- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
#40359168 #198 üzenetére
Mindenki pontosan azt használ amit szeretne és úgy ahogy szeretne pont ez a lényeg.
1 nem vagyok "ti", nem vagyok része semmilyen kultusznak, ami az Androidot isteníti.
Nem én magyarázom meg másoknak, hogy ők a hülyék mert máshogy akarják használni mint ahogy az Apple előírta nekik. Nem győzködtem senkit semmiről, leírtam a hiányosságokat, sőt a visszafejlődést, és erre hülye vagyok mert nem tudom használni.
Pont az ilyenekért utálja mindenki iPhone közösséget...Én lennék a világon a legboldogabb, ha mindent tudnak az iOS amit más gyártók, mert végre megszabadulhatnék a cégnél végre az összes Androidos készüléktől. De nem így van... Egyéni szoc probléma.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#40359168 #213 üzenetére
Szerintem ez paranoia. Főleg az, ha valaki személyes sértésnek veszi, ha kritizálják az általa választott rendszert. És az csakis tökéletes lehet, a másik meg csak rossz. Ha ne az idióta hozzáállás, bármelyik részről. Ha valaki kritizál, még nem lesz troll.
És nem mindenki választ tudatosan, mert pl. céges telefont kap, és használja akár mindkettőt.
joey04
Ez világos, de ez a fórum többek között meg arra van, hogy mindenki a saját preferenciáit elmondja, hogy mi volna neki fontos, akár nélkülözhetetlen. Viszont az tényleg meglepő, ha valami bekerül, akkor mindjárt eget rengető, nélkülözhetetlen újdonság, ami egy éve meg felesleges volt. És ezt nem is csak gyártótól érdekes, mert ők nyilván marketingelnek, hanem a felhasználóktól. Én az Apple tökéletesen megértem, nem véletlenül tartanak itt.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#40359168 #198 üzenetére
De egyáltalán nem erről van szó. Hanem mert tetszik egy rendszer, és ezért használod, attól még nem kell mindennek tetszenie benne, sőt. Alapvetően a normális hozzáállás mindig a kritikai. Ha van valami, ami lehetne jobb, vagy csak szimplán nem tudja, akkor nem magyarázza az értelmesebb ember, hanem elismeri, hogy valóban. Ez rendszerfüggetlen. Az meg tényleg vicces, ha meg bekerül, onnan 180 fokot fordul a megítélése a feature-nek. Ennek semmi köze, hogy jó-e az iOS vagy sem. Inkább vicces.
Egyébként ez a cikk most erről szól, nem épp trollkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest