- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esetleg nem tapasztalta valaki az Infuse pro-nal, hogy a legutóbbi frissítés óta nem akarja a negnezett filmeket, sorozat részeket megnezett státusza váltani? Ledaraltam a dark sorozatot, de annak ellenére, hogy megneztem nem állítja át.Manualisan kell beallitanom, hogy tudjam melyik résznél tartottam. Vagy csak nálam van így?
-
Alex91
félisten
Amikor en vettem, akkor nem volt meg mrmc, igy az infiusepro lett megveve. Meg most is az elozo verziot hasznalom. (Valahol pofatlansagnak ereztem, hogy az ujat megvetettek volna velem megegyszer... bar teny, hogy az AppleTV verzioval megkaptam anno az iOS verziot is ingyen!)
Nekem ez bevalt, nem valtottam. -
blakey
titán
Ha nem telepítesz rá sok (30+) alkalmazást valamint nem is tárolod rajta akkor nem, a sma 4-esem 64-es volt, a 4K meg 32-es, 15-16GB-ot foglaltak a dolgaim mindkét eszközön, így nem éreztem értelmét a 64-esnek, persze minimális árkülönbség esetén egyértelműen 64-est kell venni.
-
blakey
titán
A többcsatornás hangokat PCM-be küldi tovább, azaz nem godja kiírni az erősítőd, hogy Dolby HD hanem azt írja ki, hogy Multi CH. Dolby Atmos, DTS-X a szó szoros értelmében nem érhető el, hogy ezt megoldják-e vagy sem az talán kiderül, akár az új tvOS bemutatóján.
3D megy de nem tudom kipróbálni mivel hanyadolom egy ideje és a gyártók is így tesznek.
Új változat nem hiszem, hogy lesz mivel jóval erősebb az ATV 4K kb. bármelyik piacon lévő lejtszóhoz képest és többet is tudna, OS-sel fogják "turbosítani" ha akarják. Képminőségben előrelépés lenne, tudásban is, A Multi CH sem rosszabb, sőt. Az Apple TV 4K chip szinten minden tudna, tehát nem kell új hardver csak a szoftvert kell frissíteni.(#849) kagzer
Ez így kevés, milyen programmal csúszik? Infuse Pro-val nem tapasztaltam csúszást, persze lehet, hogy van olyan anyag ami csúszna. MrMC-ben sem, bár mostanában nem azt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest