Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Hát ha nem a Ryan közlegényt akarod rajta oda-vissza hallgatni, akkor jó lehet. Nekem egy van két szobával arrébb az Apple TV-től, néha ha zenét hallgatok, bekapcsolom azt is. Méretéhez önmagában nem rossz egyébként, párban csak jobb lehet.
Önmagában a nagy Homepod is csak lepkefing egyébként. -
Semin
őstag
Én kipróbáltam anno, mert nálam majdnem minden szobában van mini, így nem került semmibe a teszt
. A kicsik hangzása jobb, mint amit a méretük alapján gondolnál, de a basszus hiánya szembeöltő. Bár nem ismerem a preferenciáid, de nekem kevés volt.
Végül én is vettem 2 db H2-t, és ezzel elégedett vagyok. -
Gomba
senior tag
Szerintem nem javulhatott a helyzet azóta.
Elvétve látok lehetőséget magyar feliratra vagy szinkronra.
Igazából itthon mindent angolul angol felirattal nézünk. Így nincs se szinkron se felirat problémánk sosem.
Ebben a felállásban nyilván tökéletes a netflix.Kicsit más:
Igazából VPN-en gondolkozom (US netflix több tartalom miatt) + akkor lehetne Hulu is.
Van aki aTV-n Huluzik itt? -
Snoop-y
veterán
Svajci netflix az az US-hez kepest eleg limitalt.
En pl a BD lemezeimet rippelem es a NAS-on tarolom.
A foscsi streamingek amugy is otvar minoseguek meg egy nativ HD-hoz kepest is a 4K tartalomrol mar ne is beszeljunk. Szerintem nem en vagyok az egyetlen akinek a minoseg fontos. Az ,hogy van egy lejatszom ami ezeket tamogatja nem azt jelenti ,hogy warezolok.
-
Csabroncka
addikt
Csak megjegyzem, hogy a magyar HBO GO FHD és sztereó, az itunes ban megvásárolt film minősége messze elmarad a lemezes BD verzióktól, pedig az ára ugyan az, vagy minimális a különbség!
Ettől függetlenül pl ha az itunes előfizetős lenne, szerintem sokkal többen élnének vele.
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A kicsik hangzása jobb, mint amit a méretük alapján gondolnál, de a basszus hiánya szembeöltő. Bár nem ismerem a preferenciáid, de nekem kevés volt.
)