- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Hogy ki utál kit és miért? Te szinkronban vagy azzal amit leírsz vagy csak írod ami jön?
Figyelj. Ebben a topikban, ha valaki erősködik valamiért az te vagy. Te akartad mindenáron megmagyarázni, hogy miért nem jó iphone-t használni. Az iphone-os szépen nyugodtan próbálja elmagyarázni, hogy, ha te fejen állsz akkor is tökéletesen megfelel neki az általad lenézett OS. Nem szidja a droidot, nem keres kifogásokat. Elfogadja a telefonját olyannak amilyen és örül neki. Erre megjelensz te mint szenvedő áldozat aki próbálja az igazát mindenáron foganatosítani, illetve belénk beszélni, hogy mi le vagyunk nézve, mert kb mi vagyunk az ördög mecénása és mindig beszólunk a szegény szerencsétlen droidosoknak.
Nem tudom észrevetted e, hogy milyen hír alatt próbálsz az androidos tapasztalataidnak érvényt szerezni?!
Azt, hogy hülye lennél meg senki nem írta. Ezt te hoztad fel. De nem ellenkezem, ha így érzed, csak ne úgy add elő mintha mi állítottuk volna ezt. -
pecccccccca
őstag
válasz
aprokaroka87 #219 üzenetére
Hogy, hogy honnan veszem? Onnan, hogy folyamatosan azt csináltam, mert arra volt igényem. De már nincs. És másra sincs amit az android nyújt. Arra van szükségem amit az iOS nyújt vagy nem nyújt.
Amúgy ti ilyen nyomkereső kutya módjára szimatoltok ki mindig valamit az ember hozzászólásában amit lehet firtatni? Amire alapozva keresztkérdéseket lehet feltenni?
De generáljunk még 640 hsz-t a semmiről ahelyett, hogy megértenétek a másik oldal álláspontját!
Profik vagytok. -
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #215 üzenetére
Nézd. Utoljára próbálom elmagyarázni a helyzetet, mert látom még mindig nem érted miről beszélek!
“ És az csakis tökéletes lehet, a másik meg csak rossz.”
Pontosan ezt csinálod most. Az androidod csakis tökéletes lehet az iOS meg rossz hisz mindenbe bele tudsz kötni.Én nem “mondtam” semmi rosszat a droidról azt hiszem. Sőt elismertem, hogy vannak benne jobb funkciók amik biztos hasznosabbak is mint iOS-en. Te/ti próbáljátok sulykolni belénk, hogy az iOS miért visszamaradottabb rosszabb rendszer mint az android! A magyarázataimban is odafigyeltem rá, hogy ne különbséget tegyek a két rendszer közt hanem próbáljam megértetni, hogy az iOS is egy tökéletesen használható rendszer úgy ahogy van és nem véletlenül vannak benne dolgok úgy ahogy vannak! Mert így van megoldva!!!! Ettől nem lesz jobb vagy rosszabb, hanem ettől más! Az ember a boltban el tudja dönteni, hogy melyik OS-el rendelkező telefont emeli le a polcról és battyog a pénztárhoz vele. Megvolt neked is a lehetőséged és nekem is. Te a droidost emelted le a polcról és azzal vagy elégedett, én az iOS-es telefont emeltem le és ezzel vagyok elégedett.
Tudod a mostani telefonom előtt 10 évig droidos telefonokkal voltam körülvéve. Évente 5x 6x cseréltem telefont. Meg voltam velük elégedve nagyon sokáig. Jött egy pont az életemben, hogy már nem akarok romolgatni, nem akarok mindent állítgatni. Egyszerűen csak egy készüléket akartam ami azt csinálja amit akarok és egyszerű a kezelhetősége.
Megtaláltam.
Erre fel jöttök ti akik el akarjátok vitatni tőlem azt, hogy megfelel számomra a telefon. Megmagyarázzátok, hogy miért nem jó mégsem az amit használok.
Egy dologra válaszolj kérlek! Miért??? -
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #196 üzenetére
Ti komolyan ennyire életképtelenek vagytok?
Nem azt magyaráztam meg, hogy miért jobb hanem azt magyaráztam el, hogy miért nem probléma, hogy nincs választási lehetőség. Egyszerűen úgy is lehet használni egy telefont, hogy nem kell választási lehetőség, mert teljesen élhető úgy is. Ezt írom már nem tudom hányadik hsz-em alatt.Nekem nem kell, hogy érvelj. Úgy tökéletes számomra a ketyere ahogy van. És rajtam kívül millió másik ember is így van vele! Ugyan úgy ahogy millió másik embernek meg az android OS van úgy jól ahogy van. Nehezen fér a pici agyatokba?
Túl lehetne már lépni a hittérítéseken? Vagy mindenáron meg kell hajolnom nagyságotok előtt, mert androidot használtok?
Megvolt...
Akkor ezt meg is beszéltük! -
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #191 üzenetére
Nem kell ezt magyarázni. Nincs mit. Így működik. Én pl nagyon sokszor csak az idő miatt emelem fel illetve az értesítések miatt. Ha azonnal belépne a főképernyőre akkor plusz érintéseket kéne tennem ilyen dolgok miatt. Így nem kell.
Szerintem tökéletesen van megoldva ez a dolog így ahogy van. Milyen fura mi? Hogy valakinek ez tök természetes, hogy így használja a telefont... -
pecccccccca
őstag
Tegyük fel sok mindenben igazad van. Biztos.
DE!
Azt kell ecsetelni egy iOS hír alatt, hogy miben jobb az android? De most komolyan?Mi akik ezt a rendszert használjuk nekünk valószínűleg megfelel az ami ezzel az OS-el jár! Ha nem felelne meg mennénk androidra! Ennyi a lényeg.
-
pecccccccca
őstag
Na, mert aztán olyan rohadt nehéz lehúzni a fenti sávot, ha kíváncsi vagy a %-os kijelzésre! Valamiért tök jól együtt lehet élni vele. Engem pl csak akkor érdekel, hogy hány %-on van az akku, ha már a vége fele közeledik. Addig minek? 67 vagy 77% nem mindegy? Ha tudod, hogy nem jutsz a közeljövőben töltőhöz akkor meg amúgy is felrakod tölteni, ha 67, ha 77%...
Szerintem a dedó kategória a folyamatos %-os akku figyelési kényszer.FaceID-ra kitérve. Használtad az iphone FaceID-ját? Gondolom még nem, mert akkor nem hiányolnád a TouchID az iphoneról.
-
pecccccccca
őstag
Jajj. Neee.
Most ezt miért? Kell a fájás a topikba? Miért kell Samsungosként egy apple hír alá ilyeneket beírni?Minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy feszültség legyen keltve?
Tudjátok az a helyzet, hogy egy androidos hír alatt érdekes mód nem jelennek meg az apple fanok nyomorultkodni, de egy apple hír alatt azonnal megjelennek az ellentábor kárörvendői, hangulatkeltői... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged