- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
Szerintem nem javulhatott a helyzet azóta.
Elvétve látok lehetőséget magyar feliratra vagy szinkronra.
Igazából itthon mindent angolul angol felirattal nézünk. Így nincs se szinkron se felirat problémánk sosem.
Ebben a felállásban nyilván tökéletes a netflix.Kicsit más:
Igazából VPN-en gondolkozom (US netflix több tartalom miatt) + akkor lehetne Hulu is.
Van aki aTV-n Huluzik itt? -
Snoop-y
veterán
Svajci netflix az az US-hez kepest eleg limitalt.
En pl a BD lemezeimet rippelem es a NAS-on tarolom.
A foscsi streamingek amugy is otvar minoseguek meg egy nativ HD-hoz kepest is a 4K tartalomrol mar ne is beszeljunk. Szerintem nem en vagyok az egyetlen akinek a minoseg fontos. Az ,hogy van egy lejatszom ami ezeket tamogatja nem azt jelenti ,hogy warezolok.
-
Csabroncka
addikt
Csak megjegyzem, hogy a magyar HBO GO FHD és sztereó, az itunes ban megvásárolt film minősége messze elmarad a lemezes BD verzióktól, pedig az ára ugyan az, vagy minimális a különbség!
Ettől függetlenül pl ha az itunes előfizetős lenne, szerintem sokkal többen élnének vele.
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest