mikor még 20/40MBos HDD-k voltak abban már igen... de a lényeg, egyetértek azzal amit írsz. Pontosítva: amire utalni akartam hogy nem értem miért kell megújítani a floppyt és hasonlókat még akkor is ha a felhasználók jó része már nem tudja mi az.. nem annyira konkrétan az ikon formája a lényeg hanem amire utal.. autó műszerfalon etc biztos találni olyan ikont ahol már a megrajzolásakor sem volt túl sok kapcsolat azzal amire utalni akart.. flat dizájnban úgyse sok köze van semminek real life kinézethez
.
-
pecccccccca
őstag
Hogy ki utál kit és miért? Te szinkronban vagy azzal amit leírsz vagy csak írod ami jön?
Figyelj. Ebben a topikban, ha valaki erősködik valamiért az te vagy. Te akartad mindenáron megmagyarázni, hogy miért nem jó iphone-t használni. Az iphone-os szépen nyugodtan próbálja elmagyarázni, hogy, ha te fejen állsz akkor is tökéletesen megfelel neki az általad lenézett OS. Nem szidja a droidot, nem keres kifogásokat. Elfogadja a telefonját olyannak amilyen és örül neki. Erre megjelensz te mint szenvedő áldozat aki próbálja az igazát mindenáron foganatosítani, illetve belénk beszélni, hogy mi le vagyunk nézve, mert kb mi vagyunk az ördög mecénása és mindig beszólunk a szegény szerencsétlen droidosoknak.
Nem tudom észrevetted e, hogy milyen hír alatt próbálsz az androidos tapasztalataidnak érvényt szerezni?!
Azt, hogy hülye lennél meg senki nem írta. Ezt te hoztad fel. De nem ellenkezem, ha így érzed, csak ne úgy add elő mintha mi állítottuk volna ezt. -
törölt tag
Nem. Az van, hogy a userek azért használják az adott rendszert, mert tetszik és kész. Ennyi, nem kell túlbonyolítani. Én pl. megszoktam, szeretem az iOS-t, úgyhogy nem szeretnék váltani. Ettől függetlenül nem vagyok annyira csökött agyú, hogy ha valaki az ismeretségi körömből telefont keres és hozzám fordul, ne ajánljak Androidos készüléket ismerve az illető felhasználói szokásait,, ergo senkit nem akarok meggyőzni, hogy csakazájfón, miközben ti ide meg a többi iPhone topicba jártok igét hirdetni. És bocs már, de rohadtul unom - és ezzel szerintem nem vagyok egyedül -, hogy száz fröcsögő fikakommenten kell átrágnom magam, hogy olvashassak két mondatnyi érdemi infót a saját készülékemről. Szóval ja... lécci hadd csináljuk úgy, ahogy jólesik, ti meg foglalkozzatok szintén a saját dolgotokkal, köszi.
-
aujjobba
addikt
Az egyedi fizetési megoldások szerintem nem jó irány, és veszélyes is lehet.
Ezzel szemben az applepay egy teljesen integrált megoldás, ami droidon a Google pay lenne, ha itthon elérhető lenne.
Nekem van többféle kártyám, a watch-on duplán megnyomom a gombot aztán választhatok az erste, revolut, Raiffeisen és a Curve közül melyikkel akarok fizetni.
Offline működik az egész, nem kell tokeneket letölteni időnként.Droidon meg, van egy alapértelmezett, ha a másikkal akarok fizetni indítsam el a banki appot, stb stb.
-
pecccccccca
őstag
Tegyük fel sok mindenben igazad van. Biztos.
DE!
Azt kell ecsetelni egy iOS hír alatt, hogy miben jobb az android? De most komolyan?Mi akik ezt a rendszert használjuk nekünk valószínűleg megfelel az ami ezzel az OS-el jár! Ha nem felelne meg mennénk androidra! Ennyi a lényeg.
-
-
pecccccccca
őstag
Na, mert aztán olyan rohadt nehéz lehúzni a fenti sávot, ha kíváncsi vagy a %-os kijelzésre! Valamiért tök jól együtt lehet élni vele. Engem pl csak akkor érdekel, hogy hány %-on van az akku, ha már a vége fele közeledik. Addig minek? 67 vagy 77% nem mindegy? Ha tudod, hogy nem jutsz a közeljövőben töltőhöz akkor meg amúgy is felrakod tölteni, ha 67, ha 77%...
Szerintem a dedó kategória a folyamatos %-os akku figyelési kényszer.FaceID-ra kitérve. Használtad az iphone FaceID-ját? Gondolom még nem, mert akkor nem hiányolnád a TouchID az iphoneról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged