- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrik17
csendes tag
+1
Mondjuk én egy pillanatig nem vettem magamra senkinek sem a véleményét, szimplán csak érdeklődni tévedtem ide.
Mivel a választ megkaptam, hogy nem lehet, innentől kezdve nem tudok mást csinálni, mint elfogadni, és így használni a továbbiakban, még ha ez számomra abszolút kényelmetlen is. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #193 üzenetére
Erre van ott az Always On Display pl. a Samsungokon, emelgetni sem kell a telefont az idő miatt, így feloldani sincs lehetősége akaratlanul.
Szerintem a felhasználói szokások mindenkinél eltérnek, kinek így, kinek úgy kényelmes.
Én továbbra is sajnálom, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség rá IOS-en. -
Patrik17
csendes tag
Igen, a másik telefonom nem alma, és ott ez tökéletesen működik.
Attól még, hogy belépett a főmenübe, az értesítéseket ugyanúgy letudom húzni fentről, ha szükséges számomra.
Kerestem ezt a beállítási lehetőséget itt is, de sehol nem találtam, ezek szerint nem véletlen, mert nem lehetséges beállítani (még). Talán majd az IOS 15 vagy 16 elhozza a lehetőségét.
Én nem bánnám, számomra sokat adna a felhasználói élményhez ez a feature. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #184 üzenetére
Szerintem sokkal kényelmesebb lenne, ha felemelés után már nem kéne semmit csinálnom, hanem egyből tudnék a főképernyőn csinálni, amit épp szeretnék.
De ez csak egy meglátás, amit én személy szerint nem tudok megszokni.
Azt hittem, itt is van lehetőség valahol a beállításokban rá, hogy feloldás után azonnal a főképernyőre lépjen, automatikusan.
Ezek szerint erre még várni kell. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Nekem abban segítsetek kérlek, hogy mit kell tegyek ahhoz, ha felemelem mondjuk az asztalról a telefont, a FaceID működésbe lép, látom, hogy a lakat kinyílik, de nem történik semmi, nem lép be magától,csak ha felfele pöccintek a kijelzőn.
Sehogy nem lehet megoldani, hogyha a giroszkóp már érzékeli, hogy felemeltem a telefont, felvillan a kijelző, működésbe lép a FaceID, lakat felold, akkor ezek után minek kell még egyszer hozzáérnem a telefonhoz ahhoz (felfele húzással), hogy belépjen a ,,menübe''...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest