- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Patrik17 #194 üzenetére
Az Apple az egyszerűségre ment rá. Minél kevesebb opció és kapcsoló. Ezt értelemszerűen a személyre szabhatóság, és a szabadság sínyli meg. Cserébe nem lehet elveszni a beállításokban. Igen, lehet mondani, hogy ez csak 1 kapcsoló lenne, de ezt a vitát le lehetne folytatni még sok ilyen kis apróságnál. Az utóbbi pár évben rámentek arra is, hogy szépen lassan oldanak fel korlátozásokat, adnak új lehetőségeket, amiket igen, akár sok éve láttunk droidon. Pont azért, hogy 1-1 frissítésnél csak pár új funkció legyen, amit aztán 1 év alatt szépen megtanulnak használni a userek, beépül a mindennapi szokásaikba, és jöhet a következő. A balansz nem lehet tökéletes mindenkinek. Most pl ha jön valóban a 120hz kijelző, nekem kellemetlen lesz, ha igazak lesznek a pletykák, és nem lehet majd kikapcsolni, hanem fixen dinamikusan fog váltogatni, mert nekem nem ad annyi pluszt, és inkább az üzemidő lenne fontosabb. Ez van, ez a koncepció. Nyilván semmi nem azért nem elérhető (a mostani widgetek a legjobb példa, az Apple sok-sok éve alkalmazza őket, semmibe nem tartott volna évekkel korábban betenni), vagy nem állítható a rendszerben, mert nem képesek megoldani, hanem mert a fentieket követik.
-
aujjobba
addikt
válasz
Patrik17 #194 üzenetére
Az AoD tényleg jó lenne, az OLED iPhone-ok simán tudhatnák.
Én watch-ot használok, az szól ha értesítés jött, a legújabb watch5 tudja az AoD-t is.Azt én se szeretném ha azonnal a főoldal nyílna amint felold a telefon, mert általában az értesítéseket akarom megnézni amikor felemelem a telefont.
A faceid feloldás és a felfele húzás egyébként egyszerre működik, nem kell megvárni a feloldást.
Ráadásul a zárképernyőn van a kamera és a zseblámpa gyorsindító, mi értelme lenne ezeknek ha azonnal átugrod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged