- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
cidalain
veterán
Figyi, aki lefrissíti az meg a frissítés bugjaival szop. Hiányzik az neked? Ha a jelenlegi verzión nagyjából oké, akkor ne idegeskedj a frissítésen, hagyd a francba, és örülj hogy működik.
(Mi A3 gyári A11 upgrade téglázta a telókat, telepítsen frissítést, akinek 2 anyja van, az A9 is tökéletesen jól fog menni 2 év múlva. Nekem nincs ismert bugja most, tuti hozzá nem nyúlok) -
Gery1987
őstag
Szia!
Én bavállaltam mert nem is annyira bonyolult. Igazából a BL nyitás várás az egyetlen probléma. Azon kívül egyszerű. És vissza is tudja zárni a program és olyan mintha így jött volna ki a telefon. Én szeretem a rendszert, sokkal szebben megy, az új értesítési felület és gyorsabb is.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Nekem az adott verzióról (11.0.10) frissítés csak bootloader nyitással Mi Unlock-al, és a Xiaomi Flash programjával sikerült frissíteni a telefont. Az vissza is tudja zárni a BL-t. Van róla videó a youtube-on ami tök jól magyaráz, igaz angol, a Bootloader nyitáshoz kell 168 óra amíg engedi, utána meg a megfelelő szoftvert felteszi (fontos hogy EEA legyen!) Ha kell segítség akkor szólj és igyekszem konyhanyelven leírni mindent.
-
hellboy4591
csendes tag
Próbáltad a régiót átállítani és frissíteni? Svájc vagy India szokott ilyenkor bevállni. Ha még a 11.0.9.-en vagy, azt elsőnek 11.0.11-re kell frissíteni és csak utána fog felmenni az új frissítés.
Mit értesz eu rom alatt? Xiaomi.eu-s romra gondolsz? Mert ugye az csak bootloader nyitás után fog felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest