- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Nem is értettem milyen késleltetésről beszélsz. Semmilyen késés/lagg nincs az Apple TV és a Homepodok között. De ha a hálószobában (~10m+1 fal) levő Homepod minit hozzákapcsolom lejátszáshoz azzal is tökéletes a szinkron. Nincs semmilyen desync, oda teszed ahova csak akarod.
-
blakey
titán
Az egy tévhit, hogy a router közelében kéne lennie az eszköznek, hogy jobb legyen a kapcsolat. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál nagyobb az esélye, hogy valamilyen interferencia-zavar lépjen fel. Az Apple TV és a Homepod között nem szabad lennie semmilyen késésnek, mert az jól össze van hangolva.
-
Semin
őstag
1. Nem, így is elégedett vagyok a hangzással, még úgy is, hogy nem optimális a TV pozíciója. ( fal mellett van )
2. Én próbáltam, és a csúszással nem volt bajom. Azért nem használom, mert minden hosszabb kikapcsolás után újra hozzá kell adni a hátsó Homepodokat
- alapértelmezetten csak a két elsőt tartja meg - ami idegesítő. Igaz csak egy pipát kell betenni, de akkor is macera.
3. 35nm-es nappali. Film / Zene /Játék
4. Az a szekrény tetején van a Router mellett."....kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést..."
Nincs bekapcsolva véletlenül a kisegítő lehetőségekben az Érintési beállításokban valami késeltetetés?szerk:
Miért kellene kábelen összekötni bármivel is? -
Semin
őstag
Ha valakinek igénye van rá hajrá!
Én meg vagyok elégedve a 2 Homepoddal is. Letisztult, elfogadható minőségben szól, és zseniális a szimbiózis. (Apple TV/Iphone/Homepod/Apple Watch/Airpods )
Ha van kedved Homepod miniket tehetsz hátra, de nyilván attól még nem lesz térhatás.
-
blakey
titán
-
Csabroncka
addikt
A moments szerintem a Photo Station mellé kiegészítésnek nagyon jó, de a mappák és fényképek fizikai rendszerezését jobb szeretem én meghatározni - igaz ez is szubjektív dolog, valakinek az az egyszerű, ha tolja fel simán ész nélkül aztán lesz valami - arra valóban a legjobb!
-
Csabroncka
addikt
NFS, így állítsd be >
Én az MrMc-ben nem tudtam a gyári 200Mb-nál többet adni, de eddig nem is volt ilyen téren gondom.
-
blakey
titán
Ennek nem hallani a hangját, főleg ha gumitalpakon áll. Érzékeny vagyok én is a hangokra és bennen is ez merült fel elsőként de tökéletesen teszi a dolgát.
Ipad nem képes ennyi mindenre médialejátsás szempontjából, kár összehasonlítani, vedd meg és élvezd, hogy van egy jó eszközöd. -
HoryThePooh
aktív tag
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged