- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Már nem tudom mit csináljak, ahogy jött a Miui, hard reseteltem is, biztos, amit tuti. Hát, azóta sík hülye, inkább egy régi 3210-es, még az is jobb. Pedig úgy szerettem… Sem üziknél nem jelez, se e-mail, se viber, ha jelez, más a hangja sima telefonhívásnál is, az appok is össze-vissza működnek, fel se tudnám sorolni… Remélem jelentkeznek még, vagy valaki valahonnan jelzi ezt valaki illetékesnek és gyorsan nyomnak valami rendszerfrissítést, mert konkrétan használhatatlan a telóm másfél év után
-
gzoll
aktív tag
Ha elrepedt a hátlap de még garanciális, akkor miért nem a szakszervizbe viszed? Valószínűleg jobban és pontosabban meg tudják csinálni mint az ismerős GSM bolt, és a garancia se repül. Persze pénzbe fog kerülni, de egy hátlap csere nem hiszem hogy pár ezer forintnál több lenne. Egyébként ha leesett és azért történt akkor én csak azt nézetném meg, hogy az akku rendben van e, mert ha az akku nem sérült, és tényleg csak elrepedt a hátlap, nem tört ripityára, akkor rakj rá mondjuk egy tokot és meg van oldva 😂
-
Pityu.
nagyúr
Hát azt nem tudom kínában mit adnak hozzá én külön szoktam, venni ragasztóból amúgy van egy csomó fajta én elsőnek a B szériával dolgoztam de aztán át álltam T szériás ragasztóra utóbbi időben a T8000-res ragasztót használom.De ha kínából veszed és nincs ragasztó mellé ragasztót is lehet rendelni vagy ezt a folyékonyat vagy ragasztó csíkot ami direkt a hátlaphoz van méretezve.Ragasztóból 15ml szokott a legkisebb lenni de ha nem sokat ragaszt az ember az se kevés viszont ezekkel a ragasztókkal sok mindent lehet ragasztani.
Itthon most kb itt a legolcsóbb
Ha mondjuk jó az utángyártott hátlap ugyan ennél a cégnél van jó áron az is csak nem tudom a tiéd melyik szín a háromból,viszont a múltkor csináltam egy telefont és a fekete utángyártott hátlap tényleg fekete volt nem caviar black mint a telefon eredeti hátlapja de nagyon más különbséget nem vettem észre.Szóval kínai rendelésnél is számolj arra ha nagyon olcsó színeltérés lehetséges. -
Pityu.
nagyúr
Hát mivel törött már nem kell vigyázni a hátlapra,most mondhatom nem vészes a csere kérdés meg mered e csinálni vagy érzed e ,hogy menni fog bár ilyenkor pl nincs törés veszély mert csak ragasztani kell a másikat.Nézd meg ezt a videót
A videóban ragasztó csíkkal ragasztják vissza a hátlapot én leginkább ragasztóval szoktam amit a szervizekben is használnak.Egyszer volt kellemetlen élményem ragasztó csíkkal utángyártott cuccon vagyis kétszer is azóta nem bízok bennük meg itt tudsz igazítani 5 percig a ragasztóval ha nem sikerül valami elsőre.Bár nem mondom,hogy minden ragasztó csík olyan csak meg lehet az esélye. -
Pityu.
nagyúr
Kérdés mennyi akarsz rá költeni.Itthon is van aránylag olcsón bár leginkább utángyártott van olcsón én már raktam pár telefonra hátlapot nem tudom mi lehet a valós különbség a gyári meg utángyártott között,leginkább amit eddig észre vettem a szín eltérés vagy egy két felírat.Szóval van hátlap 2800Ft-ért is vagy 8000Ft-ért is de még 10EFt felett is.
-
kardos1993
csendes tag
Nekem is ez a probléma de úgy működik ahogy írtad. Ha otthoni WiFi hálózatot használsz próbáld ki ezt nekem működik.
,, szia
nem kell átkapcsolni 5Ghz-re, a routerben válassz másik csatornát és/vagy csatornaszélességet. a bluetooth ugyanis fix csatornán áll, nem váltogatja, ha rájössz, hogy a notid melyiket használja, nyerő vagy.
(routeren belül wireless channel 1-15-ig és channel width 20 vagy 40 MHz), , -
KISDUCK
addikt
Már elérhető rég. Próbaképp esetleg kapcsold be a:
Beállítások > A telefonról > Rendszerfrissítés > jobb felső sarokban 3 pont > A frissítés beállításai > Frissítések korábbi fogadása
Állítólag bezavarhat az operátor is, ha jól emlékszem twollah1976 írta, esetleg próbáld ki majd ha nem sikerül, hogy kiveszed a sim-et és úgy próbáld frissíteni, hátha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest