Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A netflixen hogy alakulnak a szinkronizált tartalmak jelenleg? Kb 1 éve, talán év elején mondtam le, akkor szinte nem volt. A családtagok szinte egyáltalán nem beszélnek angolul, és ha felirat vagy szinkron között kell választani, akkor inkább a szinkront választják, ezért van most inkább HBO Go.
-
válasz
Snoop-y #1363 üzenetére
Én értem, de saját BD lemezek rippelése, és hi-res zenegyűjtemény lejátszása? Nem igazán tekinthető átlag felhasználásnak egy apple tv esetén, azaz a nagy tömegek nem erre használják. Tehát a kiindulópont, miszerint ezek esetleges hiánya miatt fog-e kihalni a platform, továbbra is kérdéses. Mint ahogy az iphone sem halt ki úgy tűnik semmilyen limitáció miatt, ami benne van, sőt. Úgy látom elég jól fogynak.
-
válasz
Csabroncka #1354 üzenetére
Azért én is szívesen fizetnék előfizetési díjat ha tudnám nézni az iTunes filmeket előfizetéses rendszerben.
-
válasz
Snoop-y #1348 üzenetére
"Ha sokat szivoznak akkor viszont megolik vele a platformot"
Ezt teljesen kizártnak tartom. Azért, mert Magyarisztánban minden jogvédett tartalom ingyen kell, azért a világ többi részén, legalábbis a piacilag értékelhető nagy részén, nem igazán tétel 2-3 usd-t kifizetni egy film kölcsönzéséért itunes-ban. Meg mellesleg ha van hbo go előfizetésed, netflixed, hulu-d (pár usd /hó darabja), akkor nem is igazán érdekelnek a warez tartalmak.
Nekem sincs semmilyen letöltött filmem vagy zeném, van egy hbo go-m, egy apple music-om, és ezekkel teljesen jól összepasszol az apple tv napi használatban. A fotóim és a családi videók az icloud fotókönyvtárban vannak fent, ott lehet nézegetni őket a tv-n.
Teljesen jogos az apple részéről, hogy az apple tv-t elsősorban a saját fizetős tartalmai, illetve a különböző online médiaszolgáltatók fizetős tartalmai felé pozicionálja, és teljesen érdektelen a számára, hogy a nason tárolt torrentes tartalmakat az userek milyen térhangzással tudják lejátszani. -
Sziasztok, mi a véleményetek a mostani, 4k-s apple tv-ről abból a szempontból, hogy tudtok-e róla pletykát, hogy mikorra várható a modellfrissítés? Szeretnék egy apple tv-t venni, de nem szeretnék úgy járni lehetőség szerint, hogy megvettem és rövid időn belül kijön az új modell.
Úgy látom a jelenlegiben A10X proci van, mekkora esélye lehet szerintetek, hogy a mostani októberi eventen kijön egy frissített modell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest