Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz
RobexX10
üzenetére
Nekem pont tegnap este volt ilyen problémám vele, erre keltem fel alvásból, hogy a szemembe villog. Érthető okokból semmi kedvem nem volt vele foglalkozni és mivel nem reagált a távirányítójára semmit ( bár semmilyen gomb kombinációt nem próbáltam ki kómás fejjel), így kihúztam a tápkábelét. Ma reggel visszadugtam, ez megoldotta a problémát nálam.
-
Bubukain
senior tag
-
blakey
titán
válasz
RobexX10
üzenetére
MrMC is használom de az meg SDR-ben játssza le amit Infuse HDR-ben a TV meg DV-ben.
(The.Last.Jedi.2017.2160p.UHD.Blu-Ray.Remux.HEVC.HDR10.DolbyVision.DD) - akkor a MrMC nincs jól beállítva, az is HDR-ben játsza le, megvan a film. Sajnso ennél nem működik a DV, de HDR10-ben működik. -
-
-
blakey
titán
válasz
RobexX10
üzenetére
Az alapbeállítás mindig, minden készüléken SDR legyen, tehát ha 4K-s a TV akkor 2160p SDR, a színtér yCbCr, nem kell a 4:2:2 viszont a "Dinamikatartomány egyeztetés" legyen "Be" állásban valamint a tv-n is automatikus legyen a dolog, ne erőltesd a HDR-t, mert nem minden HDR, az anyagok 10%-a az és elég akkor amikor ilyen formátumot nézel. Most azért fakó, mert SDR képet akarsz HDR-ben nézni, értelmetlen, a HDR egy tulajdonság ami akkor aktiválódik ha van értelme nem kell állandóra állítani.
-
blakey
titán
válasz
RobexX10
üzenetére
Akkor tedd fel a beállításaidat, ATV-ről és TV-ről, én ugyan nem tudom tesztelni, mert nem HDR-es a készülékem és nálam pont fordítva működik ami normális, tehát ha bekapcsolom a HDR-t akkor fázyolosabb a kép, ez azért van, mert a TV nem kezeli a HDR-t. Mivel a tiéd kezeli ezért gyanítom, hogy valami mégsincs bekapcsolva és SDR-nek látja a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(The.Last.Jedi.2017.2160p.UHD.Blu-Ray.Remux.HEVC.HDR10.DolbyVision.DD) - akkor a MrMC nincs jól beállítva, az is HDR-ben játsza le, megvan a film. Sajnso ennél nem működik a DV, de HDR10-ben működik.