- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amstorm
aktív tag
Az android userek az apple közvélemény (béta) teszterei
-
amstorm
aktív tag
válasz
pecccccccca #218 üzenetére
Egy jo kinai zuk z2-t romolgatni. Átérzem meg van még mindig a családban az a telefon és használatban van a mai napig tökéletes . Meg van annak is a szépsége, de igen sok androidos év után én is pár hónapja váltottam megnézni ezt a vonalat is.
-
amstorm
aktív tag
válasz
hangyász2 #206 üzenetére
Szerintem egy ember eldöntheti, hogy neki mikor és mi tetszik fölösleges megmondani neki, hogy már pedig ez így van. Mosolyogj rajta egyet otthon és lépj tovább nem hiszem hogy olyan nehéz lenne neki nem odaszúrni egyet.
szerk.: Boldogabb lenne ő is meg te is de ez csak egyéni vélemény ha erre van igény hogy egymást próbáljátok meggyőzni az se gond. Privátban egyszerűbb nem kell a mi hsz-einket is olvasni közöttük.
-
amstorm
aktív tag
Nagyon szellemesek ezek a troll on off meg az androidon már évek óta van ilyen tartalmú hozzászólások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest