- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Gombinyó #1828 üzenetére
illetve a hálózati lejátszás miatt többször volt, hogy 10 percre leállítottam a filmet, akkor már nem tudta folytatni. Ez lehet az MrMc hibája volt, nem tudom. - igen, ez MrMC hiba, még mindig ilyen, Infuse-al nincs ilyen gond és sokat fejlődtek és fejlődni fognak, legalábbis ami jövőbeli terveiket illeti.
-
blakey
titán
válasz
Gombinyó #1824 üzenetére
Az nem, ezért ha az a fontos akkor másik eszköz beiktatás vagy erősítő csere a megoldás. Az eARC-on már át fog menni az is.
Nekem már szerencsére ez nem szempont, sztereóra váltottam, azóta kisimult arccal nézem a filmeket és hallgatom a zenét.Egyébként miért váltottál HTPC-re? Mert biztos nem emiatt. Én meg mostanában csak az Apple TV-t használom lejátszásra és nagyon elégedett vagyok, főleg a felskálázásával na meg megvettem az "Lifetime" Infuse-t így már minden felesleget kukáztam, Infuse, Plex és FE File Explorer maradt a lejátszásra. Amlogic boxom is megvan ha különböző kiegészítőket szeretné használni Kodival.
-
blakey
titán
válasz
Gombinyó #1790 üzenetére
Akkor állítsd be, hogy Dolby-ba menjen minden. Én is TV-n keresztül küldöm a hangot az erősítőbe, de nekem már csak sztereóm van így elég a 2 csatornás PCM is. Ha nem tévedek az idei TV-k egy része már tudni fogják a többcsatornás LPCM-et is, főleg ahol már HDMI 2.1 lesz.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Gombinyó #1110 üzenetére
Minden fix ip-n van, az apple is rögtön került oda. Érdekes, mert megtalálom, mappakat látja, de belépni nem enged. Furcsa, na.
A másik az mrmc lejátszásbalatti menüje, valaminél a tapipad nyomására jön elő, máskor meg ezzel meg az idősáv jön elő és lefelé húzással jön elő a lejátszás menü.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Gombinyó #1092 üzenetére
Bazz, ennyire gyors válszra nem számítottam!
4k hdr még nem kell, csak megdöglött a lejátszóm, a pana vt50 gyári lejátszója meg nagyon válogatós
Apple id gyártása könnyű, gondolom.kleinguru: nem tervezem, nekem elég a csúcs droid, a mostani almás árakat meg nem kommentálnám...
Nem is irtam, 99%-ban nasról fogadna tartalmat, sorozatok egyéb régebbi klasszikusok, a maradék 1% HBO Go lenne, ott van még amit meg lehet nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Android szakmai topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged