- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Ráadásul iosba nyomod akkor meg pláne, hogy igenis itt újdonságként kellene kezelni mindezeket. Mikor sok idő után majd minden autóba került légzsák, klíma stb az igenis üdvözlendő újdonság volt mégha régóta tudtunk is ezek létezéséről szerintem.
Én mindenesetre itt így kezelem. -
kchris78
veterán
de azért gondolom Te is érzed hogy egy WWDC-n nem lehet úgy előadni valamit hogy bocs évek óta van már a droidban ezért megcsináltuk mi is, ez marketing. és a másik: droidon a widgeteket a végén már használtam anno mert sose lehetett tudni hogy hogyan van egy widget lekódolva... Nem volt sok widget ami megfelelt volna a követelményeknek és ezért a háttérben az infók frissítése miatt adatforgalmat okozott, meg nem engedte elaludni a CPU-t mert ő be időzítette magát percenkénti frissítésre - bármi történjen is.. Aztán nézte az ember hogy cpu sleep time konvergál a nullához.. iOS alatt azért ez a háttérben futás jobban a korlátozott energiafelhasználáshoz van igazítva.
-
-
Giovan!
addikt
A WP-ben is rohadtul bejöttek az élő csempék, itt is nagyon örülök nekik. Szóval nem igaz, hogy senkinek nem jött be, mert lám, már ismersz legalább egy embert, akinek igen
Más: Neural Engine hiánya miatt jól sejtem, hogy a régebbi (i8 előtti) készülékek nem fogják megkapni ezt a translate appot? Vagy nekik is lesz, csak nekik nem a készüléken végzi majd fordítást, hanem online?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged