- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Részben ezért, tervezem bővíteni a rendszert 5.1-re, illetve a hálózati lejátszás miatt többször volt, hogy 10 percre leállítottam a filmet, akkor már nem tudta folytatni. Ez lehet az MrMc hibája volt, nem tudom. A HTPC adott volt csak egy évre parkolópályára tettem.
RX560-al, Kodi + madVR kombóval ugyanazt a minőséget kapom, ha nem jobbat, így feleslegessé vált most számomra.
Továbbra is tartom, hogy az egyik legjobb mp, ha 4K, HDR a cél. -
Gombinyó
őstag
válasz
MasterMark #1791 üzenetére
Oké, a lényegen nem változtat...
blakey: Igen, úgy használom.
-
Gombinyó
őstag
Azt hiszem rájöttem mi a gond.
Az erősítőmön nem tudom átfűzni a képet, ezért az ATV a Sony TV-re van kötve és a TV-ből megy tovább a hang az erősítőbe optikán. A DTS és a Dolby gond nélkül továbbítódik a tv optikáján keresztül, a multichannel PCM viszont nem és ez itt a probléma.
[link]Úgy néz ki beszívtam ezekkel az eszközökkel.
Sajnálom, hogy nem tudja az ATV kitolni magából a DTS/Dolby-t.
-
Gombinyó
őstag
2.1-hez hogyan állítsam be az AppleTV-t + az MrMC-t, hogy működésre tudjam bírni a subot? Jelenleg a ATV elméletileg nem szól bele a hangba (Hangformátum - Automatikus) és az MrMC-t 2.1-re állítottam mégsem kap jelet az LFE csatorna.
Az erősítő így van beállítva:
Ha átállítom LFE + Main-re akkor feléled a sub, de az nem egészen jó beállítás, mert akkor lehet átfedés a frontok és a sub között.
Ha PS4-ről megy pl a DTS, akkor dolgozik rendesen a sub, nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. -
Gombinyó
őstag
A legutóbbi MrMC/TV OS frissítés óta másnak nem akadnak a 4k-s filmek? Úgy vettem észre ami eddig gond nélkül ment az is sokszor megakad. Mintha nem lenne elég a gigabites hálózat neki...
-
Gombinyó
őstag
Illetve szerintem a lejátszás se kadenciahelyes, 60hz-en megy minden. Nem vált az anyaghoz megfelelő beállításhoz. Mi a gond szerintetek? Az atv kép beállítás 4k HDR-en van, 4:2:0-val.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Ma hoztam el egy 32GB-os verziót. Egyelőre ismerkedek vele. Mrmc liteot raktam fel (majd megveszem a teljes verziot) és az tűnt fel, hogy folyamatosan HDR módban vana TV, lejátszás közben is, pedig a próbált film csak egy 1080p sdr anyag. Ez így normális? Gondolom nem, HTPC-n csak akkor vált át HDR-re a TV, ha olyan forrást kap.
Akkor is HDR, ha csak az apple tv felületén vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest