- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
enduser333 #3655 üzenetére
Valami nagyon fogja a telefonodat. Megérne egy újratelepítést.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
enduser333 #3655 üzenetére
Nekem minden rendben van ezekkel az alkalmazásokkal.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enduser333 #3584 üzenetére
Pl csinálsz egy Fr-t, majd egyesével vissza telepíted az appokat, és próbálod megfigyelni hogy mi okozza a gondot.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
enduser333 #3582 üzenetére
Lehet valamelyik app okozza a gondot.
-
szemy94
senior tag
válasz
enduser333 #3574 üzenetére
Sógornak is valami iszonyat belassult a telefon néha, 2-3 percig meg-meg állt, újraindítani se lehetett... gyári visszaállítas sem sokáig segített. Nem tudom, hogy minden Xiaomi ilyen-e pár hónap után, de nagy csalódás volt ez a készülék. (Asszony Poco M3-ja egyenlőre jól teljesít, az még most féléves)
-
Istju
senior tag
válasz
enduser333 #3374 üzenetére
Xiaomi Flastoollal
Először is ellenőrizd, hogy az ARB védelem aktív-e a telódon.
Ha igen ne állj neki.
Romok -
Kbali
nagyúr
válasz
enduser333 #3368 üzenetére
olvastam, hogy volt reset: utána biztonsági mentésből állítottad vissza vagy újra belaktad nulláról? Ill.: legfrissebb verziód van?
-
Istju
senior tag
válasz
enduser333 #3365 üzenetére
Nem vagyok otthon, a gyári romok világában, viszont azt tudom, hogy a frissítések, sokszor nem jól működnek.
Nagyjából 2 lehetőséged van, vagy visszatérsz egy régrbbi verzióra, vagy custom romot telepítesz. Én LOS17-et használok rootolva, viszont inkább a downgradedet alánlom. -
Kbali
nagyúr
válasz
Memóriakezelési probléma. Mondjuk én kb. életemben nem találkoztam egyik telefonomon sem ilyennel, mert nem vagyok annyira fontos ember, hogy éjjel-nappal be legyen kapcsolva.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Nekem ip kamera appal csinálja, és chrome böngésző is szeret olykor megfagyni. Reméljük jönnek még hibajavítások, mert ez RN4 után nem olyan frankó.
-
FunkyMyki
csendes tag
válasz
enduser333 #3363 üzenetére
Köszönöm! Hàt ez sem hangzik valami jól ilyesmi eddig nem jelentkezett nàlunk. Kàr érte mert szereti a telefont de màr nagyon kellemetlen a sorozatos probléma..
-
bbpro
tag
válasz
enduser333 #3351 üzenetére
Nézd meg nincs e bekapcsolva a zsebmód. Van egy a beállításokban és a kamerabeállításokban is. Ugyanezt csinálta nekem is, de ezután jó lett.
-
hellboy4591
csendes tag
válasz
enduser333 #3351 üzenetére
Én ilyenkor, ha valami furcsa problémát tapasztalok, mindig a legősibb megoldáshoz fordulok: újra rakom a telefont. Tudom, hogy macera utána újra belakni a telefont, meg beállítani mindent, de szerintem az a max egy óra simán megéri, ha ezzel eltűnnek a gondok.
Bár lehet más is tapasztalt hasonló problémákat, várj még egy kicsit hátha tudnak neked más megoldást mutatni. -
Trooper82
senior tag
válasz
enduser333 #1352 üzenetére
Jah jó lenne. Ha nem égetné szét az akksit az eu-s rom feltenném. Lehet a régebbi eu rom jó de én már nem tesztelnék. Elég volt egyszer majdnem eldobni a telefont olyan forró volt 56 fokos akksival 5 perc játék után. Globalban fél óra után ha felmegy 35-6 fokra.
Ja és az alap üzemi hőmérséklete volt 35-6 fok körüli -
qge
aktív tag
válasz
enduser333 #1199 üzenetére
Hívásrögzítő tudtommal az EU-ban bevezetett GDPR miatt nincs.
Főzött ROM-mal kapcsolatosan érdemes itt olvasgatni; kezdve az összefoglalóval. -
qge
aktív tag
válasz
enduser333 #1198 üzenetére
Kicsi esélyt látok rá, hogy a SIM-en megtalálod a kontaktokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest