- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
pecccccccca #245 üzenetére
Példás hozzáállás
A te véleményed számít az a lényeg. -
Szakiii
addikt
válasz
pecccccccca #245 üzenetére
Zokon? En ugy latom itt te vagy zaklatott allapotban :) de legalabb jol odaszoltal mint mindenkinek itt.
-
Szakiii
addikt
válasz
pecccccccca #240 üzenetére
Kineveztek megmondo embernek? Leirhatja itt mas is a velemenyet? Komolyan vicc amit muvelsz... rossz olvasni a topicot de csakis miattad...
-
amstorm
aktív tag
válasz
pecccccccca #218 üzenetére
Egy jo kinai zuk z2-t romolgatni. Átérzem meg van még mindig a családban az a telefon és használatban van a mai napig tökéletes . Meg van annak is a szépsége, de igen sok androidos év után én is pár hónapja váltottam megnézni ezt a vonalat is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pecccccccca #218 üzenetére
ios userként miből veszed hogy android-on romolgatni, meg mindent állítgatni kell?
-
janeszgol
félisten
válasz
pecccccccca #193 üzenetére
Szerintem is jó úgy. Nem is tudom, talán az S7 idejében volt arról szó, hogy mennyire zavaró, hogy a telefon ujjlenyomatolvasója azonnal felold egy érintésre, ezáltal sosem láttad a zárképernyőt. Én azt komálom, hogy rövid érintés zárképernyő, hosszabb meg felold.
Itt nem lehet ezt kivitelezni, így jól van ez, mivel ha használni akarod a telefont, akkor nem probléma a mozdulat, míg ha nem, akkor csak elég ránézni. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Azért csak megmagyaráztad magadnak, hogy miért jobb.
Nekem aztán mindegy, legyen neked így jobb. De ettől még a választás hiányát nehéz indokolni.
Tudnék még érvelni, de felesleges, mert magadat már meggyőzted. Nincs ezzel baj.vicze1
Ennyi. -
Patrik17
csendes tag
válasz
Erre van ott az Always On Display pl. a Samsungokon, emelgetni sem kell a telefont az idő miatt, így feloldani sincs lehetősége akaratlanul.
Szerintem a felhasználói szokások mindenkinél eltérnek, kinek így, kinek úgy kényelmes.
Én továbbra is sajnálom, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség rá IOS-en. -
hangyász2
aktív tag
válasz
pecccccccca #189 üzenetére
Teljesen mindegy, miért "csinálja". A lényeg, hogy sokkal kényelmesebb úgy feloldani egy telefont, hogy nem kell felfelé suhintani feleslegesen. Oda jutni egyből, ahol éppen hagytad.
Ezt azért nehéz megmagyarázni. Kb. pont annyira, mint hogy widgetre sincs szükség. Hát van, akinek van, van, akinek meg nincs.
-
Tewe013
őstag
válasz
pecccccccca #184 üzenetére
Pixeleken pl. ez egy válaszható opció, ha szeretnéd átugrik a lockscreenen, ha szeretnéd akkor nem és kell még a plusz mozdulat. Az Apple is simán betehetne egy on-off gombot ehhez, de nem teszi mert ő szeretné megmondani, h használd a telefont.
-
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #184 üzenetére
Szerintem sokkal kényelmesebb lenne, ha felemelés után már nem kéne semmit csinálnom, hanem egyből tudnék a főképernyőn csinálni, amit épp szeretnék.
De ez csak egy meglátás, amit én személy szerint nem tudok megszokni.
Azt hittem, itt is van lehetőség valahol a beállításokban rá, hogy feloldás után azonnal a főképernyőre lépjen, automatikusan.
Ezek szerint erre még várni kell. -
Patrik17
csendes tag
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Nekem abban segítsetek kérlek, hogy mit kell tegyek ahhoz, ha felemelem mondjuk az asztalról a telefont, a FaceID működésbe lép, látom, hogy a lakat kinyílik, de nem történik semmi, nem lép be magától,csak ha felfele pöccintek a kijelzőn.
Sehogy nem lehet megoldani, hogyha a giroszkóp már érzékeli, hogy felemeltem a telefont, felvillan a kijelző, működésbe lép a FaceID, lakat felold, akkor ezek után minek kell még egyszer hozzáérnem a telefonhoz ahhoz (felfele húzással), hogy belépjen a ,,menübe''... -
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #176 üzenetére
Nem azt ecstelem, azt ecstelem miben korlátozott még mindig a legújabb verzióval is.
Neked felel meg, nem hinném hogy te vagy az iPhone felhasználók hivatalos szószólója...
-
jacis
nagyúr
válasz
pecccccccca #98 üzenetére
Nem kötekedésként írtam. Tényleg ezt gondolom. A kép a képben pl egy olyan dolog ami hasznos és én tényleg használom is. Az, hogy a droid után 3 évvel később jött meg az iOS-re az gáz de ez van az Apple le van maradva egy ideje de legalább igyekszik.
Én őszintén értékelem hogy próbálják ledolgozni a lemaradást. -
vicze
félisten
válasz
pecccccccca #106 üzenetére
Magyarázd meg a sales csoportnak akik egész nap telefonon lógnak, hogy dedosok...
Ha 50 embert kell támogass mint IT elég sok hülyeség előjön, többek közt ez is.
A "gondolom nem használod" típus emberek, meg pont azok akik a valóságban nem használják semmire a telefonjukat max a böngészőt nyitod meg azt jó napot. -
joey04
titán
válasz
pecccccccca #98 üzenetére
Skippeld.
-
törölt tag
válasz
pecccccccca #68 üzenetére
Sokkal inkább érzem ezt “macOS-esedésnek”, mint “Androidosodásnak”.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenWRT topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest