- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
kchris78 #313 üzenetére
"valahol eleve nem is volt sok kapcsolata az ikonnak a fizikai megjelenés/működéshez"
Elég fiatal vagy úgy látom...
Kezdetekben a számítógépek nem rendelkeztek semmilyen tároló egységgel. Floppyról futott az OS és ha valamit el akartál menteni amin dolgoztál, akkor azt egy másik floppyra kellett menteni. Soha semmilyen poén nem volt benne. Az első GUI-kat pedig nem tervezők csinálták, hanem egyszerű földhözragadt programozók, akik azt használták ami számukra egyértelmű volt. Ez az ikon kényege, hogy egyértelmű legyen. (Ez a flat design hátránya, hogy rohadtul nem az nagyon sokszor...)Ilyen hülyeségeken lovagolni mondjuk több mint nevetséges.
-
vicze
félisten
válasz
#40359168 #198 üzenetére
Mindenki pontosan azt használ amit szeretne és úgy ahogy szeretne pont ez a lényeg.
1 nem vagyok "ti", nem vagyok része semmilyen kultusznak, ami az Androidot isteníti.
Nem én magyarázom meg másoknak, hogy ők a hülyék mert máshogy akarják használni mint ahogy az Apple előírta nekik. Nem győzködtem senkit semmiről, leírtam a hiányosságokat, sőt a visszafejlődést, és erre hülye vagyok mert nem tudom használni.
Pont az ilyenekért utálja mindenki iPhone közösséget...Én lennék a világon a legboldogabb, ha mindent tudnak az iOS amit más gyártók, mert végre megszabadulhatnék a cégnél végre az összes Androidos készüléktől. De nem így van... Egyéni szoc probléma.
-
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #192 üzenetére
Ha majd bekerül az lesz a tuti megoldás.
Widgetek is 10évig nem voltak jók semmire, de majd az Apple megmutatja hogy kell...
Amúgy nem használod úgyhogy nem tudod mit beszélsz. -
vicze
félisten
válasz
aujjobba #178 üzenetére
Ezeket amiket leírsz 2012 óta használom, még ApplePay de létezett, mert volt 3rd party támogatás. Te meg vártál ApplePay-re 5évet... Ez a különbség a lockin és a NFC támogatása között. Pont azért lett itthon is olyan későn mert nem akartak tejelni a bankok, csak hát Apple nem ad választást.
Akkor válozatatod az alapértelmezett apoot amikor akarod és 90%-ban csak egyet használsz. Amúgy a Revolut+Visa révén támogatott a Google Pay is. A Google-nek meg végképp nem akarnak fizetni a bankok ha nem muszáj. Soha semmilyen hibába vagy korlátozásba nem futottam egy 3rd partyval sem.
-
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #176 üzenetére
Nem azt ecstelem, azt ecstelem miben korlátozott még mindig a legújabb verzióval is.
Neked felel meg, nem hinném hogy te vagy az iPhone felhasználók hivatalos szószólója...
-
vicze
félisten
válasz
aujjobba #150 üzenetére
Ez továbbra is borzasztóan korlátozott az Androidhoz képest, ahol konkrétan bármire használható. Androidot simán integrálhatnám a beléptető rendszebe a iPhone meg néz bután 14-gyel is. Továbbra se tudod 3. féltől való fizetésre használni és a tejelésre kényszerít minden bankot Apple.
Ha engedné az NFC nagyon hasznos lenne nagyon sok esetben, de amíg a legnagyobb részesetésű készülék blokkolja addig nincs értelme fejleszteni rá.
-
vicze
félisten
A Note-okon működik elég rég óta(talán az első óta).
Egyéb készülékeken ezzel tudod a Google billentyűzetbe integrálni.De az írás felismerés minding problémás lesz, hacsak nem valami gyönyörű gyöngy betűkkel tudsz írni egy üveg felületen. De demókban minding hiper szuperül működik.
Vagy a default email és browser apprra gondolsz? Végre végre végre!!!
-
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Magyarázd meg a sales csoportnak akik egész nap telefonon lógnak, hogy dedosok...
Ha 50 embert kell támogass mint IT elég sok hülyeség előjön, többek közt ez is.
A "gondolom nem használod" típus emberek, meg pont azok akik a valóságban nem használják semmire a telefonjukat max a böngészőt nyitod meg azt jó napot. -
vicze
félisten
Rengeteg helyzet van még amikor a face unlock kényelmetlen, és az ujjlenyomat jobb, főleg sebességeben. A legrosszabb az egészben, hogy a Google a Pixelen meg leutánozta ezt az abszolút baromságot... Mert hát szívjál ugyanúgy.
Felőlem legyen face unlock aki szeretné használja nyugodtan, de ne vegye már el a gyártó a lehetőséget a gyorsabb egyszerűbb feloldásra, csak mert alapon. -
vicze
félisten
Az az apróságot ki is hagytam, hogy ha noch-os a iPhone-od akkor egyből ugrik a %-os aksi kijelzés, azért mert?????
Nem hogy feature-t raknak bele, de egyenesen elvesznek ezen hülyeség miatt.
Semmilyen extra használható kijelző területet nem nyersz vele, pont hogy funkcionalitást vesztesz.
Innováció = azt csinálod amit mi mondunk és tapsolsz is neki és fizetsz is érte még többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged