- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #3998 üzenetére
Az éves mindenképp olcsóbban jön ki, mint a havi.
Egyébként jó, hogy betetted, mert így látom, hogy a 14e Ft-os "életre szóló" jó vásár volt. Szépen megemelték, nem gondoltam volna, hogy megduplázzák az árát, vajon mikor tették meg? -
blakey
titán
válasz
nylontacsko #3996 üzenetére
Miből?
Ami neked szimpatikus, én nem tudhatom, hogy neked mi a jó, mert mint láthatod, mindenkinek más. Ha utánaszámolsz és kijön a "matek" akkor tudni fogod. Jelenleg nagyjából 4800Ft/év a havi előfizetéssel, ez pl. nálam már rég megtérült, de a régi áron is. Nem tudom, hogy most milyen lehetőségek vannak és milyen áron, valamint mennyi idővel számolsz. -
Most láttam a frissítést, hogy spatial audió támogatás került a 7-es infuse-ba. Iphone app frissítés közben olvastam.
Van olyan a csoportban, aki már próbálta airpods pro vagy max fülessel
Az sem teljesen világos, hogy ez csak a fejmozgatást figyeli, vagy a lesz (lehetőségekhez képest) "rendes" térhangzás is
Milyen hangformátumokkal működik, mire kell figyelni letöltésnél
?
Bónusz:
Paired with the HomePod 15.1 beta (which is invite only), iOS 15.1 adds Lossless Audio and Dolby Atmos with Spatial Audio support to the HomePod and the HomePod mini, bringing Apple's speakers in line with iPhones, iPads, and Macs.
Nem volna baj, ha az appleTV-vel is menne. Elég lenne csak még 1 mini-t vennem.
-
devil-k
nagyúr
Túl van ez a Plex kérdés bonyolítva. Három szintes a ház, minden szinten van Apple TV4K, a földszinten pedig a szerver, amire le vannak töltve az anyagok. Bármelyik emeleten lehet mozizni, hibátlanul teszi a dolgát az Infuse. Minek kellene már ide a Plex? El sem tudom képzelni.
Szerintem évi 3.890 Ft nem sok egy lejátszóért. 2
mozijegy ára. Nálam havi 108 Ft/lejátszó. -
dni
őstag
Sziasztok,
használt, már aktivált Apple TV (2021-es model) másik Apple ID-hoz történő társítást követően is jár az egy év Apple TV+ előfizetés
-
Sziasztok, van mód rá, hogy droid telefonon böngészőben (vagy tudomisén bárhogy) fusson a szolgáltatás? PC-n oké, de telón eszébe sincs elindulni a lejátszásnak.
Ui.: kissé rossz helyen vagyok, észrevettem közben.
De azért hátha van megoldás. Az apple tv+-ról van szó, amely nem akarja.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #3983 üzenetére
Sok lejátszóm volt, most is van 1-2, de az Infuse egy qrva jó cucc, persze, nem olcsó, főleg most, én 49$-ért vettem a "lifetime"-ot, annyiért jó vétel volt, már 3 éve megvan, visszajött az ára, innentől kezdve számomra egyre "olcsóbb". Egyszóval az egyik legjobb, legkezesebb lejátszó saját tartalom fogyasztására, ha van mellette pl. egy Kodis eszköz akkor mindened megvan, ráadásul Plex szerverről mindenhol ugyanazt látom, kezelem, stb.
-
blakey
titán
válasz
nylontacsko #3981 üzenetére
Az Infuse egy médialejátszó, kb. minden videóanyagot visz, Plex csak azt, amit a szerver megoszt és tud, ISO fájlokat nem viszi a Plex, vannak egyéb érdekességei is, egyébként nekem mindkettő megvan, mindkettő pro, Plexet zenére használom, Infuse mozira. A MrMC sem rossz, de messze nem olyan jó, mint az Infuse, persze sokkal olcsóbb, vannak hibás megjelenítései, egyes anyagoknál hibázik, de nagy általánosságban az is nagyon jó.
-
nylontacsko
senior tag
Olvasom itt, hogy javarészt majd mindenki Infuse felhasználó.
A kérdésem nagyon egyszerű:
mivel jobb (ha jobb), mint a Plex (azt használom. nem pro verz.)
Azt látom, hogy olcsóbb az Infuse esetén a pro verzió (lényegesen)
Nagyon megköszönném, ha valaki összefoglalná a külömbségeket -
Csabroncka
addikt
Egyébként (szerintem) drága, pontosan ahogy írod és a stream egyre jobb minőségű. Ehhez képest, oké, hogy MRMC vizualitásban meg sem közelíti, na, de na... Elég sok CD-m és BD-m van, de egyre kevésbé érzem szükségét a gyűjtögetésnek, hogy megvegyem, letöltsem (na azért egy-egy ritkaság, vagy kedvenc, de a Spoti prémium sem mp3 minőség, én nagyon meg vagyok vele elégedve)
-
-Solt-
veterán
Youtube prémium esetében én besétáltam az Apple utcájába... rajtuk keresztül 2390.-Ft / hó a prémium, a Youtube-n keresztül meg 1700.-Ft... Nem lehet, hogy itt is az Apple egyedi árazása miatt van különbség?
-
Clemi
veterán
Tegnap frissült az Infuse 6-os verzió, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy ez volt rá az utolsó.... havi 399-ért tényleg nem sok a 7-es Pro és aljas módon, de sok kis apró dologban többet nyújt, mint az elődje. Ami nagyon tetszik például, minden borító alatt ott van állandóan film címe (a 6-oson meg csak mikor kiválasztom) a film kiadási évével együtt. Ez úgy néz ki, elsőre hiba nélkül katalogizálta a filmjeim (lehet, hogy a 6-os verzióból szedte át?) míg az elődjénél ha újra kezdtem a megosztás beállítást jó néhány órámba került, mire rendet csináltam, annyit hibázott. A film bemutató képernyő is jobb, több információt ad, bár ez az ami kevésbé érdekel. Még agyalok, hogy váltok-e, mert az a 399 Ft semmi, de én egyre kevesebb offline médiát fogyasztok, inkább az ATV+,HBOGO,Netflix triót nyúzom.
-
blakey
titán
válasz
Andras.Imre #3971 üzenetére
Én még 49$-ért vettem.
-
Clemi
veterán
válasz
Imi1981 #3962 üzenetére
Mikor én kezdtem az ATV-vel, még az 5-ös verziónál járt az Infuse, és ha jól emlékszem 6000 Ft körül volt az örök licence, amit utána valamilyen módon tudtam frissíteni a 6-os verzióra. Igaz itt a 7-es, kicsit pofásabb külsővel (a belső tudását nem teszteltem igazán) de több mint 27e az örök licence, vagy a 399 Ft-os havidíj. Tényleg tök tuti program, de 90%-ban nálam a Netflix és az ATV+ amin médiát fogyasztok. Semmi nem indokolta eddig, hogy feljebb váltsak, de az a gyanúm, hogy rá fognak kényszeríteni, ami elég aljas dolog szerintem.
-
Imi1981
veterán
Amúgy miért nem a 7-es infuse - t használjátok sokan? Van valami különös oka? Én egyből azt raktam fel és nem próbáltam a 6-ost de gondolom az újabb jobb.
-
Clemi
veterán
Nálam is beadta az unalmast az Infuse Pro 6-os miután feltettem a TV OS 15-öt
Próbaképpen letöltöttem a 7-es verziót, az legalább elindul. Most megnézek vele egy filmet, kíváncsi vagyok mit csinál menet lejátszás közben.
-
válasz
Csabroncka #3957 üzenetére
Most hogy kérded, ránéztem, és még nem frissített magától. Hát megtettem én. Eddig semmi változás, igaz még csak a youtube-ot néztem.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #3957 üzenetére
Én még várok.
-
Csabroncka
addikt
TV OS 15 frissítés mindenkinek megy?
-
Adama123
aktív tag
válasz
Andras.Imre #3952 üzenetére
Nálam működik rendesen.
-
galaxys80
veterán
válasz
Andras.Imre #3952 üzenetére
Uh. Köszönöm. Akkor jó, hogy nem tettem fel.
-
galaxys80
veterán
Feltette már valaki az új tvos-ot? Van valami érdemi változás?
-
blakey
titán
-
chef69
tag
Sziasztok.
Ma kapcsoltam be először Apple tv-t. Volna néhány láma kérdésem:
Lehet valamilyen webböngészőt letölteni?
Nas-on tárolt filmeket hogyan tudok lejátszani? -
blakey
titán
válasz
Aaron14 #3942 üzenetére
Ha a dobozára vagy a tulajdonságai között szerepel a 4K HDR 60fps akkor menni fog, ha nem akkor két esélyes. Mindenképp érdemes olyat választani, ahol szerepel az ilyen tulajdonság.
Ezen valószínűleg menni fog, ott az átviteli sebesség 18Gbit/s, de mindenképp normális specifikáció legyen a kábelhez, ha biztosra akarsz menni. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
[Ezzel] a kábellel menni kellene Apple TV 4K 2017-ről a Dolby Vision-nek? Nyilván a TV képes rá, kérdés a kábel tudja-e? -
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Az a kérdésem, hogy Infuse alatt hogyan lehetne a mappáknak borítóképet adni? A sorozatok egy Synology nas-on vannak, dlna-val kapcsolódok hozzá, ha ez számít. A mapparendszer úgy néz ki, hogy Sorozatok > {Sorozat neve évad} > {Epizód neve}. Az epizódoknak tök jól berak képeket, de az epizódokat tartalmazó mappának nem.
-
-
-Solt-
veterán
Urak,
Az ATV távirányítójával lehet a TV-n HDMI portot váltani? Az odáig oké, hogy amikor indul akkor automatikusan átvált, de vissza csak a TV távirányítójával tudok váltani...
-
-
Az normális, hogy br iso-t megnyitva infuse-al csak a sorozat első részét játsza le? Nem is ajánlja fel, hogy bárhol kiválaszthatnám a következő részt, a menüről és extrákról ne is beszéljünk.
-
Imi1981
veterán
Amúgy ez az alapra állítás csak jót tett vele! Ugye használtan vettem és már az elején írtam, hogy nem olyan jó a képminősége mint például a mecool km6 deluxe - nak ami mellette van. Akkor én nem állítottam alapra mert féltem, hogy kell az eredeti felhasználó fiók de ők nem emlékszenek az adatokra. Végül nem kellett mert simán beléptem az enyémmel.
Most jó lett a képminőség! Nincs az a sima felületeken olajfolt hatás (nem tudom másképp leírni)! Lehetséges, hogy más tévén (teszkós márka volt nem jut eszembe a neve) üzemelték be és emiatt más volt a képe? Itt most első beallitasnál tv-hez igazított dolgokat (ezt írta ki) . Végülis mindegy mert most jobb lett a kép olyan mint amilyennek lennie kell és szabad hely is van 25 GB. -
-
blakey
titán
Találtam egy új ingyenest: TV Info
-
blakey
titán
Egyrészt nem írtam, hogy kell, másrészt számold ki az OS-el együtt, hogy most épp hogyan állsz.
Mellesleg amit ott látsz az nem a valós, pl. infuse alig foglal 100MB-ot (nincs előttem), az adatbázisa meg 1-2GB-ot amit nem látsz sehol, a tvstorage meg szépen mutatja, hogy mennyi az annyi.
Netről való kép, egy picit eltér a jelenlegi.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Hol lehet ellenőrizni mennyi a szabad tárhely? Nem engedi frissíteni az infuse-t mert nincs elég szabad tárhely. Alig van fent alkalmazás és ha jól tudom ez 32 GB-os. Mi foglalja a tárhelyet?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van itt olyan akinek van apple tv 4k 2017 és 2021 verzió is? Miben rosszabb esetleg jobb a 2017-es a 2021-nél?
A fentebb írt youtube probléma megoldódott! Úgyhogy az már nem téma.
-
Imi1981
veterán
Mi lehet az oka, hogy a mobilon nem látja a youtube az Apple tv - t? Android tv romos boxokat látja az Apple tv - t nem. Eddig sose volt vele ilyen probléma.
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3908 üzenetére
Nem kell simítani
, hosszan (kb. 2 sec) hozzáérsz a jobb/bal nyílhoz és megjelenik az ugrás opció, másik megoldás, hogy megnyomod a közepét és utána simogathatod a kurzort az idősávon
, ha csak hozzáérsz a közepéhez akkor megjelenik az idősáv, ha 2X egymás után akkor a jelenlegi pontos idő és a befejezés ideje. látható
-
Imi1981
veterán
És tényleg! Hát erre nem gondoltam mert ugyat ott kerestem ahol android tv netflixen van. És még jól is néz ki ez a homályosított de enyhén átlátszó üveg stílusú panel.
Infuse meg mrmc-nél ezt megtaláltam (ott állítottam a zoom-ot) de netflixnél eszembe se jutott.
Amúgy furcsa is volt hbo go - nál, hogy nincs logo. Azt hittem a hbo változtatott valamit. :)
Jó ez a cucc! -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #3902 üzenetére
Amúgy van egy dolog ami nem tetszik apple tv - n, hogy netflixen nem lehet nyelvek közül választani! Például én nézek egy spanyol filmet felirattal de idegesít a spanyol nyelv nem tudom angolra állítani. Legalábbis én nem találtam erre lehetőséget. Android tv os- en lehet.
tvOS-en is lehet, csak meg kell tanulnod használni, érteni, a Netflix Apple Tv-n a legjobb, de az HBO GO meg főképp, nincs logó, van 5.1, stb. Lejátszás közben le kell húzni a "redőnyt" és további lehetőségek adódnak, nem csak Netflix hanem minden alkalmazás esetében, Infuse-nál is, tehát a Beállítások menü csak egy része a beállításoknak, további lehetőségek lejátszás közben vannak. -
Imi1981
veterán
Igen így már kiváló számomra! Tegnapig nem láttam(inkább nem néztem) , hogy ott van több lehetőség a zoomnál de már ezt is tudom. Amióta megvan ez a apple tv 4 hd azóta nem használom a mecool km6 deluxe boxom pedig az sem rossz. De az Apple tv sokkal jobban időzíti a freki váltást (rögtön film indításkor) és gyorsabban is csinálja (mint coreelec kb). Szóval médialejátszóként úgy működik mint coreelec és mellette jó tv okosító is! És mindezt egy kb 6 éves tv box - tól kapom meg ami gyors és röccenés mentes! Nem vagyok apple Fan de el kell ismerni nagyon jól optimalizált a rendszere.
-
Imi1981
veterán
Nem szeretek így szórakozni már. Különösebb bajom nincs vele csak így feleslegesen vettem meg de nincs kedvem variálni, hogy vissza kapjam a pénzt. Ha jól tudom azt csak egyszer kellett megvenni és kész. Szóval nem előfizetéses. Elfér ott és kitudja lehet egyszer fejlesztenek valamit rajta ami miatt megtetszik.
Tegnap éjjel szórakoztam amúgy mindkettővel (infuse és mrmc) és akkor jöttem rá erre a zoom opcióra infuse-ban, hogy a keparányokkal is lehet még állítani és az egyik pont úgy állítja be ahogy én szoktam régebben kodiban. Szóval nagyítás típusa vágás és a képarányoknál van kettő (most nem emlékszem melyik) ami pont jól nagyít ahogy szeretem. Én meg igazából azért vettem meg az mrmc-t mert abban lehet fokazatmentesen nagyítani de ugyan ilyen mértékben szoktam mint most az infuse-ban. Ha ezt tudom nem veszem meg.
Így már nagyon bejön az infuse és sokkal modernebb a dizájn is.Amúgy van egy dolog ami nem tetszik apple tv - n, hogy netflixen nem lehet nyelvek közül választani! Például én nézek egy spanyol filmet felirattal de idegesít a spanyol nyelv nem tudom angolra állítani. Legalábbis én nem találtam erre lehetőséget. Android tv os- en lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged