Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #215 üzenetére
Nézd. Utoljára próbálom elmagyarázni a helyzetet, mert látom még mindig nem érted miről beszélek!
“ És az csakis tökéletes lehet, a másik meg csak rossz.”
Pontosan ezt csinálod most. Az androidod csakis tökéletes lehet az iOS meg rossz hisz mindenbe bele tudsz kötni.Én nem “mondtam” semmi rosszat a droidról azt hiszem. Sőt elismertem, hogy vannak benne jobb funkciók amik biztos hasznosabbak is mint iOS-en. Te/ti próbáljátok sulykolni belénk, hogy az iOS miért visszamaradottabb rosszabb rendszer mint az android! A magyarázataimban is odafigyeltem rá, hogy ne különbséget tegyek a két rendszer közt hanem próbáljam megértetni, hogy az iOS is egy tökéletesen használható rendszer úgy ahogy van és nem véletlenül vannak benne dolgok úgy ahogy vannak! Mert így van megoldva!!!! Ettől nem lesz jobb vagy rosszabb, hanem ettől más! Az ember a boltban el tudja dönteni, hogy melyik OS-el rendelkező telefont emeli le a polcról és battyog a pénztárhoz vele. Megvolt neked is a lehetőséged és nekem is. Te a droidost emelted le a polcról és azzal vagy elégedett, én az iOS-es telefont emeltem le és ezzel vagyok elégedett.
Tudod a mostani telefonom előtt 10 évig droidos telefonokkal voltam körülvéve. Évente 5x 6x cseréltem telefont. Meg voltam velük elégedve nagyon sokáig. Jött egy pont az életemben, hogy már nem akarok romolgatni, nem akarok mindent állítgatni. Egyszerűen csak egy készüléket akartam ami azt csinálja amit akarok és egyszerű a kezelhetősége.
Megtaláltam.
Erre fel jöttök ti akik el akarjátok vitatni tőlem azt, hogy megfelel számomra a telefon. Megmagyarázzátok, hogy miért nem jó mégsem az amit használok.
Egy dologra válaszolj kérlek! Miért??? -
törölt tag
válasz
hangyász2 #206 üzenetére
Csakhogy pont itt, egy mondhatni geek fórumon mindkét rendszer felhasználói tudatosan választják azt, amit használnak és azt is, amit nem. Ettől kezdve teljesen fölösleges a szájtépés és annak bizonygatása, hogy melyik miért jobb, illetve rosszabb, ráadásul történik mindez nem egyszer valami hajmeresztően bicskanyitogató stílusban - gondolok itt arra, hogy végső soron nem az eszköz vagy az OS kapja a kritikát, hanem a user hülye, mert Apple termékeket használ. Az meg senkinek nem esik jól, ha a józan eszét kérdőjelezik meg, akkor főleg nem, ha egy hétköznapi használati tárgy megvásárlása miatt.
-
amstorm
aktív tag
válasz
hangyász2 #206 üzenetére
Szerintem egy ember eldöntheti, hogy neki mikor és mi tetszik fölösleges megmondani neki, hogy már pedig ez így van. Mosolyogj rajta egyet otthon és lépj tovább nem hiszem hogy olyan nehéz lenne neki nem odaszúrni egyet.
szerk.: Boldogabb lenne ő is meg te is de ez csak egyéni vélemény ha erre van igény hogy egymást próbáljátok meggyőzni az se gond. Privátban egyszerűbb nem kell a mi hsz-einket is olvasni közöttük.
-
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #196 üzenetére
Ti komolyan ennyire életképtelenek vagytok?
Nem azt magyaráztam meg, hogy miért jobb hanem azt magyaráztam el, hogy miért nem probléma, hogy nincs választási lehetőség. Egyszerűen úgy is lehet használni egy telefont, hogy nem kell választási lehetőség, mert teljesen élhető úgy is. Ezt írom már nem tudom hányadik hsz-em alatt.Nekem nem kell, hogy érvelj. Úgy tökéletes számomra a ketyere ahogy van. És rajtam kívül millió másik ember is így van vele! Ugyan úgy ahogy millió másik embernek meg az android OS van úgy jól ahogy van. Nehezen fér a pici agyatokba?
Túl lehetne már lépni a hittérítéseken? Vagy mindenáron meg kell hajolnom nagyságotok előtt, mert androidot használtok?
Megvolt...
Akkor ezt meg is beszéltük! -
pecccccccca
őstag
válasz
hangyász2 #191 üzenetére
Nem kell ezt magyarázni. Nincs mit. Így működik. Én pl nagyon sokszor csak az idő miatt emelem fel illetve az értesítések miatt. Ha azonnal belépne a főképernyőre akkor plusz érintéseket kéne tennem ilyen dolgok miatt. Így nem kell.
Szerintem tökéletesen van megoldva ez a dolog így ahogy van. Milyen fura mi? Hogy valakinek ez tök természetes, hogy így használja a telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged