- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Nem is értettem milyen késleltetésről beszélsz. Semmilyen késés/lagg nincs az Apple TV és a Homepodok között. De ha a hálószobában (~10m+1 fal) levő Homepod minit hozzákapcsolom lejátszáshoz azzal is tökéletes a szinkron. Nincs semmilyen desync, oda teszed ahova csak akarod.
-
blakey
titán
Az egy tévhit, hogy a router közelében kéne lennie az eszköznek, hogy jobb legyen a kapcsolat. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál nagyobb az esélye, hogy valamilyen interferencia-zavar lépjen fel. Az Apple TV és a Homepod között nem szabad lennie semmilyen késésnek, mert az jól össze van hangolva.
-
Semin
őstag
1. Nem, így is elégedett vagyok a hangzással, még úgy is, hogy nem optimális a TV pozíciója. ( fal mellett van )
2. Én próbáltam, és a csúszással nem volt bajom. Azért nem használom, mert minden hosszabb kikapcsolás után újra hozzá kell adni a hátsó Homepodokat
- alapértelmezetten csak a két elsőt tartja meg - ami idegesítő. Igaz csak egy pipát kell betenni, de akkor is macera.
3. 35nm-es nappali. Film / Zene /Játék
4. Az a szekrény tetején van a Router mellett."....kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést..."
Nincs bekapcsolva véletlenül a kisegítő lehetőségekben az Érintési beállításokban valami késeltetetés?szerk:
Miért kellene kábelen összekötni bármivel is? -
Semin
őstag
Ha valakinek igénye van rá hajrá!
Én meg vagyok elégedve a 2 Homepoddal is. Letisztult, elfogadható minőségben szól, és zseniális a szimbiózis. (Apple TV/Iphone/Homepod/Apple Watch/Airpods )
Ha van kedved Homepod miniket tehetsz hátra, de nyilván attól még nem lesz térhatás.
-
blakey
titán
-
Csabroncka
addikt
A moments szerintem a Photo Station mellé kiegészítésnek nagyon jó, de a mappák és fényképek fizikai rendszerezését jobb szeretem én meghatározni - igaz ez is szubjektív dolog, valakinek az az egyszerű, ha tolja fel simán ész nélkül aztán lesz valami - arra valóban a legjobb!
-
Csabroncka
addikt
NFS, így állítsd be >
Én az MrMc-ben nem tudtam a gyári 200Mb-nál többet adni, de eddig nem is volt ilyen téren gondom.
-
blakey
titán
Ennek nem hallani a hangját, főleg ha gumitalpakon áll. Érzékeny vagyok én is a hangokra és bennen is ez merült fel elsőként de tökéletesen teszi a dolgát.
Ipad nem képes ennyi mindenre médialejátsás szempontjából, kár összehasonlítani, vedd meg és élvezd, hogy van egy jó eszközöd. -
HoryThePooh
aktív tag
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest