Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
-
-
Lehet félre érted...van különbség a "semmi nem jó", és a "remegek, hogy feltegyem a legújabb frissítést" között.
- Arra próbáltam meg rámutatni, hogy milyen vicces mikor valaki szabályosan meg hackeli a telefont, hogy feltegyen egy olyan ROM-ot, amiben összesen a security patch frissebb 1-2 hónappal.
-
MadGame
senior tag
Imádom ezt: "nem értem a kérdést". Akkor vagy én vagyok teljesen hülye vagy veled van a gond... Nem esik jól ilyet olvasni korán reggel. Hogy menetirányba irányítsalak: nem, nekem wifi mellett nincs bekapcsolva a mobilnet, ezért nem tudtam hirtelen hova tenni a dolgot.
Faterkam és többiek: köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
motofi
aktív tag
Eu.rom-ot a legfrissebb Android 11 alapon és gyári hívásrögzítés van igaz Poco X3 nfc. Lépjfel a miui.hu oldalra és ott tudsz tájékozódni. Vannak lehetőségek igaz egy átlag felhasználónak mint én is nem egyszerű bootloader nyitás twrp telepítés és a rom felrakása, de sikerült.
-
Eddigi tapasztalat alapján jó lett az új rendszer is. (Mondjuk az előző 10-es droidra épülő MIUI-val sem volt panaszom. Egyedül annyi gondom volt, hogy ha nem indítottam újra 7-8 napig a telefont, akkor a mikrofon meghülyült és telefonálás közben egyszer csak megnémul/tam/. Ilyenkor újraindít és megint jó volt egy hétig.)
A két banki app-om közül az Unicredit hülyült meg: nem fogadta el a pin kódomat, pedig tudom, hogy jót írtam be... Az app-ot alaphelyzetbe hozattam, újra be lett állítva, most működik.
-
Nem csak a Play áruház létezik, lehet máshonnan szedte a játékot (esetleg kalóz változat ahol aztán biztos nincs felhős sync). Anno én a [Cinema Game RAGE] nevű játéknál voltam így... ha szerencséje van meg tudja találni a játék "save könyvtárát", és elég azt lementeni, ha nincs akkor bukta...
De "elvileg" a MIUI update a rendszer fájlokat piszkálja, játékok mentéseihez nem kéne hozzá nyúlnia (na persze a 10 --> 11 Android változás felvethet pár problémát bizonyos játékoknál)
-
Bubsy
aktív tag
-
LK
addikt
[link] Én egyetértek veled. A te dolgod, hogy kiben bízol kiben nem. Senkinek semmi köze hozzá. Gyűlölöm, amikor mások megmagyarázzák neked hogy gondold a dolgokat. Ne aggódj, 3 ember akaszkodott rád, az nem az egész topic.
Túlzásba nem kell vinni azért, de az óvatosság nem árt.
A sima NT8 topicban komplett leírást találsz, hogyan kell leszedni a Xiaomi appokat. Biztos viccből írták le, mert unatkoztak. -
Brandynew
őstag
És mi van akkor, ha mindenhez hozzáfér? Ha nem férne hozzá, nem tudna működni. Nem konkrét emberek kérnek hozzáférést az oprendszer bizonyos szolgáltatásaihoz, hanem a szoftver. Ez olyan, mint amikor valaki panaszkodik, hogy a Gmail olvassa a leveleit és aszerint dob neki hirdetéseket. Igen, a Gmailt kiszolgáló szoftver, nem pedig emberek.
Egyébként vigyázz ezzel a patakparti megsemmisítéssel, mert vesznek ám a műholdak az űrből!
-
kbyte1024
veterán
Senki nem hulyezett le. Ha veszel egy Samsung vagy akármi mást az is hozzáférést kér mindenhez. Sajnos ez van manapság. De ha ez megnyugtat sokunk használ banki appot és nem volt gondunk. Ha benezel más Xiaomi telo topikba ott is ezt fogod tapasztalni. Szóval a lényeg hogy kicsit túl misztifikalod ezt a lopás meg engedélyezés dolgot.
-
Cyrin
addikt
Még egy lehetőség root-olt eszközön a titanium backup pro app.
Ezzel lehet fagyasztani bármely akár rendszer appot is. Ez ilyenkor nem törli, ezért lehet vele próbálkozni, hogy mit lehet kilőni. És ha a fagyasztás során nincs gond, aztán lehet törölni.
Fagyasztásból meg bármikor vissza lehet kapcsolni.
Én még réges régen megvettem, és sokat használtam. -
PainKiller69
csendes tag
Helló,
Én ezt ajánlom: https://szaki.github.io/XiaomiADBFastbootTools/
Egy igazi svájci bicska!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged