- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#30610944 #285 üzenetére
Amit írtam igaz androidra is. Vagy akár a windowsra is. És ezt én mint egy természetes folyamatot írtam le. Nyilvánvaló hogy a legújabb hardverra optimalizál a gyártó. Az updatetől sokan azt várják hogy egy új telefont kapnak. Én nem hiszek ebben és csak akkor frissítek ha tényleg kell. 2-3 hónapja próbálgatom ezt a gesztus vezérlést, de sztem sokkal problémásabb mint a régi. Túl sokszor csinál mást a rendszer, mint amit akarok. Szóval nem hiszek az új feature-ekben se. Én már csak ilyen vagyok...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#30610944 #283 üzenetére
Ha csökken az akku teljesítménye visszaveszi a procit. De kikapcsolható ios-on.
Ellenben én nem erre gondoltam.
Hanem az új ios a legújabb iPhonekra van optimalizálva. És hiába kapja meg egy sok éves telo, fagyhat a gyenge proci és a kevés ram miatt (reméljük nem ez lesz). Vagy ha nem is fagy de lassabb lesz mint az előző rendszerrel illetve kevesebb appot tart bent a memóriában.
Viszont a lányom felhívta rá a figyelmemet hogy most ténylegesen van rá kapcsoló hogy az update kikapcsolható. Ez nálam plusz pont az iosnak mivel droidon meg ez jóformán eltűnt. Én csak akkor rakok fel egy updatet ha a topikban pozitívak rá a visszajelzések. És manapság sokszor nem ad az update, hanem elvesz. (az Apple meg amit ad azt nem veszi el... pl a kamera minőség nem romlik az updatekel) Pont ezért gondolkodok erősen a váltáson. -
hitchins
őstag
válasz
#30610944 #109 üzenetére
Eut nem tudom megitelni. Jo ideig droidon voltam nem ritkan kovettem a keynoteot akkor is inkabb csak cikkeket mint forumot.
Egyebkent termeszetes hogy mindket fel vesz at a masiktol dolgokat. Ez nem gaz es nem is jegyeztem volna meg. Egyedul azert furcsa ez az egesz mert apple mindig odzkodott ettol a widget a kepernyon dologtol. A kommunkiacio is ellentetes iranyba mutatott. (Gondolom az is benne volt hogy ez mindig erosen droidos dolog volt)Ehhez kepest szamomra furcsa hogy bevezetik. Alapvetoen pozitiv de furcsa.
Az pedig hogy ujdonsagkent mutatjak be pont azert hat hulyen mert droidnak a widget volt mondjuk ugy az egyik vedjegye.
Az meg meg hulyebben hat hogy mindezt meg ugy relamozzak mint egy nagyon nagy ujdonsagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest