- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
Köszi. Azért a sok switch,hogy levegyem a terhelést a routerről ha letőltés és egyéb dolgokat is csinál.
A kábelek elvileg jók,de már próbálgattam másikokkal is. Érdekes mert mrmc-vel egészen jól meg lehet nézni egy filmet,de vannak idegesítő mikro szaggatások. -
-
atirag
őstag
Egy ideje szenvedek a 4k lejátszással. Mos odáig jutottam,hogy vettem egy külön switchet a nasnak,hogy ne a routert terheljem. Most úgy néz ki a rendszer,hogy modemből a routerbe onnan egy switchbe onnan egy nas és egy másik switch és a másik switchből megy az apple tv-be és egy smart tv-be.
Infuse-al szinte nem is megy a film mrmc-vel nézhető,de olyan szaggatós nem olyan "smooth". Most éppen a bosszúállók végtelen háború 2160p filmet nézem. Mrmc-ben upnp beállítást alkalmaztam. Jó ez vagy jobb lehet egy másik fajta?
Vezetékek mind cat5e hdmi kábel 2.0 hdmi. -
Immy
őstag
-
blakey
titán
Ennek nem hallani a hangját, főleg ha gumitalpakon áll. Érzékeny vagyok én is a hangokra és bennen is ez merült fel elsőként de tökéletesen teszi a dolgát.
Ipad nem képes ennyi mindenre médialejátsás szempontjából, kár összehasonlítani, vedd meg és élvezd, hogy van egy jó eszközöd. -
HoryThePooh
aktív tag
-
Immy
őstag
-
MasterMark
titán
-
Immy
őstag
Sziasztok, a 4.-ik gen apple tv szerintetek még mennyi ideig lesz támogatott? FullHD tv mellé venném, 4K-nak az esélye nulla, ezért nem gondolom hogy nekem a drágábbra van szükségem.
Üdv. -
Gomba
senior tag
Fizikailag ugyanaz, csak más piacra készült. Mindkettő az A1842-es apple TV.
Tipp: A CS cseh-szlovák, az MP magyar/lengyel. Erre én nem találtam elérhető listát. Iphonera van, de ott nem pont ezek a kódok vannak, ha valaki tudja pontosan ossza meg.
Ez kb. max a dokumentációra lehet igaz ami benne van, hogy más. A többi ugyanaz szerintem -
csizo
aktív tag
Mi a külöbség a MQD22CS/A és s MQD22MP/A modellszám között?
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Az apple tvre nem tudok streamelni teelcom tv go appot, valamint a digi online appból is rossz a kèp felbontás át streamelèskor.. Erre van valami jó megoldásotok?
-
Snoop-y
veterán
Masnal is elofordul netflix hiba?
Netflixet elinditom barmelyik filmet elinditom pl big bang theory es nincs kep csak hang meg felirat.
Tv vagy telefon netflix kliens gond nelkul mukodik. Apple tv restart utan mukodik rendesen.Van arra valami mod hogy csak az appot restartoljam?
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1264 üzenetére
A router tűzfala egyben reklámblokkoló is, hozzáadhatsz Whitelist-et ha olyan a rendszer, vagy csak van valami módja, hogy megfelelően működjön.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1262 üzenetére
Azok a rohadt reklámok.
Akkor a reklámblokkoló miatt van, én ezeket nem blokkolom, szóval ezért lehet, hogy nálam nem jelentkezik a hiba. -
blakey
titán
válasz
MasterMark #1260 üzenetére
Oké, tehát akkor hálózatot szerint működnie kéne csak most történhetett valami.
A router tűzfala fogja meg? Azt elvileg beállíthatod, hogy hagyja figyelmen kívül, nem? -
MasterMark
titán
Minden alkalmazásnak az AppStore-ban kötelezően támogatnia kell az IPv6-ot 2016 óta. IPv4 és IPv6 egyszerre van nálam amúgy, úgyhogy nem értem miért nem fallback-el IPv4-re.
De egyébként úgy néz ki megvan, valamiért a tűzfal fogja meg. Érdekes mert mindenhol máshol megy a youtube rendesen. Xbox One-on ugyanez az app van mint Apple TV-n és ott is.
-
blakey
titán
válasz
MasterMark #1258 üzenetére
Sajnos nagyon sok alkalmazás, eszköz nem szereti az ipv6-ot, próbáld meg a belső hálózatot ipv4-re konfigurálni, csak a kimenő kapcsolat legyen ipv6, hátha úgy jó, ha nem akkor a szolgáltatótól kérd vissza az ipv4-et, régen nekem is vissza kellett kérni, mert sokminden nem működött.
-
válasz
Snoop-y #1254 üzenetére
Ahogy írtam is, számomra ez az egyetlen hiányossága, amit észrevettem. Elég sok feliratos filmet nezek és mióta megvan most szembesültem vele először, tehát az “automata” jól működött. Engem sokkal jobban bosszantott a mrmc kezelőfelülete logikája (megjegyzem bizonyára azért, mert nem ismerem a kodi elveket).
Lényeg: nálam ettől marad
-
blakey
titán
Nem teszi a fájl mellé, letölti de egy külön folderbe amit nem érsz el, mostanában nem néztem de korábban így működött és nem láttam, hogy ez változott volna.
Hiába húzza le rolót nem tud alternatív feliratot választani a film mellé és ő ezt szeretné, azzal tisztában van, hogy ua. a névvel működik a dolog. MrMC ezeket zsigerből tudja.
-
Clemi
veterán
Zene lejátszás valóban nincs
(nekem nem is kell) viszont a feliratot leölti a film mellé,
ha kiválsztod, ezt a lehetőséget. Nem sok feliratos filmet nézek, de már régóta az Infuse-al szedetem le a feliratot és nem külön vadászok rá a neten, ráadásul 90%-ban a jó feliratot találja meg hozzá.
(#1246) kleinguru Lejátszás közben lehúzod a rolót és a feliratok menüben ott van a "több letöltése" menüpont. Onnan már gondolom menni fog. Persze ha nincs internet kapcsolat az ATV-hez akkor nehéz lesz, de ha ez így van, akkor ....
-
Sziasztok Infuse esetén hogyan lehet manuálisan betölteni feliratot egy filmhez?
A tallózás opciót kerestem, de nem találtam.Manuálisan egyforma névre hoztam a videót a felirattal és ígybautomatán betöltötte, de ez elég kényelmetlen.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Apple TV-re nem tudtok valami jól működő stream alkalmazást amivel külföldi focimeccseket lehetne nézni?
Jelenleg iPad-en indítom el a böngészőbe és azt tolom ki a TV-re teljes képernyőbe. -
blakey
titán
válasz
Snoop-y #1240 üzenetére
Igen, mindkettő tetszés szerint beállítható, hogy mi legyen aktív, MrMC-ben felszínenként eltérő így olyat válassz amelyik szimpatikus és megoldható, Infuse esetében meg kedvenceket kell felvenni és akkor az lesz a főoldalon. Ajánlásokat friss feltöltéseket is meglehet oldani, szerintem, ez a része nekem hasznos így nem néztem utána, alaposan nézd át az erre vonatkozó beállításokat.
-
Snoop-y
veterán
MrMC -ben el tudom tuntetni a nem kivant linkeket a fooldalrol?
En csak a sajat mappamat akarom latni.
Ugyanez a problemam az infuse-al is.A library-bol el lehet tuntetni a sok reklam szart?
Nezd ezt a moviet nezd azt a moviet. En csak azt szeretnem latni ami nekem van.Oke hozza tudok adni a fileokhoz sajat smb mappat. De azon kivul en semmi mast nem szeretnek latni a fokepernyon.
-
Gomba
senior tag
válasz
MasterMark #1229 üzenetére
Denon rcd-n10 vagy Marantz MCR-511 lenne amiket akarnék mint kis hálózati erősítő.
Airplay2 rendszert "építek". Viszont a két erősítőből csak az első Airplay2 képes, HDMI meg egyiken sincs.
Az működőképes modell, hogy az apple TV-hez bluetoothon/Airplay1-en van kötve a Marantz és úgy használom az appleTV Airplay2 képességét, hogy az erősítőn szóljon a hang. Tehát kvázi így a Marantz is airplay2 képes lenne (kis trükkel). Vagy ilyenkor a latency-t már észrevenném? Van valakinek tapasztalata? -
blakey
titán
válasz
kleinguru #1236 üzenetére
A Kodit tudni kell használni utána hibátlanul teszi a dolgát. MrMC-vel van Dolby Vision ugyanazokkal a fájlokkal az Infuse nem tud mit kezdeni, SDR-ben játsza le, mindkettőnek van előnye lejátszás szempontjából, bár MrMC-vel többmindent visz akadásmentesen, gondolkodás nélkül viszont az Infuse egyszerű és akik nem szeretnek vele foglalkozni azoknak megfelelő lehet. Azt kell használni amelyik megfelelő ezért nem lehet kijelenteni, hogy csak ez vagy az, két különböző lejátszó, két különböző gondolkodásmód ami ezeket vezérli.
-
Snoop-y
veterán
Sima SMB-rol torteno lejatszashoz melyik mediaplayer az ajanlott? Mrmc vagy infuse?
HD es 4K fileok.
-
Gomba
senior tag
Sziasztok, közvélemény kutatás: aTV 4K-hoz ki hogyan köti az erősítőjét (ha köt egyáltalán?)
HDMI direktben/tv-n keresztül "visszakötve", Airplay, bluetooth stb.... -
xviktorx
tag
iPad-ről a tv go, horizont go illetve digi online èlő adásokat airplayel ki lehet tolni apple tv-re? Ès ha igen akkor a tv adás nem " használja" az iPad kijelzőjèt?
-
törölt tag
Hadd kérjek segítséget:
Bd25 vagy bd50 esetében hogy lehet kiválasztani a különböző fejezeteket?
Van egy demo disc-em ebben a formátumban és sem a menü sem a fejezetek nem látszanak, az elejéről indul mindig a lemez.
Mindkét lejátszó megvan (Mrmc és Infuse pro), de egyik sem jeleníti meg.
Az Mrmc-ben még belepörgetni sem tudok.
Köszi! -
Franky2Ster
senior tag
Na mégis a Belkin marad!
-
Franky2Ster
senior tag
Akkor Audioquest lesz.
-
blakey
titán
válasz
Franky2Ster #1213 üzenetére
Mindegy a márka, csak jóminőségű legyen, én Hama-t vettem, tökéletesen megy a UHD Dolby Vision is.
-
Alex91
félisten
válasz
Franky2Ster #1213 üzenetére
Azt hiszem en ilyet vettem: [link], de nekem nem 4K-s az Apple TV-m...
-
Gomba
senior tag
válasz
Franky2Ster #1211 üzenetére
Az mivel lenne jobb, mint egy bármilyen másik?
Ha már minőségit kellene venni szvsz nem Belkint vennék, mivel az egy normálisan árnyékolttal egy szint.
KáCsa esetleg? -
Franky2Ster
senior tag
Valaki próbálta már a Belkin HDMI kábelét?
-
Süvi
őstag
válasz
sz.v.endre #1209 üzenetére
Nagyon köszönöm, remélem fogja támogatni a MrMC is.
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy a Dolby Atmos-t próbálta már valaki a készülékkel?
Csak ITunes-on keresztül megvásárolt filmekkel működik?Köszönöm
-
-
atirag
őstag
Az mrmc-hez vagy az infuse-hoz lehet hogyan ztudok felirat oldalt hozzáadni? Mert csak az opensubtitle és a podnapisi van. És most nézném a lost in space részeit és nem talál feliratot nekem.
Többszöri keresésre az infuse talált.Miért ilyen megbízhatatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest