- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Nekem is Yamaha avr van rx-s601 és az a része működik. Amire nem emlékszem,hogy az apple tv beállításánál a külsö táv hangerő állításánál régen is ennyi opció volt? hdmi auto infra meg még néhány.
-
Snoop-y
veterán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Ismerosomnek egy Airtag van raapplikalva de akkor ez neki sem lesz jo

-
Sordoran
addikt
válasz
HoryThePooh
üzenetére
ITT van sok sample videó, a HD/object-based Audio Test Clips alatt a 3. videóval néztem.
-
bilon73
aktív tag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
köszi, és neked is blakey!
letöltöttem, minden faja...
ha hazaértem ATV-n is megteszem.köszi mégegyszer
-
blakey
titán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Szerintem jobb lett a képminőség, a deinterlacing is sokkal jobb illetve lehet választani, hogy melyiket szeretnénk. A Plex adatbázis olvasása is gyorsabb. Mást még nem néztem.
Dolby Atmos a jövő "zenéje", itt lehet olvasni a tervekről, következő megjelenésről. -
csizo
aktív tag
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Köszi,még tanulom a kezelést.Rájöttem,hogy miért ricegett.Alapértelmezett képernyőnek a 4K/50Hz volt beállítva.Most a további beállításokba beállítottam 4K/24Hz-re és minden OK.A 4:4:2 jó beállítás vagy a 4:2:0 a jó?
-
Snoop-y
veterán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Ha sokat szivoznak akkor viszont megolik vele a platformot lasd SACD es egyeb high res media tarolas/lejatszas. Csak egy normalis rivalis megjelenik limitaciok nelkul es a userek atpartolnak. Az ATV onmagaban nem egy nagy durranas jelen formajaban.
-
Csabroncka
addikt
válasz
HoryThePooh
üzenetére
MrMc fórumon ha nem is közvetlenül, de utalnak az atmos támogatás megoldására a köv verzióban. Ez a fizetős tartalom érdekes dolog! A stream minősége soha nem lesz tökéletes, ha pedig ennyire terelni akar, akkor egyik médialejátszó szoftver sem lenne elérhető store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi