- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Most tervezek a mostani homepod (2.gen) mellé venni még egyet, hogy stereo-ban tudjam a filmeket nézni az AppleTV-vel.
Kinek milyen ötlete van, hogy ezt a hangrendszert apple TV-vel hogyan lehetne tovább fejleszteni? -
Immy
őstag
Sziasztok,
Nem rég csatlakoztam az apple TV4k táborba. Első körben nekem nagyon tetszik és
Ami felmerült bennem kérdésként, hogy screen-sharing-nél 16:9-es TV-re az iPAD képét tükrözve a két szélén egy jó nagy fekete csík jelenik meg. Ez by-default így van mindenkinél vagy valamilyen arányt nem jól állítottam be? -
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1436 üzenetére
A fő előnye az arcfelismerés, amit offline tud a különböző Cloud szolgáltatókkal szemben.
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1388 üzenetére
Smb v3 esetén mire gondolsz?
Mod: videokonfos alkalmazást keresek. Facetime helyett van alternatíva?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1380 üzenetére
Nfs?? Se titkosítást, se authentikációt nem tud. Miért nem jó az smb?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1375 üzenetére
Videólejátszást, képnézegetést Hogy oldottad meg?
Van lehetőség cachingre vagy prediktív előtöltésre? -
Immy
őstag
Synology nas-al hasznalja valaki az apple tv-t?
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Sziasztok, a 4.-ik gen apple tv szerintetek még mennyi ideig lesz támogatott? FullHD tv mellé venném, 4K-nak az esélye nulla, ezért nem gondolom hogy nekem a drágábbra van szükségem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged