- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#40359168 #213 üzenetére
Szerintem ez paranoia. Főleg az, ha valaki személyes sértésnek veszi, ha kritizálják az általa választott rendszert. És az csakis tökéletes lehet, a másik meg csak rossz. Ha ne az idióta hozzáállás, bármelyik részről. Ha valaki kritizál, még nem lesz troll.
És nem mindenki választ tudatosan, mert pl. céges telefont kap, és használja akár mindkettőt.
joey04
Ez világos, de ez a fórum többek között meg arra van, hogy mindenki a saját preferenciáit elmondja, hogy mi volna neki fontos, akár nélkülözhetetlen. Viszont az tényleg meglepő, ha valami bekerül, akkor mindjárt eget rengető, nélkülözhetetlen újdonság, ami egy éve meg felesleges volt. És ezt nem is csak gyártótól érdekes, mert ők nyilván marketingelnek, hanem a felhasználóktól. Én az Apple tökéletesen megértem, nem véletlenül tartanak itt.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
aujjobba #211 üzenetére
Ezeknek így nyilván semmi. De nekem a droidos telefonomon dedikált gesztus van a kamerára és zseblámpára is, amit bármikor indíthatok, nem csak kezdőképernyőre. Az értesítések lehúzására is. És ezeket összesen töredék számban használom lezárt képernyő után, mint hogy folytatom a félbehagyott munkamenetet. SZóval ezekkel együtt is az egyből feloldásra szavaznék iOS-en is.
-
hangyász2
aktív tag
De én nem mondtam meg senkinek, neki se, ráhagytam. Pont fordítva, ő jelentette ki, hogy ez így jó.
Én azt hiányolom, hogy választani sem lehet, that's point. Az meg tény, hogy nem lehet választani, és az is, hogy nem csak én használnám másképpen, ha lehetne.Ez egy fórum, gondolom, azért írták a cikket, hogy elmondjuk a vélményünket a feature-ökről.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
#40359168 #198 üzenetére
De egyáltalán nem erről van szó. Hanem mert tetszik egy rendszer, és ezért használod, attól még nem kell mindennek tetszenie benne, sőt. Alapvetően a normális hozzáállás mindig a kritikai. Ha van valami, ami lehetne jobb, vagy csak szimplán nem tudja, akkor nem magyarázza az értelmesebb ember, hanem elismeri, hogy valóban. Ez rendszerfüggetlen. Az meg tényleg vicces, ha meg bekerül, onnan 180 fokot fordul a megítélése a feature-nek. Ennek semmi köze, hogy jó-e az iOS vagy sem. Inkább vicces.
Egyébként ez a cikk most erről szól, nem épp trollkodás. -
hangyász2
aktív tag
válasz
pecccccccca #193 üzenetére
Azért csak megmagyaráztad magadnak, hogy miért jobb.
Nekem aztán mindegy, legyen neked így jobb. De ettől még a választás hiányát nehéz indokolni.
Tudnék még érvelni, de felesleges, mert magadat már meggyőzted. Nincs ezzel baj.vicze1
Ennyi. -
hangyász2
aktív tag
válasz
pecccccccca #189 üzenetére
Teljesen mindegy, miért "csinálja". A lényeg, hogy sokkal kényelmesebb úgy feloldani egy telefont, hogy nem kell felfelé suhintani feleslegesen. Oda jutni egyből, ahol éppen hagytad.
Ezt azért nehéz megmagyarázni. Kb. pont annyira, mint hogy widgetre sincs szükség. Hát van, akinek van, van, akinek meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged