- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
csendes tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
cidalain
veterán
Figyi, aki lefrissíti az meg a frissítés bugjaival szop. Hiányzik az neked? Ha a jelenlegi verzión nagyjából oké, akkor ne idegeskedj a frissítésen, hagyd a francba, és örülj hogy működik.
(Mi A3 gyári A11 upgrade téglázta a telókat, telepítsen frissítést, akinek 2 anyja van, az A9 is tökéletesen jól fog menni 2 év múlva. Nekem nincs ismert bugja most, tuti hozzá nem nyúlok) -
Gery1987
őstag
Szia!
Én bavállaltam mert nem is annyira bonyolult. Igazából a BL nyitás várás az egyetlen probléma. Azon kívül egyszerű. És vissza is tudja zárni a program és olyan mintha így jött volna ki a telefon. Én szeretem a rendszert, sokkal szebben megy, az új értesítési felület és gyorsabb is.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Nekem az adott verzióról (11.0.10) frissítés csak bootloader nyitással Mi Unlock-al, és a Xiaomi Flash programjával sikerült frissíteni a telefont. Az vissza is tudja zárni a BL-t. Van róla videó a youtube-on ami tök jól magyaráz, igaz angol, a Bootloader nyitáshoz kell 168 óra amíg engedi, utána meg a megfelelő szoftvert felteszi (fontos hogy EEA legyen!) Ha kell segítség akkor szólj és igyekszem konyhanyelven leírni mindent.
-
hellboy4591
csendes tag
Próbáltad a régiót átállítani és frissíteni? Svájc vagy India szokott ilyenkor bevállni. Ha még a 11.0.9.-en vagy, azt elsőnek 11.0.11-re kell frissíteni és csak utána fog felmenni az új frissítés.
Mit értesz eu rom alatt? Xiaomi.eu-s romra gondolsz? Mert ugye az csak bootloader nyitás után fog felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest