Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sz.v.endre #1454 üzenetére
Nem arról van szó, hogy eddig Apple-n keresztül fizettél, de most már meg kellene adnod a fizetési adatokat közvetlenül Netflixnek? Mikor vonták utoljára az előfizetési díjat?
-
Gomba
senior tag
válasz
sz.v.endre #1458 üzenetére
A történet annyiban igaz, hogy a netflixre mostmár nem lehet előfizetni app store-on keresztül, mivel a netflix meg akarja tartani magának az apple jutalékát.
Ettől még a félreértések elkerülése végett - nem biztos, hogy így akartad írni, de az olvasóknak: magát a netflix alkalmazást továbbra is támogatja a netflix, az előfizetést új előfizetőknek apple accounton keresztül nem, hanem el kell ballagni a netflixhez direkt ehhez.
Bár egyébként szerintem mindenben jobb direktben előfizetni, mint apple-en keresztül, néhol jobb kondíciókat is kapni. -
Snoop-y
veterán
válasz
sz.v.endre #1458 üzenetére
Szerintem csak le akart razni a helpdeskes ember.
Egyreszt az az o applikaciojuk a TvOS platformon szoval boritsd rajuk az asztalt nyugodtan.
Elotte masik eszkozrol probald ki. ATV-n meg installald ujra a netflix appot ha reset nem segit.
-
Snoop-y
veterán
válasz
sz.v.endre #1454 üzenetére
Az bebaszna
Mukodik most is azt nezi a csemete
-
Süvi
őstag
válasz
sz.v.endre #1209 üzenetére
Nagyon köszönöm, remélem fogja támogatni a MrMC is.
-
Clemi
veterán
válasz
sz.v.endre #599 üzenetére
De egyébként maga a lejátszó Hang résznél milyen beállításaid vannak?
Nekem a Hangkimenet: Apple TV Terhatású hang: DD 5.1 Hangos hangok csökkentése: ki Hangeffektusok és kattintások be, a hangmód pedig Automatikus és az Infuse Pro-ban, amivel a filmeket lejtászom, automatikus van beállítva most néztem, és nem átmenő, ahogy emlékeztem. De nálam a hang nem csak ezzel a programmal, hanem a többivel is amivel néha még lejátszani szoktam (Player Extreme, VLC, File Explorer, Youtube, FB video). -
blakey
titán
válasz
sz.v.endre #599 üzenetére
Nálam nincs hangprobléma MrMC-vel és Infus Pro-val sem, nem lehet, hogy valami az erősítővel nem kerek vagy a kábellel? Esetleg a forrással?
-
Clemi
veterán
válasz
sz.v.endre #596 üzenetére
Nekem úgy van beállítva, hogy az erősítő dekódolja a hangot és úgy semmi gond, ha az ATV dekódol, akkor sokszor csak stereo-ban adta át az erősítőnek a DD5,1-es hangot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest