- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Sms backup & restore appal kimented google drájvra aztán új rendszernél felrakod a progit vissza letöltöd a cuccokat de be kell állítani elsődleges sms küldőnek,miután vissza töltődtek az sms-ek meg törlöd az appot. Vagy gépről egy myphone explorer porta le. Vagy mind kettővel csinálsz mentést.
-
infectedmann
őstag
MiFlash-ben azt hiszem van olyan opció, hogy meg maradjon minden adat, viszont ahhoz olyan ROM verziót kell letölteni, ami MiFlash-el "telepíthető".
Custom Recovery-ben emlékeim szerintem nincs ilyen lehetőség, anno elég sokat cserélgettem a ROM-okat a Redmi Note 7-emen.De downgrade-nél azért erősen ajánlott szerintem egy tiszta telepítés.
-
®abstract®
őstag
Én már vegig csináltam ezt az egész procedúrát azért is írom mi a menetrend
emiatt nyitottam ki a bootloader t.Feltettem egy régebbi indonéz romot azóta öröm boldogság van
nyitva hagytam a bootloader T minden jól működött aztán egy program vagy beállítás kapcsán újraindult a telefon, bootloader vissza zárta, törlődött mindenen,fasza volt! -
®abstract®
őstag
Rendben köszi.
De verziószámot azt nem írtál
Néztem a miui 12 ről videót hát nekem olyan nem kell. Az értesítő sáv már nagyon az ios re hasonlít a letisztult fosch category a. Miui 11 ezert elég lenne.
Engem a Netflix nem érint amit meg akarok nézni megtudok online nézni vagy a Kodi csodákra képes -
Pityu.
nagyúr
Én azért kamerában kicsit vitatkoznék mert tényleg nagyobb érzékelő van pl az RN8 Pro-ban meg lehet vele jó képeket lőni pláne gcammal de engem pl zavar ha valamit közelebbről fotózok akkor körben mos RN7-nél ilyen nem volt pl.Például le akarok fotózni egy papíron írás középen éles a szélei meg elmosódnak de ez csak egy példa.És elég ütős képeket lehetett lőni az RN7-el.
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem ha itt is megjelenik akkor lesz teljesen hivatalos
-
-
Brogyi
őstag
Ez nem idetartozik. Egyszerű "user error". 1000x leírták, hogy nem illik a két sávnak ua. SSID adni.
Beszoptad, nem tudom egyszerűbben, szebben leírni. Nincs miért reklamálnod.
Add el telódat, és vegyél szifont, az biztos tudja.
Nincs mesh képes routerem, ha csak így tudja akkor bocsi. -
Beni2360
félisten
Beállítások - wifi - további beállítások - A mintett hálózatok kezelése - Telekom-S - klikk és alul felugrik ablak - hálózat elfelejtése. és mári kiiktattad és nem tud addig rá kapcsolódni amíg ismételten meg nem adod a jelszavat,. van ott még az előtte levő oldalon Wi-Fi olyan hogy wifi asszisztens ott meg látod mi lehet állítani.
-
aprokaroka87
nagyúr
Attól még lehet szerver hiba, ha két telefonon egy accontut használsz, valamilyen formában meg kell különböztetni a két eszközt, pl egy ID-vel, + szerver terhelés szempontjából az nem biztos hogy jó ha mindig figyeli hogy mikor jön e-mail.
Én ezért alkalmazom RN7-en is a Tasker-t, ami óránként 5 percre bekapcsolja az auto sync-et, tapasztalatom szerint így mindig megérkezik az értesítés is gmail esetében, ha fontos e-mail-t várok akkor meg megnyitom a gmail appot, és annyi.
-
patex1983
őstag
Azért, mert nem jönnek meg a gmail értesítések, szerinted garanciával kicserélik, vagy mit vársz? De őszintén...
Nekem volt pár Xiaomi telefonom (Note2, Note4, Note5, 5A) de mindegyiken ilyen hektikus volt a gmail működése.
Sőt, elárulom, hogy pl a Huawei telóimon is ilyen volt.
Néha működik rendesen, néha meg nem.
Ahogy korábban is írták, ez a hiba a google-nél van, nem a készülékben. -
Beni2360
félisten
Na most bekapcsoltam a telcsit megnyitottam a kék mailt és küldtem magamnak a g-mailról egy levelet és figyeltem a win alatt is a beérkezést. Kb fél perc alatt jelent meg a lapin és ugyan akkor a mobilon is tehát a szerveren áll a levél.
Vissza G-mailre is hasonló képen ment. Ezt ti is el tudjátok játszani. -
Lajbymester
tag
Köszi az infót, akkor a gyári visszaállítást nem próbálom meg. Már legszivesebben vissza flashelném a 9-es androidot (azon minden tökéletesen működött, a Drive backupot leszámítva), csak régebbi ROM telepítése 100% hogy brickeli a telefont, mivel downgrade protection van benne. Amit egyébként a Google fejlesztett ki eredetileg, de az csak bootoláskor kitesz egy kis figyelmeztető ikont, hogy downgrade-elve lett a telefon, a Xiaomi meg úgy csinálta meg, hogy automatikusan brickelődjön a telefon figyelmeztetés nélkül. Aztán lehet vinni szervizbe, mert speciális Xiaomi szervizfiókkal lehet csak visszaállítani...
Remélem kapunk valamit OTA-n keresztül ami javítja...
Egyébként azóta nekem jelez a Bluemail rendesen, persze ez is csak félmegoldás, mert nem csak az elsődleges emaileket jelzi, hanem a Közösségi és Promóciós kategóriákban lévőket is, külön erre vonatkozó beállítást nem találtam eddig.
A Twitter azóta sem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest