Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz
RobexX10 #7369 üzenetére
Nekem pont tegnap este volt ilyen problémám vele, erre keltem fel alvásból, hogy a szemembe villog. Érthető okokból semmi kedvem nem volt vele foglalkozni és mivel nem reagált a távirányítójára semmit ( bár semmilyen gomb kombinációt nem próbáltam ki kómás fejjel), így kihúztam a tápkábelét. Ma reggel visszadugtam, ez megoldotta a problémát nálam.
-
Bubukain
senior tag
-
blakey
titán
válasz
RobexX10 #2285 üzenetére
MrMC is használom de az meg SDR-ben játssza le amit Infuse HDR-ben a TV meg DV-ben.
(The.Last.Jedi.2017.2160p.UHD.Blu-Ray.Remux.HEVC.HDR10.DolbyVision.DD) - akkor a MrMC nincs jól beállítva, az is HDR-ben játsza le, megvan a film. Sajnso ennél nem működik a DV, de HDR10-ben működik.
-
-
-
blakey
titán
válasz
RobexX10 #508 üzenetére
Az alapbeállítás mindig, minden készüléken SDR legyen, tehát ha 4K-s a TV akkor 2160p SDR, a színtér yCbCr, nem kell a 4:2:2 viszont a "Dinamikatartomány egyeztetés" legyen "Be" állásban valamint a tv-n is automatikus legyen a dolog, ne erőltesd a HDR-t, mert nem minden HDR, az anyagok 10%-a az és elég akkor amikor ilyen formátumot nézel. Most azért fakó, mert SDR képet akarsz HDR-ben nézni, értelmetlen, a HDR egy tulajdonság ami akkor aktiválódik ha van értelme nem kell állandóra állítani.
-
blakey
titán
válasz
RobexX10 #493 üzenetére
Akkor tedd fel a beállításaidat, ATV-ről és TV-ről, én ugyan nem tudom tesztelni, mert nem HDR-es a készülékem és nálam pont fordítva működik ami normális, tehát ha bekapcsolom a HDR-t akkor fázyolosabb a kép, ez azért van, mert a TV nem kezeli a HDR-t. Mivel a tiéd kezeli ezért gyanítom, hogy valami mégsincs bekapcsolva és SDR-nek látja a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest